شنبه, ۱ شهریور ۱۴۰۴ /
61659
۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱
581 بازدید
۰

دهمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت در تبریز برگزار شد

دهمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت با رمز مقدس «یامحمد رسول‌الله (ص)» در پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز برگزار شد. به گزارش تبریز ما، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، روز پنج‌شنبه در حاشیه برگزاری این رزمایش به خبرنگاران اظهار داشت: این رزمایش اولین رزمایش نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران است که در […]



دهمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت با رمز مقدس «یامحمد رسول‌الله (ص)» در پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز برگزار شد.
به گزارش تبریز ما، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، روز پنج‌شنبه در حاشیه برگزاری این رزمایش به خبرنگاران اظهار داشت: این رزمایش اولین رزمایش نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران است که در سطح کشور اجرا می‌شود.
امیر سرتیپ دوم حمید واحدی با بیان اینکه از ویژگی‌های این رزمایش استفاده از همه پایگاه‌های سطح کشور و کنترل فرماندهی متمرکز و اجرای غیرمتمرکز در آن است، افزود: در این رزمایش از خلبانان و کارکنان جوان فنی و تجهیزات بومی‌سازی استفاده شده است.
وی ارسال همزمان تصاویر به پست فرماندهی را از دستاوردهای این رزمایش اعلام کرد و اظهار داشت: پهبادهای رزمی کمان -۱۲، کرار، کیان و آرش مجهز به انواع سرجنگی و با حمل انواع بمب‌های بهینه‌سازی شده و نقطه‌زن با استفاده از اصل غافلگیری اهداف حیاطی دشمن اعم از یگان‌های سطحی و رادارهای زمینی را مورد هدف قرار داده و با موفقیت منهدم کردند.
فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: در اجرای این مرحله از رزمایش هواپیماهای باسرنشین نیروی هوایی ارتش با سامانه‌های اخلالگر و با استفاده از نوین‌ترین تکنیک‌های جنگ الکترونیک با از کار انداختن سامانه‌های پدافندی نیروهای دشمن، مسیر امن را برای اجرای عملیات پهبادی فراهم کردند.
امیر سرتیپ دوم «واحدی» با اشاره به استفاده از پهباد کمان -۱۲ نیروی هوایی ارتش در این مرحله از رزمایش، ادامه داد: این پهباد با استفاده از بمب‌های هوشمند، نقطه‌زن و ارتقا یافته قائم با موفقیت اهداف مورد نظر را مورد اصابت قرار داد و پهبادهای کرار نیز که به بمب‌های ۵۰۰ پوندی و راکت مجهز شده است، توانستند به اهداف تعیین شده به دقت شلیک کنند.
وی یادآوری کرد: استفاده از پهبادهای انتحاری نقطه‌زن کیان و آرش برای اجرای حملات دقیق علیه مواضع دشمن در فواصل دور از دیگر عملیات‌های اجرا شده در این مرحله از رزمایش بود.
فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: در بخش دیگری از این رزمایش عملیات مراقبت و شناسایی جنگ الکترونیک و آزمایش انواع سامانه‌های پیشرفته ارتباطی نیروی هوایی ارتش با استفاده از بسترهای امن شبکه‌های بی‌سیم و باسیم، انواع سامانه‌های تسهیلات پروازی و انواع سامانه‌های تاکتیکی مأموریت‌های ابلاغی در جنگ الکترونیک با موفقیت اجرا شد.
امیر سرتیپ دوم «واحدی» با بیان اینکه نهاجا در کنار سایر نیروهای مسلح تحت فرماندهی فرمانده معظم کل قوا، وظیفه تأمین امنیت پهنه هوایی کشور را بر عهده دارد، افزود: این رزمایش حاوی پیام امنیت، ثبات، دوستی و صلح پایدار برای کشورهای منطقه، اطمینان خاطر برای هموطنان و آمادگی برای دفاع و پاسخ کوبنده در صورت اشتباه و خطای محاسباتی برای دشمنان است.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/133137

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61659 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58743 بازدید ]
8 سال پيش [ 33904 بازدید ]
8 سال پيش [ 19267 بازدید ]
6 سال پيش [ 18840 بازدید ]
5 سال پيش [ 12599 بازدید ]
8 سال پيش [ 12327 بازدید ]
8 سال پيش [ 11169 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9466 بازدید ]
7 سال پيش [ 8349 بازدید ]
5 سال پيش [ 7943 بازدید ]
4 سال پيش [ 7718 بازدید ]
4 سال پيش [ 7235 بازدید ]
5 سال پيش [ 6556 بازدید ]
7 سال پيش [ 6546 بازدید ]
2 سال پيش [ 6450 بازدید ]
5 سال پيش [ 6287 بازدید ]
4 سال پيش [ 6251 بازدید ]
4 سال پيش [ 6214 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 310 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 304 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 321 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 270 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 804 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 692 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 516 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 109 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 84 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 319 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 796 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 639 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 229 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 287 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 604 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 393 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 597 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 305 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 2821 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید