یکشنبه, ۲ آذر ۱۴۰۴ /
59606
۱۵ تیر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۲
559 بازدید
۰

در ایران، هزینه نیروی کار کمترین تاثیر را بر قیمت تمام شده کالا دارد!

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، دکتر روح‌الله متفکرآزاد در جلسه نمایندگان شوراهای اسلامی کار کارخانجات استان با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: متاسفانه فهم غلطی از روابط کارگر و کارفرما در جامعه وجود دارد.وی با بیان اینکه هزینه‌های نیروی انسانی در کشورهای توسعه‌یافته بین ۲۰ تا ۳۰ درصد هست در حالی که این سهم […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما، دکتر روح‌الله متفکرآزاد در جلسه نمایندگان شوراهای اسلامی کار کارخانجات استان با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: متاسفانه فهم غلطی از روابط کارگر و کارفرما در جامعه وجود دارد.
وی با بیان اینکه هزینه‌های نیروی انسانی در کشورهای توسعه‌یافته بین ۲۰ تا ۳۰ درصد هست در حالی که این سهم در کشور ما در بدترین شرایط کمتر از ۸ درصد می‌باشد، افزود: اگر فشاری بر کارفرما وجود دارد این فشار از بابت کارگر نیست بلکه ناشی از بروکراسی اداری، مشکلات صادرات و تامین ارز است.
عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پولی که تولیدکننده‌ها در بخش کارگری هزینه می‌کنند به نفع خود تولیدکنندگان هست زیرا درآمد کارگران صرف خرید اجناس لوکس نمی‌شود بلکه صرف خرید ملزومات روزمره‌ای می‌شود که در داخل تولید می‌گردد.

▪️به موضوع اخراج فعالان کارگری ورود می‌کنیم!

وی با اشاره به اینکه پیشنهادات مربوط به مشکلات کارگران در حوزه سخت و زیان‌آور در مرکز پژوهش‌های مجلس بررسی خواهد شد، خاطرنشان کرد: اگر بدانم فعال کارگری یا عضو شورای کار اخراج شده ورود خواهم نمود.
متفکر آزاد از شوراهای کار به عنوان تنظیم‌کننده روابط کار یاد کرد و گفت: شوراهای کار در پیشبرد اهداف تولید کمک می‌کنند و جلو آسیب‌های سیاسی و اجتماعی را می‌گیرند.
وی نبود تشکل‌های کارگری را برای واحدهای تولیدی زیان‌بار دانست و از تشکل‌یابی قانونی کارگران حمایت اعلام حمایت کرد.

▪️شرکت‌های پیمانکاری نتیجه‌ای جز افزایش هزینه‌های دولت ندارند!

نماینده مردم تبریز با انتقاد شدید از واگذاری نیروهای سازمان‌های دولتی به شرکت‌های پیمانکاری، اظهار داشت: حضور شرکت‌های پیمانکاری باعث حجیم شدن دولت، افزایش هزینه‌های دولت و استثمار کارگران است.
وی در خاتمه از طرحی در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خبر داد که در راستای حذف این بی‌عدالتی در حال بررسی است.

در ادامه چنگیز قاسمی؛ رییس کانون هماهنگی شوراهای کار استان، شرح مختصری از مشکلات جامعه کارگری ارائه نمود و سپس نمایندگان کارگران با انتقاد از مشکلات موجود بر سر راه بازنشستگی کارگران سخت و زیان‌آور برای حل مشکلات موجود، راهکارهایی چون نظارت بیشتر به صحت کار شرکت‌های آلاینده‌سنجی، پرداخت تدریجی ۴% از ابتدای شروع کار کارگر و تسویه حساب تامین اجتماعی با کارفرما پس از بازنشسته نمودن را ارایه نمودند.

▪️قراردادهای سفید امضا را تحمل نخواهیم کرد

دکتر احمدزاده؛ دبیر کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار، یکی از مهم‌ترین مشکلات جامعه کارگری را مربوط به تشکل‌یابی نشات‌گرفته از نبود امنیت شغلی کارگران دانست و گفت: کارگران از ترس امنیت شغلی نمی‌توانند تقاضای ایجاد تشکل کارگری در واحد تولیدی نمایند به نحوی که حتی در برخی از بزرگترین واحدهای تولیدی‌مان تشکل کارگری نداریم.
وی با بیان اینکه در زمینه امنیت شغلی، قراردادهای یک ماهه را می‌توانیم تحمل کنیم اما قراردادهای سفید امضا را تحمل نخواهیم کرد، از ادارات کل کار خواست؛ کارفرمایان را مکلف به ثبت قراردادها در سامانه جامع روابط کار نمایند تا مشکل قراردادهای سفید امضا پایان یابد.

▪️به محرومیت اعضای صندوق بازنشستگی آینده‌ساز خاتمه دهید!

در ادامه بقایی منتخب شورای اسلامی کار شرکت آهنگری و از نمایندگان اعضا صندوق بازنشستگی آینده‌ساز، خواستار تذکر جدی مجلس به وزارت کار در خصوص پایان دادن به محرومیت کارگران شاغل و بازنشسته صندوق بازنشستگی آینده‌ساز از قوانین کار و تامین اجتماعی شد.
گودرزی؛ نماینده کارکنان بیمارستان شهریار تبریز نیز خواستار اعطای امتیازاتی قانونی برای کادر درمان و نیز تمام کارگرانی شد که در زمان فراگیری کرونا مجبور به حضور در محل کار خود شده‌اند تا چرخ‌های کشور از کار نیافتد.

▪️ماشین‌سازی را از فهرست شرکت‌های در نوبت واگذاری خارج کنید

امامی؛ نماینده کارگران ماشین‌سازی هم خواستار تصویب طرحی در مجلس برای اعطای نوعی مصونیت به نمایندگان کارگران شد تا آنها بتوانند با امنیت شغلی از حقوق کارگران دفاع نمایند.
وی همچنین با عنوان نمودن اینکه ماشین‌سازی صنعت مادر و بی‌رقیب و برندی برای صنعت کشور است خواستار حذف نام این شرکت استراتژیک از فهرست شرکت‌های در نوبت واگذاری شد.

▪️مجلس مانع از تصویب طرح‌های ضدکارگری شود

در پایان این نشست، حبیب صادق‌زاده؛ نایب رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان، خواستار طرح مشکلات کارگران از تریبون مجلس شورای اسلامی شد و تصویب طرح اصلاح قانون شوراهای اسلامی کار را خواسته جامعه کارگری دانست.
وی همچنین ممانعت مجلس از تصویب طرح‌های ضدکارگری مثل مزد منطقه‌ای و نیز ایستادگی مجلس در برابر هجمه برخی سوءاستفاده کنندگان به سن بازنشستگی و قانون کار را خواستار شد.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=22293

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59606 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59681 بازدید ]
8 سال پيش [ 34855 بازدید ]
8 سال پيش [ 20163 بازدید ]
6 سال پيش [ 19748 بازدید ]
5 سال پيش [ 13469 بازدید ]
8 سال پيش [ 13202 بازدید ]
8 سال پيش [ 12082 بازدید ]
6 سال پيش [ 10363 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9216 بازدید ]
6 سال پيش [ 8815 بازدید ]
4 سال پيش [ 8555 بازدید ]
4 سال پيش [ 8095 بازدید ]
5 سال پيش [ 7448 بازدید ]
7 سال پيش [ 7420 بازدید ]
3 سال پيش [ 7288 بازدید ]
4 سال پيش [ 7110 بازدید ]
4 سال پيش [ 7086 بازدید ]
5 سال پيش [ 7060 بازدید ]
3 سال پيش [ 6095 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 409 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 522 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 497 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 400 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 401 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 516 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 399 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 392 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 506 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 334 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 372 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 315 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 330 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 329 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 329 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 316 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 165 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 525 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 400 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 19748 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 436 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 634 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 543 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1069 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 389 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 372 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1000 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 388 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 501 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 583 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 705 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 401 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 440 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 293 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 2928 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 161 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 336 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید