سه شنبه, ۵ خرداد ۱۴۰۵ /
75569
۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
310 بازدید
۰

حفظ و توسعه سرمایه گذاری خارجی در استان در اولویت است

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه ابتکار سه شنبه های اقتصادی در استان ما کشوری شد، اعلام کرد: حفظ و توسعه سرمایه گذاری خارجی در استان در اولویت است.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بهرام سرمست در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در شهرک صنعتی تیکمه داش، افزود: از ساخت مسکن کارگری در جوار شهرک های صنعتی حمایت می‌کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به عملکرد موفق سرمایه گذار خارجی مستقر در شهرک صنعتی تیکمه داش گفت: سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی برای ما مهم بوده و حفظ و توسعه آنها برای مدیریت استان دارای اهمیت بالایی است.

سرمست تاکید کرد: بر این اساس طرح هادی تیکمه داش باید متناسب با شرایط و وضعیت صنعتی منطقه اجرایی شود.

وی با تاکید بر لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای تامین آب مورد نیاز صنایع گفت: واحدهای فولادی مستقر در شهرک صنعتی تیکمه داش همراهی و تعامل لازم برای تامین انرژی را داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: مدیریت ارشد استان از تولید حمایت می‌کند و در کنار آن شرایط ناترازی انرژی نیز که یک موضوع سراسری است، باید توسط واحدهای صنعتی مورد توجه قرار گیرد.

سرمست افزود: با توجه به اینکه ۳۰ درصد فولاد کشور در آذربایجان شرقی تولید می‌شود، ضروری است در تامین انرژی این واحدها تجدید نظر شود.

وی اضافه کرد: در توزیع انرژی بین شهرستان ها نیز باید ظرفیت و شرایط آنها مورد توجه قرار گیرد و به گونه‌ای مدیریت شود تا کمترین فشار بر صنایع استان وارد شود.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به امضای میثاق نامه حمایت از تولید گفت: با تمام ارکان قوای سه گانه در استان میثاق بسته ایم از سرمایه گذاری حمایت کنیم و در این راستا سرمایه گذاری خارجی در اولویت قرار دارد.

سرمست در ادامه گفت: در ادامه سه شنبه های اقتصادی، امروز در کنار سه واحد تولیدی کوچک، از سه واحد فولادی نیز بازدید کردیم که از سرمایه گذاری خارجی برخوردار بوده و برای ما اهمیت دارند.

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: برای رونق تولید و توسعه سرمایه گذاری، ظرفیت های استان همراه با بسته های تشویقی، آماده سازی و در اختیار سرمایه گذاران قرار داده شود.

سرمست گفت: «سه شنبه های اقتصادی» که برای اولین بار در آذربایجان شرقی اجرایی شده، با دستور معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور امروز در کل کشور در حال اجرا شدن است.

وی تصریح کرد: محدودیت های انرژی که از روی اجبار اعمال می کنیم، باید با همکاری و تعامل واحدهای صنعتی باشد.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه باید واحدهای کوچک دارای مشکل و امکان توسعه، در برنامه بازدید قرار گیرند، گفت: خروجی جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید باید رونق واحدهای صنعتی و تولیدی در استان باشد.

در جلسه این هفته کارگروه تسهیل و رفع موانع استان در چارچوب «سه شنبه های اقتصادی» پرونده مشکلات ۱۵ واحد صنعتی و تولیدی در حوزه های آب، برق، گاز و تسهیلات بانکی مورد بررسی قرار گرفته و تصمیمات لازم در این راستا اتخاذ شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 75569 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35757 بازدید ]
9 سال پيش [ 21002 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12923 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9325 بازدید ]
5 سال پيش [ 8914 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8195 بازدید ]
5 سال پيش [ 8165 بازدید ]
3 سال پيش [ 8088 بازدید ]
5 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1548 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1213 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1149 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 283 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 166 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 182 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 294 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 246 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 229 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 205 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 209 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 203 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 383 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 201 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 148 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 46 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید