سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
59810
۲۲ تیر ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۱
483 بازدید
۰

حجاب در سالم‌سازی جامعه نقش ویژه‌ای دارد

امام جمعه تبریز با تاکید بر نقش ویژه حجاب در سالم‌سازی جامعه گفت: حجاب مورد تاکید دین اسلام و ضامن مصونیت زنان است. به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی آل‌هاشم روز سه‌شنبه در دیدار با فرماندهان سپاه عاشورا با اشاره به اهمیت پوشش در اسلام، یادآور شد: حجاب طرح پوشش اسلام برای عزت بخشیدن […]



امام جمعه تبریز با تاکید بر نقش ویژه حجاب در سالم‌سازی جامعه گفت: حجاب مورد تاکید دین اسلام و ضامن مصونیت زنان است.
به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی آل‌هاشم روز سه‌شنبه در دیدار با فرماندهان سپاه عاشورا با اشاره به اهمیت پوشش در اسلام، یادآور شد: حجاب طرح پوشش اسلام برای عزت بخشیدن به شخصیت بانوان است.
وی حجاب را عاملی مهم برای حفظ ارزش زنان دانست و افزود: این موضوع در همه ادیان نمود دارد و هدف از آن سعادت خود زنان و به تبع آن جامعه است که بر همین اساس طرح پوشش اسلام، معیار حجاب زنان در جامعه است و نباید آن را با عیار خود در جامعه مطرح کنیم.
آل‌هاشم با بیان اینکه اسلام با ارائه طرح پوشش، مصونیت بانوان را مدنظر قرار داده است، اظهار کرد: بی‌حجابی در جوامع غربی نتیجه ناتوانی مدیریت در آن جوامع است که متأسفانه در کشور ما هم عده‌ای با تقلید کورکورانه آن را در کشور مرسوم و ترویج می‌کنند.
وی اضافه کرد: دشمنان با ترویج بی‌حجابی و عنوان اینکه حجاب موجب عقب‌ماندگی زنان است، تلاش دارند از زنان به عنوان ابزاری در جهت منافع خود استفاده کنند که شخصیت زنان هم از این رهگذر آسیب جدی می‌بیند در حالی که اسلام با ارائه حجاب مصونیت زنان را تضمین می‌کند.
آل‌هاشم به تلاش دشمنان علیه حجاب زنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران اشاره و اضافه کرد: امام راحل با انقلاب اسلامی زنان را به صحنه آورد و نقش آنها را در جامعه زیادتر کرد و زنان هم تأثیر و نقش خود را انصافاً طی ۴۲ سال اخیر به خوبی نشان داده‌اند.
وی با بیان اینکه غرب با عنوان کردن حق تساوی بین زن و مرد نقشی را به زنان تحمیل می‌کند که با لطافت و ظرافت‌های زنانه سازگار نیست، گفت: بر همین مبنا زنان آسیب می‌بینند و در نتیجه مانند کالایی در جهت استفاده سرمایه‌داران و سوداگران قرار می‌گیرند.
امام جمعه تبریز نوع و نحوه گفتمان در دعوت افراد به حجاب را بسیار مهم خواند و افزود: نباید با افراد بدحجاب با تحکم سخن گفت و تذکر داد، چراکه این عملکرد تأثیر منفی داشته و فرد را نه تنها مقید به انجام نمی‌کند بلکه از آن نیز باز می‌دارد.
آل‌هاشم جوانان را مهم‌ترین سرمایه کشور خواند و گفت: جوانان را باید درک و به آنها اعتماد کرد چراکه اگر امروز تولید رونق دارد و موفقیت‌های علمی هسته‌ای حاصل شده است در سایه آنهاست، همچنان که دوران دفاع مقدس را نیز جوانان اداره کردند و به پیروزی رسیدیم.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/130231

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59810 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58487 بازدید ]
8 سال پيش [ 33717 بازدید ]
8 سال پيش [ 19048 بازدید ]
5 سال پيش [ 18660 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12070 بازدید ]
8 سال پيش [ 10961 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9263 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7768 بازدید ]
4 سال پيش [ 7549 بازدید ]
4 سال پيش [ 7038 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6280 بازدید ]
4 سال پيش [ 6093 بازدید ]
4 سال پيش [ 6091 بازدید ]
4 سال پيش [ 6007 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1057 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 77 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 967 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 409 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 570 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 278 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 679 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 807 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 340 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 647 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 356 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 628 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 70 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 717 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 308 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 287 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 239 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 228 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 266 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید