پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
83169
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
102 بازدید
۰

تولید در آذربایجان‌شرقی متوقف نشد؛ صنعتگران در سخت‌ترین شرایط ایستادند

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی، با اشاره به چالش‌های متعددی همچون ناترازی انرژی، مشکلات نقدینگی و تحریم‌ها، گفت که صنعتگران استان با عزم راسخ و همت فراوان، ضمن مقابله با مشکلات، آینده‌ای روشن را برای صنعت منطقه رقم می‌زنند. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، صابر پرنیان در مراسم گرامیداشت […]



تولید در آذربایجان‌شرقی متوقف نشد؛ صنعتگران در سخت‌ترین شرایط ایستادند
تولید در آذربایجان‌شرقی متوقف نشد؛ صنعتگران در سخت‌ترین شرایط ایستادند

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی، با اشاره به چالش‌های متعددی همچون ناترازی انرژی، مشکلات نقدینگی و تحریم‌ها، گفت که صنعتگران استان با عزم راسخ و همت فراوان، ضمن مقابله با مشکلات، آینده‌ای روشن را برای صنعت منطقه رقم می‌زنند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، صابر پرنیان در مراسم گرامیداشت روز صنعت استان با بیان اینکه واحدهای تولیدی استان با وجود مشکلات گسترده، به فعالیت خود ادامه می‌دهند، اظهار کرد: صنعت استان در سال گذشته با چالش بزرگی به نام ناترازی انرژی مواجه بود به‌طوری که واحدهای تولیدی به‌دلیل کمبود انرژی ۱۲۱ روز متوالی تعطیل شدند.

وی افزود: علاوه بر کمبود انرژی، مشکلات نقدینگی، محدودیت‌های ارزی، موانع صادراتی، مسائل بیمه‌ای و فشارهای تحریمی، از دیگر دشواری‌هایی است که فعالان صنعتی با آن روبرو هستند، اما صنعتگران آذربایجان‌شرقی با اراده‌ای مثال‌زدنی همچنان پای کار ایستاده‌اند.

رئیس سازمان صمت استان با اشاره به شرایط جنگ اقتصادی کشور گفت: اگر روزی جنگ‌ها به صورت تن به تن بود، امروز جنگ در عرصه صنعت و اقتصاد جریان دارد و فعالان این حوزه با قدرت و پشتکار در این میدان حضور دارند و با بهره‌گیری از توانمندی جوانان نخبه، در حال ساختن آینده‌ای روشن برای استان هستند.

پرنیان همچنین به عملکرد بخش خصوصی در مواجهه با چالش‌های اخیر اشاره کرد و گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر، بخش خصوصی توانست با صدور ۲۶ مجوز سرمایه‌گذاری، نشان دهد که حتی در سخت‌ترین شرایط نیز تعطیلی واحدهای تولیدی نداشتیم و با وجود فشارهای زیاد، تولید همچنان جریان داشت.

وی در خصوص آینده صنعت استان اظهار کرد: امیدواریم با همکاری و حمایت دولت و بخش خصوصی، سهم قابل توجهی از واردات کالاهای اساسی به آذربایجان‌شرقی اختصاص یابد و انحصارهای محدود که باعث مشکلاتی در تأمین کالاها شده است، از بین برود.

پرنیان در پایان با اشاره به ظرفیت‌های معدنی استان خاطرنشان کرد: با تسهیل روند صدور مجوزهای معدنی، انتظار داریم طی ماه‌های آینده آذربایجان‌شرقی به رتبه نخست تولید طلا در کشور دست یابد و مردم استان در سه سال آینده شاهد تحولاتی ملموس و اثرات مثبت همکاری دولت و بخش خصوصی باشند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83169 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8917 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7439 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1502 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1914 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1280 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1216 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 375 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 167 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 756 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 765 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1429 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 254 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 46 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 177 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 148 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 318 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3613 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 143 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1233 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 121 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 238 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید