پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
12796
۲۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۵:۰۶
362 بازدید
۰

تنوع پروژه های عمرانی زمینه ساز توسعه محلات شهرداری منطقه پنج می شود

تبریز ما: شهردار تبریز گفت : طرح های عمرانی شهرداری منطقه پنج با تنوعی که دارند در توسعه و پیشرفت محلات این قسمت از شهر موثر خواهد بود. به گزارش تبریز ما به نقل از شهرداری منطقه ۵ تبریز، مهندس ایرج شهین باهر در بازدید از پروژه های عمرانی منطقه پنج بیان کرد: تقاطع غیر […]




تنوع پروژه های عمرانی زمینه ساز توسعه محلات شهرداری منطقه پنج می شود

تبریز ما: شهردار تبریز گفت : طرح های عمرانی شهرداری منطقه پنج با تنوعی که دارند در توسعه و پیشرفت محلات این قسمت از شهر موثر خواهد بود.

به گزارش تبریز ما به نقل از شهرداری منطقه ۵ تبریز، مهندس ایرج شهین باهر در بازدید از پروژه های عمرانی منطقه پنج بیان کرد: تقاطع غیر همسطح حضرت ولیعصر (عج) که با ۲۵۰میلیارد ریال درحال اجراست به عنوان فاز اول اتوبان ولایت در رونق یافتن و توسعه کوی نصر واستانداری و تسهیل شدن تردد در این مسیرها نقش مهمی خواهد داشت.

 وی در ادامه با بیان اینکه این پروژه ترافیکی از پیشرفت عمرانی خوبی برخوردار است ابراز امیدواری کرد: تقاطع غیرهمسطح حضرت ولیعصر (عج) با داشتن ۴ رمپ و۳ لوپ علاوه بر امکان تردد وسایط نقلیه ازکوی های نصر واستانداری به هم وهمچنین ولیعصردسترسی به اتوبان پاسداران را نیز میسر می کند.

 شهردارتبریز در ادامه بازدید خود از سه مسیر دوچرخه سواری و پیاده راه منطقه بازدید کرد. مهندس شهین باهر مسیرهای دوچرخه سواری شهرک رشدیه، کوی فرشته جنوبی و بزرگراه دوکمال را اقدامی ارزشمند در جهت توسعه زیرساخت های لازم برای ورزش همگانی دانست و ابراز داشت: شهروندان تبریزی  فرهنگ استفاده از دوچرخه را  در کشور نهادینه کنند.

 در این بازدید مهندس یعقوب هوشیار شهردار منطقه پنج نیز با بیان اینکه برای احداث ۶ کیلومتر مسیر دوچرخه و پیاده راه  ۳۰میلیارد ریال هزینه شده است، گفت: با پایان یافتن نورپردازی و همچنین اقدامات زیباسازی، مسیر دوچرخه سواری و پیاده روی بزرگراه دوکمال به طول۳ کیلومترآماده بهره برداری شده است.

 وی با اعلام این مطلب افزود: احداث مسیرهای مدرن دوچرخه سواری و پیاده روی جزو برنامه های عمرانی شهرداری منطقه پنج بود که در این راستا۳  مسیر در کوی فرشته جنوبی، بزرگراه دوکمال و شهرک رشدیه به طول ۶ کیلومتر احداث شده است.

وی در این رابطه تصریح کرد: مسیرهای دوچرخه سواری کوی فرشته جنوبی و رشدیه در سال گذشته به بهره برداری رسیده بودند و با پایان یافتن نورپردازی مسیر بزرگراه دوکمال نیز آماده استفاده شهروندان شده است. شهردارمنطقه پنج در ادامه با اشاره به مشخصات این پروژه اظهارداشت : با توجه به اهمیت مسیر بزرگراه دوکمال و همجواری آن با مجموعه لاله پارک و همچنین پارک فرامنطقه ای باغمیشه احداث مسیر دوچرخه سواری علاوه بر تشویق شهروندان به ورزش دوچرخه سواری بر زیبایی های منطقه افزوده است.

شایان ذکراست؛ مسیر تندرستی احداث شده به صورت رمپ طراحی شده و از بزرگراه دوکمال شروع و به خود آن ختم می شود.

 گفتنی است؛ شهردار تبریز از ساختمان اداری منطقه پنج ، ساماندهی و زیباسازی بستر مهرانه رود ، فازدوم بزرگراه دوکمال نیز بازدید کرد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12796 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58512 بازدید ]
8 سال پيش [ 33735 بازدید ]
8 سال پيش [ 19063 بازدید ]
5 سال پيش [ 18686 بازدید ]
5 سال پيش [ 12427 بازدید ]
8 سال پيش [ 12084 بازدید ]
8 سال پيش [ 10993 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9283 بازدید ]
7 سال پيش [ 8164 بازدید ]
5 سال پيش [ 7785 بازدید ]
4 سال پيش [ 7569 بازدید ]
4 سال پيش [ 7058 بازدید ]
5 سال پيش [ 6394 بازدید ]
6 سال پيش [ 6358 بازدید ]
2 سال پيش [ 6297 بازدید ]
4 سال پيش [ 6114 بازدید ]
4 سال پيش [ 6111 بازدید ]
4 سال پيش [ 6025 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 13 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 29 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 51 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 2634 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1149 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 61 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 328 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 55 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 271 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 87 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 390 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 86 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 52 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 351 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 331 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 48 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 2244 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید