پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
55625
۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۲
424 بازدید
۰

تاکید بر لزوم استفاده از زمینه‌های مناسب همکاری با جمهوری آذربایجان

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به ایجاد زمینه‌های مناسب همکاری میان ایران و جمهوری آذربایجان پس از حل مناقشه قره‌باغ، بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مشترک در این زمینه تأکید کرد و گفت: گسترش روابط با کشورهای همسایه راهبرد اصلی ما در ارتباطات بین‌المللی است.


تاکید بر لزوم استفاده از زمینه‌های مناسب همکاری با جمهوری آذربایجان

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به ایجاد زمینه‌های مناسب همکاری میان ایران و جمهوری آذربایجان پس از حل مناقشه قره‌باغ، بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مشترک در این زمینه تأکید کرد و گفت: گسترش روابط با کشورهای همسایه راهبرد اصلی ما در ارتباطات بین‌المللی است.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا محمدرضا پورمحمدی روز یکشنبه در دیدار سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نخجوان با وی، با اشاره به اهمیت حسن همجواری در فرهنگ و مناسبات سیاسی، اظهار داشت: ملت‌های منطقه دشمنان زیادی دارند که خواهان روابط حسنه آنها نیستند و در این شرایط، حفظ دوستان در عرصه بین‌المللی کار سختی است.

وی اظهار داشت: با موضع‌گیری شفاف، صریح و حکیمانه رهبر معظم انقلاب در خصوص بحران قره‌باغ و دیپلماسی دولت جمهوری اسلامی ایران در حل این مناقشه، زمینه توسعه همکاری‌های ایران و آذربایجان بیش از پیش فراهم شده است که باید از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده کنیم.

پورمحمدی با تأکید بر گسترش همکاری با کشورهای همسایه در عرصه‌های مختلف، گفت: بر این اساس از همگرایی و ارتباط صمیمانه با جمهوری خودمختار نخجوان استقبال می‌کنیم و تمام ظرفیت‌های خود را برای تقویت مناسبات دوجانبه به کار می‌گیریم.

استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: در این راستا، چند جلسه به شکل ویدئوکنفرانس در هفته‌های اخیر با سفرای کشورمان و استانداران کشورهای همسایه برگزار کرده‌ایم و ضمن اینکه این جلسات ادامه خواهد داشت، برای جمهوری خودمختار نخجوان نیز برنامه‌ای مدون داریم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر آذربایجان شرقی در زمینه‌های مختلف، گفت: صبغه فرهنگی و سابقه تمدنی ایران عزیز و محوریت تبریز در منطقه به تحقق همکاری‌های بیشتر با جمهوری آذربایجان و نخجوان کمک خواهد کرد.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت توسعه خطوط ریلی میان ایران و آذربایجان، گفت: راه‌اندازی خط‌آهن نخجوان برای تسهیل حمل‌ونقل کالا و همچنین خروج آذربایجان شرقی از بن‌بست ریلی بسیار مهم است و آماده همکاری برای تحقق این مهم هستیم.

وی با اشاره به برخی از پروژه‌های مشترک در مرز ایران و آذربایجان در حوزه انرژی و ذخیره آب، بر توسعه همکاری‌ها در سایر زمینه‌ها تأکید کرد و گفت: شرکت‌ها و بازرگانان ایرانی باید با دید سرمایه‌گذاری بلندمدت، کالاهای باکیفیت را به آذربایجان صادر کنند و ما بر این امر اصرار داریم.

پورمحمدی همچنین خواستار مساعدت کنسول‌گری جمهوری اسلامی ایران در نخجوان برای حل مشکل عبورومرور خودروهای باری ایران به نخجوان شد.

سرکنسول کشورمان در نخجوان نیز در این دیدار، روحیه مردم جمهوری آذربایجان و نخجوان را پس از حل مناقشه قره‌باغ خوب توصیف کرد و با اشاره به دیدار اخیر خود با رئیس مجلس ملی نخجوان، گفت: مقامات نخجوان، به شکل عاطفی و به دور از رسوم سیاسی، از مواضع رهبر انقلاب، دولت و ملت ایران قدردانی و اعلام کردند که برای همکاری با کشورهای همسایه پس از جنگ قره‌باغ، برنامه ویژه‌ای دارند.

سیداحمد حسینی همچنین زمینه گسترش همکاری‌های ایران و آذربایجان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: حوزه قفقاز همواره برای دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران، اهمیت زیادی داشته و آرامش و پیشرفت این منطقه، افق‌های جدیدی برای توسعه روابط بین‌الملل پیش روی کشورمان گشوده است.

وی با تأکید بر اینکه موفقیت در این زمینه، به راهبردهای مشخص و منسجم ما بستگی دارد، افزود: نباید تجربه پس از فروپاشی شوروی و صادرات کالاهای بی‌کیفیت به این منطقه تکرار شود، بلکه هر کاری می‌کنیم باید در شأن جمهوری اسلامی ایران باشد.

حسینی همچنین با اشاره به پیشرفت‌های دانشگاه نخجوان از نظر امکانات و تجهیزات و تحصیل نزدیک به ۳۰۰ دانشجوی ایرانی در آن، خواستار تسهیل ارزیابی مدارک این دانشجویان در داخل کشور شد.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 55625 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58512 بازدید ]
8 سال پيش [ 33735 بازدید ]
8 سال پيش [ 19063 بازدید ]
5 سال پيش [ 18686 بازدید ]
5 سال پيش [ 12427 بازدید ]
8 سال پيش [ 12084 بازدید ]
8 سال پيش [ 10993 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9283 بازدید ]
7 سال پيش [ 8164 بازدید ]
5 سال پيش [ 7785 بازدید ]
4 سال پيش [ 7571 بازدید ]
4 سال پيش [ 7058 بازدید ]
5 سال پيش [ 6395 بازدید ]
6 سال پيش [ 6358 بازدید ]
2 سال پيش [ 6297 بازدید ]
4 سال پيش [ 6114 بازدید ]
4 سال پيش [ 6111 بازدید ]
4 سال پيش [ 6026 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 10 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 20 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 33 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 43 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 54 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 784 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 246 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 489 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 463 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 432 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 265 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 272 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 215 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 358 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 403 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 773 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 313 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 982 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 286 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1049 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 656 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 322 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 456 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 474 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید