چهارشنبه, ۱۸ تیر ۱۴۰۴ /
61590
۲۹ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۸
949 بازدید
۰

بسیجیان در تمامی بحران‌ها سپر بلای مردم هستند

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: بسیجیان همواره در تمامی بحران‌ها سپر بلای مردم هستند. به گزارش تبریز ما، سردار حسین سلامی عصر امروز یک شنبه در همایش اقتدار عاشورایی سپاه ناحیه تبریز گفت: جاودانگی اسلام به برکت حضور زنان و مردانی است که در موقعیت‌های سخت و خطیر برای دفاع از حریم اسلام […]



فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: بسیجیان همواره در تمامی بحران‌ها سپر بلای مردم هستند.
به گزارش تبریز ما، سردار حسین سلامی عصر امروز یک شنبه در همایش اقتدار عاشورایی سپاه ناحیه تبریز گفت: جاودانگی اسلام به برکت حضور زنان و مردانی است که در موقعیت‌های سخت و خطیر برای دفاع از حریم اسلام در صحنه حضور پیدا می‌کنند.
وی ادامه داد: امروز وقتی صحنه رویارویی اسلام و کفر را می‌بینیم، نصرت و پیروزی اسلام را شاهد هستیم. اسلام به قلب‌های شما اطمینان و سکینه عطا فرموده و این خصوصیت همراه شماست.
سلامی با تاکید بر اینکه امروز ما دیگر یک آمریکای خطرناک نمی‌بینیم بلکه یک آمریکای شکست خورده و فراری و افسرده را شاهد هستیم، ادامه داد: ما امروز رژیم سعودی را که بتواند به هر شکل ممکن به یک ملت بی دفاع مثل یمن حمله کند را نمی‌بینیم.
وی با تاکید بر اینکه صدای این قدرت‌ها در حال خاموشی است، افزود: اسلام، موانع بزرگی را پشت سر گذاشته و امروز جوانه‌های امید در قلب جوانان امیدوار جهان در حال رویش است.
سلامی با اشاره به اینکه در داخل کشورمان با وجود همه فشارهای طبیعی یا تحمیلی، ملت ایران در حال مقاومت بوده و اکنون این موانع درحال برداشته شدن است، گفت: سختی‌ها درحال آسان شدن است و جاده‌ها در حال هموار شدن. مسلمانان در حال قد کشیدن هستند و حیات در جامعه جاری شده است.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه دلیل این پیروزی‌ها مقاومت مردم بزرگ ایران است، ابراز داشت: وقتی سیل، زلزله یا کرونا می‌آید، این مردم بزرگ ایران و بسیجیان هستند که به کمک یکدیگر می‌شتابند. این بسیجیان هستند که در همه جا سپر بلای مردم می‌شوند.
وی ادامه داد: امروز همه دنیا به وجود یک ملت که بیش از ۴ دهه در برابر قدرت‌های بزرگ ایستاده غبطه می‌خورد، نام ایران با عظمت، مهربانی، پیشرفت و انسجام و اتحاد تعریف می‌شود.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/132229

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61590 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58495 بازدید ]
8 سال پيش [ 33723 بازدید ]
8 سال پيش [ 19051 بازدید ]
5 سال پيش [ 18669 بازدید ]
5 سال پيش [ 12413 بازدید ]
8 سال پيش [ 12077 بازدید ]
8 سال پيش [ 10971 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9271 بازدید ]
7 سال پيش [ 8152 بازدید ]
5 سال پيش [ 7771 بازدید ]
4 سال پيش [ 7552 بازدید ]
4 سال پيش [ 7044 بازدید ]
5 سال پيش [ 6383 بازدید ]
6 سال پيش [ 6345 بازدید ]
2 سال پيش [ 6282 بازدید ]
4 سال پيش [ 6098 بازدید ]
4 سال پيش [ 6095 بازدید ]
4 سال پيش [ 6010 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 548 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 318 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 571 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 544 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 377 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 238 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 107 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 345 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 541 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 674 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 274 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 277 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 240 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 255 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 571 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 280 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 410 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 54 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 229 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید