پنجشنبه, ۱۸ دی ۱۴۰۴ /
58446
۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵
506 بازدید
۰

بستر فعالیت ستاد اصلاح‌طلبان حامی فسادستیزی و طرفدار رئیسی فراهم است/ لیست شورای شهر تبریز، دو روز قبل از آغاز تبلیغات نهایی می‌شود

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، حجت الاسلام حسین ایمانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ساماندهی نیروهای جوان انقلابی در پیشرانی گام دوم انقلاب از اولین روزهای شهادت سردار سلیمانی مطرح و تقویت شد، اظهار داشت: ضرورت وحدت نیروهای انقلاب بیش از پیش احساس شد ولی مشکل در مصداق بود.وی با بیان اینکه برخی […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما، حجت الاسلام حسین ایمانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ساماندهی نیروهای جوان انقلابی در پیشرانی گام دوم انقلاب از اولین روزهای شهادت سردار سلیمانی مطرح و تقویت شد، اظهار داشت: ضرورت وحدت نیروهای انقلاب بیش از پیش احساس شد ولی مشکل در مصداق بود.
وی با بیان اینکه برخی دوستان برنامه محور و گفتمان محور بودند اما این رویکرد هنوز بالنده نشده، افزود: به همین علت تصمیم گرفتیم اجماع ما شخصیت محور باشد. برای آیت الله رئیسی تصمیم سختی بود که قوه قضائیه را بعد از ساماندهی نمودن امور رها کرده و به انتخابات روی آورند، ولی عافیت‌طلبی را رها کرده و برای رفع مشکلات مردم، حقیقتاً به میدان مین رفته و تجربه خود را به میان آورده‌اند.
رئیس شورای وحدت آذربایجان‌شرقی خاطرنشان ساخت: همبستگی شورای وحدت و شورای ائتلاف برای پیشبرد و ساماندهی انتخابات آیت الله رئیسی اتفاق افتاد و ستادهای هماهنگی بدین منظور دایر شد که حدود ده هزار نفر از نیروهای ارزشی و انقلابی ساماندهی شدند.
حجت الاسلام ایمانی، با بیان اینکه تصمیم گرفتیم در ریاست جمهوری از ستاد انتخاباتی سال ۹۶ استفاده کنیم که تشکیلات آماده‌ای دارد، اضافه کرد: شورای هماهنگی شهرستانها هم بر این پایه ساماندهی شدند.
وی با استقبال از تشکیل ستادهای مردمی برای حمایت از آیت‌الله رئیسی، ابراز داشت: ما از اصلاح‌طلبانی که برای مقابله با رانت، مقابله با فساد، مقابله با تزریق ناامیدی به میدان آمده و از گفتمان عدالت حمایت می‌کنند، در قالب ستاد اصلاح‌طلبان طرفدار آیت الله رئیسی استقبال می‌کنیم و بستر فعالیت آنها نیز فراهم است.
رئیس کمیته انتخابات شورای ائتلاف نیروهای انقلاب آذربایجان‌شرقی، با اشاره به اینکه به دنبال مذاکره عزتمندانه مطابق با مصالح ملی با دنیا هستیم، ابراز داشت: معتقدیم باید مذاکره از موضع عزت باشد و بر تقویت مقاومت در این حوزه تاکید داریم.
وی با اشاره به اینکه براساس قانون، با نصف بعلاوه یک شرکت کنندگان در انتخابات، رئیس جمهور انتخاب خواهد شد، ادامه داد: اگر کسی رأی نمی‌دهد، این یعنی دیگران به جای ما تصمیم بگیرند لذا ما از همه آنهایی که گله مند بوده، از رکود، بیکاری و… گله‌مند هستند می‌خواهیم به میدان آمده و برنامه موفق در این راستا را انتخاب کنند.
حجت الاسلام ایمانی در ادامه، در مورد لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات شورای شهر هم توضیح داد و گفت: ما در این دوره کاندیداها را براساس تخصص، ارزیابی و بررسی می‌کنیم، مقبولیت، توانایی و تخصص، توان مدیریت، احتمال رأی آوری و… مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس کمیته انتخابات شورای ائتلاف نیروهای انقلاب آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه در شورای ائتلاف افراد حقیقی و حقوقی داریم، ابراز داشت: بر مبنای آرای اکثریت، ۳۴ نفر به مرحله نهایی بررسی کاندیداها رسیدند، از رأی نیاوردن عده‌ای متاسفیم اما این فرایند براساس قواعد دموکراسی بود و ممکن است تعدادی از کاندیداهای موردنظر من یا سایرین رأی نیاورده باشند ولی با مردم سالاری، باید نتیجه را بپذیرم.
وی با اشاره به اینکه لیست شورای شهر تبریز تا دو سه روز قبل از آغاز تبلیغات انتخاباتی به ۱۳ نفر رسیده و نهایی خواهد شد، ادامه داد: از همه لیست‌هایی که وجود دارد، دعوت می‌کنیم که این گفتمان را تقویت کنند. ممکن است چند نفر بر پایه گفتمان، افراد مشترک داشته باشیم لذا تلاش ما باید انتخاب افرادی توانمند در قالب گفتمات عدالت و کارآمدی باشد.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20336

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58446 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60181 بازدید ]
8 سال پيش [ 35366 بازدید ]
8 سال پيش [ 20672 بازدید ]
6 سال پيش [ 20298 بازدید ]
5 سال پيش [ 13967 بازدید ]
8 سال پيش [ 13681 بازدید ]
8 سال پيش [ 12592 بازدید ]
6 سال پيش [ 10833 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9710 بازدید ]
6 سال پيش [ 9254 بازدید ]
4 سال پيش [ 9037 بازدید ]
4 سال پيش [ 8568 بازدید ]
5 سال پيش [ 7887 بازدید ]
7 سال پيش [ 7884 بازدید ]
4 سال پيش [ 7766 بازدید ]
3 سال پيش [ 7765 بازدید ]
4 سال پيش [ 7524 بازدید ]
5 سال پيش [ 7498 بازدید ]
3 سال پيش [ 6894 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1056 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1318 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1091 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1082 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1060 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1046 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1352 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 923 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 980 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1049 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 919 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 950 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 958 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 889 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 845 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 894 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 841 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 432 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 432 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 573 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 508 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 404 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 602 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 300 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 753 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 453 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 723 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 602 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 752 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 418 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 690 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 996 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 397 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 459 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 467 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 231 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1015 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 427 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید