یکشنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۵ /
70879
۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶
179 بازدید
۰

برگزاری بازی‌ها آینده بازیکنان را تهدید می‌کند

بازیکن تیم فوتبال تراکتور گفت: برگزاری بازی‌ها در شرایط کرونایی که توأم با ترس و دلهره هست، آینده بازیکنان را به شدت تهدید می‌کند



برگزاری بازی‌ها آینده بازیکنان را تهدید می‌کند
برگزاری بازی‌ها آینده بازیکنان را تهدید می‌کند

بازیکن تیم فوتبال تراکتور گفت: برگزاری بازی‌ها در شرایط کرونایی که توأم با ترس و دلهره هست، آینده بازیکنان را به شدت تهدید می‌کند

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، احسان حاجی‌صفی امشب در گفت‌وگو با خبرنگاران در تبریز اظهار کرد: روز گذشته آزمایش PCR برای سومین بار از اعضای تیم ما گرفته شد که متأسفانه جواب تست شش نفر مثبت اعلام شده و همین موضوع، تمرکزمان را بهم زده است.

وی در ادامه افزود: فوتبال ورزش گروهی است و قابل قیاس با مشاغل دیگر و سایر رشته‌های ورزشی نیست، بازیکنان حین بازی و تمرینات باهم برخورد دارند و همین موضوع احتمال انتقال کرونا در بین اعضای تیم را افزایش می‌دهد. تمامی بازیکنان تراکتور کرونا را در یک قدمی خود می‌بینند و فکر و ذکرمان درگیر همین موضوع است.

حاج‌صفی با تاکید بر اینکه دلیل و توجیه مسئولان امر برای آغاز مجدد تمرینات و برگزاری بازی‌ها مشخص نیست، گفت: روزانه هزاران نفر به کرونا مبتلا شده و ده‌ها نفر جانشان را از دست می‌دهند، در این وضعیت حرف زدن از آغاز بازی‌ها هیچ منطق و توجیهی ندارد. به نظر من کسانی که از آغاز بازی‌ها حرف می‌زنند، به سلامت جامعه و خانواده بازیکنان هیچ ارزشی قائل نیستند.

حاجی‌صفی با اشاره به پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی به باشگاه‌ها، گفت: آقایان پروتکل مشابه لیگ‌های اروپایی را به باشگاه‌های ایرانی ابلاغ کرده‌اند، ولی واقعیت این است که امکانات ما قابل قیاس با آنها نبوده و به همین دلیل یکسری از این موارد بهداشتی قابلیت اجرایی ندارند. همچنین فراموش نکنیم که به‌جز چند باشگاه، وضعیت مالی اکثر تیم‌ها مناسب نبوده و برخی باشگاه‌ها حتی توان تأمین هزینه همین تست کرونا را هم ندارند.

وی با بیان اینکه فوتبال و قهرمانی همه چیز نیست، ادامه داد: سلامت ورزشکاران و خانواده آنان خیلی مهم‌تر از فوتبال است. افرادی که مصرانه به دنبال آغاز مسابقات هستند، می‌توانند با شرایط ما تمرین کرده و کنارمان حضور داشته باشند؟ باور کنید هر لحظه فکرمان درگیر کرونا است.

بازیکن ملی‌پوش تراکتور تاکید کرد: بهترین تصمیم در شرایط کنونی، پایان لیگ نوزدهم است، معتقدم با برنامه‌ریزی بهتر و پروتکل‌های بهداشتی منطقی‌تر، می‌توان لیگ بیستم را در فصل پاییز استارت زد.

بازیکن تیم فوتبال تراکتور با اشاره به اظهارات اخیر وزیر محترم بهداشت، بیان کرد: دکتر نمکی اعلام کرده «شرایط عادی نیست» و به نوعی حجت را تمام کرده است. ایشان تنها یک سفر رفته است، اگر مانند اعضای تیم‌ها بیش از ۱۰ سفر را در حدود ۴۵ روز بروند، چه شرایطی پیش می‌آید.

وی در ادامه اضافه کرد: مسئولیت عواقب برگزاری مسابقات در شرایط کنونی بر عهده کیست؟ این سوال و خواسته تمامی فوتبالیست‌ها و تیم‌ها است که مسئولیت به مخاطره افتادن سلامتی ما و خانواده‌هایمان را چه کسی بر عهده خواهد گرفت؟ وزارت بهداشت؟ وزارت ورزش؟ فدراسیون فوتبال یا سازمان لیگ؟ چه ارگانی سلامتی ما را تضمین می‌کند که دستور برگزاری مسابقات را صادر کرده‌اند.

حاج‌صفی در پایان اظهاراتش با بیان اینکه برگزاری بازی‌ها در شرایط کرونایی که توأم با ترس و دلهره هست، آینده بازیکنان را به شدت تهدید می‌کند، به این موضوع نیز تاکید می‌کنم که تراکتور از هیچ رقیبی نمی‌ترسد و به حد کافی رقبایش را شکست داده است؛ تنها حرف و دغدغه‌ی ما بازیکنان، سلامت خود و خانواده‌مان است. اگر خدای ناکرده یک نفر از اعضای خانواده‌مان کرونا بگیرند، مقصر کسانی هستند که مجوز شروع بازی‌ها را صادر کرده‌اند و باید پاسخگو باشند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 70879 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60568 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21037 بازدید ]
6 سال پيش [ 20640 بازدید ]
6 سال پيش [ 14350 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12989 بازدید ]
6 سال پيش [ 11201 بازدید ]
8 سال پيش [ 10124 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9606 بازدید ]
5 سال پيش [ 9365 بازدید ]
5 سال پيش [ 8980 بازدید ]
6 سال پيش [ 8244 بازدید ]
5 سال پيش [ 8233 بازدید ]
7 سال پيش [ 8233 بازدید ]
3 سال پيش [ 8135 بازدید ]
5 سال پيش [ 7883 بازدید ]
5 سال پيش [ 7827 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1589 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1990 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2022 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1616 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1539 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1570 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1618 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1479 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1332 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1255 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 142 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 180 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 158 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 164 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 114 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 205 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 141 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 266 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 130 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 243 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 290 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 236 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 234 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 280 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 245 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 134 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 159 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 203 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 137 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید