چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
70879
۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶
131 بازدید
۰

برگزاری بازی‌ها آینده بازیکنان را تهدید می‌کند

بازیکن تیم فوتبال تراکتور گفت: برگزاری بازی‌ها در شرایط کرونایی که توأم با ترس و دلهره هست، آینده بازیکنان را به شدت تهدید می‌کند



برگزاری بازی‌ها آینده بازیکنان را تهدید می‌کند
برگزاری بازی‌ها آینده بازیکنان را تهدید می‌کند

بازیکن تیم فوتبال تراکتور گفت: برگزاری بازی‌ها در شرایط کرونایی که توأم با ترس و دلهره هست، آینده بازیکنان را به شدت تهدید می‌کند

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، احسان حاجی‌صفی امشب در گفت‌وگو با خبرنگاران در تبریز اظهار کرد: روز گذشته آزمایش PCR برای سومین بار از اعضای تیم ما گرفته شد که متأسفانه جواب تست شش نفر مثبت اعلام شده و همین موضوع، تمرکزمان را بهم زده است.

وی در ادامه افزود: فوتبال ورزش گروهی است و قابل قیاس با مشاغل دیگر و سایر رشته‌های ورزشی نیست، بازیکنان حین بازی و تمرینات باهم برخورد دارند و همین موضوع احتمال انتقال کرونا در بین اعضای تیم را افزایش می‌دهد. تمامی بازیکنان تراکتور کرونا را در یک قدمی خود می‌بینند و فکر و ذکرمان درگیر همین موضوع است.

حاج‌صفی با تاکید بر اینکه دلیل و توجیه مسئولان امر برای آغاز مجدد تمرینات و برگزاری بازی‌ها مشخص نیست، گفت: روزانه هزاران نفر به کرونا مبتلا شده و ده‌ها نفر جانشان را از دست می‌دهند، در این وضعیت حرف زدن از آغاز بازی‌ها هیچ منطق و توجیهی ندارد. به نظر من کسانی که از آغاز بازی‌ها حرف می‌زنند، به سلامت جامعه و خانواده بازیکنان هیچ ارزشی قائل نیستند.

حاجی‌صفی با اشاره به پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی به باشگاه‌ها، گفت: آقایان پروتکل مشابه لیگ‌های اروپایی را به باشگاه‌های ایرانی ابلاغ کرده‌اند، ولی واقعیت این است که امکانات ما قابل قیاس با آنها نبوده و به همین دلیل یکسری از این موارد بهداشتی قابلیت اجرایی ندارند. همچنین فراموش نکنیم که به‌جز چند باشگاه، وضعیت مالی اکثر تیم‌ها مناسب نبوده و برخی باشگاه‌ها حتی توان تأمین هزینه همین تست کرونا را هم ندارند.

وی با بیان اینکه فوتبال و قهرمانی همه چیز نیست، ادامه داد: سلامت ورزشکاران و خانواده آنان خیلی مهم‌تر از فوتبال است. افرادی که مصرانه به دنبال آغاز مسابقات هستند، می‌توانند با شرایط ما تمرین کرده و کنارمان حضور داشته باشند؟ باور کنید هر لحظه فکرمان درگیر کرونا است.

بازیکن ملی‌پوش تراکتور تاکید کرد: بهترین تصمیم در شرایط کنونی، پایان لیگ نوزدهم است، معتقدم با برنامه‌ریزی بهتر و پروتکل‌های بهداشتی منطقی‌تر، می‌توان لیگ بیستم را در فصل پاییز استارت زد.

بازیکن تیم فوتبال تراکتور با اشاره به اظهارات اخیر وزیر محترم بهداشت، بیان کرد: دکتر نمکی اعلام کرده «شرایط عادی نیست» و به نوعی حجت را تمام کرده است. ایشان تنها یک سفر رفته است، اگر مانند اعضای تیم‌ها بیش از ۱۰ سفر را در حدود ۴۵ روز بروند، چه شرایطی پیش می‌آید.

وی در ادامه اضافه کرد: مسئولیت عواقب برگزاری مسابقات در شرایط کنونی بر عهده کیست؟ این سوال و خواسته تمامی فوتبالیست‌ها و تیم‌ها است که مسئولیت به مخاطره افتادن سلامتی ما و خانواده‌هایمان را چه کسی بر عهده خواهد گرفت؟ وزارت بهداشت؟ وزارت ورزش؟ فدراسیون فوتبال یا سازمان لیگ؟ چه ارگانی سلامتی ما را تضمین می‌کند که دستور برگزاری مسابقات را صادر کرده‌اند.

حاج‌صفی در پایان اظهاراتش با بیان اینکه برگزاری بازی‌ها در شرایط کرونایی که توأم با ترس و دلهره هست، آینده بازیکنان را به شدت تهدید می‌کند، به این موضوع نیز تاکید می‌کنم که تراکتور از هیچ رقیبی نمی‌ترسد و به حد کافی رقبایش را شکست داده است؛ تنها حرف و دغدغه‌ی ما بازیکنان، سلامت خود و خانواده‌مان است. اگر خدای ناکرده یک نفر از اعضای خانواده‌مان کرونا بگیرند، مقصر کسانی هستند که مجوز شروع بازی‌ها را صادر کرده‌اند و باید پاسخگو باشند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 70879 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 106 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 67 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 104 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 124 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 172 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 87 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 126 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 99 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 220 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 108 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 260 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 207 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 157 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 275 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 102 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 108 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 126 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 82 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید