چهارشنبه, ۱۸ تیر ۱۴۰۴ /
50741
۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷
257 بازدید
۰

بررسی طرح عملیاتی کمیته تنفسی در بیمارستان ها/آموزش پرستاران ICU

معاون پرستاری وزارت بهداشت تلاش های شبانه روزی مدافعان سلامت در مدیریت کووید ۱۹ را ستود و گفت: نقش جامعه پرستاری در مدیریت این بیماری بر کسی پوشیده نیست.



بررسی طرح عملیاتی کمیته تنفسی در بیمارستان ها/آموزش پرستاران ICU

معاون پرستاری وزارت بهداشت تلاش های شبانه روزی مدافعان سلامت در مدیریت کووید ۱۹ را ستود و گفت: نقش جامعه پرستاری در مدیریت این بیماری بر کسی پوشیده نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم حضرتی، در نشست مجازی مدیران پرستاری کشور، افزود: نقش جامعه پرستاری در مدیریت این بیماری بر کسی پوشیده نیست و در این راه پرستاران زیادی به کرونا مبتلا شده و تعدادی از این عزیزان را از دست دادیم و امروز مردم و مسئولان ما همگی قدردان خدمات پرستاران هستند.

وی با اشاره به فشار کاری پرستاران در پاندمی کرونا و ابتلای تعدادی از پرستاران به کرونا و کمبود نیروی پرستار، گفت: مدیران پرستاری ضمن نظارت بر کیفیت خدمات مراقبت‌های پرستاری با استفاده از معیارهای مشخص در این حوزه با ابزارهایی مانند تشویق و تکریم روحیه پرستاران را ارتقا داده و حفظ کنند.

حضرتی از طرح عملیاتی کمیته تنفسی در بیمارستان‌ها خبر داد و گفت: طرح عملیاتی کمیته تنفسی در معاونت پرستاری در حال بررسی و پیگیری است و به زودی ارائه خواهد شد. اگرچه بسیاری از دانشگاه‌ها در این خصوص اقدامات خوبی را انجام داده اند اما در این طرح بنا داریم با استفاده از تجربیات و پیشنهادات دانشگاه‌ها طرح پخته و جامعی را ارائه کنیم.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، همچنین از آموزش ۵ هزار پرستار ویژه ICU جنرال و ICU تخصصی خبر داد و گفت: این آموزش‌ها به صورت تئوری و عملی خواهد بود که آموزش‌های تئوری آن به صورت مجازی انجام خواهد شد و آموزش عملی آن نیز با هماهنگی دانشگاه‌ها در سراسر کشور انجام می‌شود.

حضرتی با اشاره به طرح شهید قاسم سلیمانی در کنترل و مدیریت کرونا، گفت: این طرح محله محور و خانواده محور به صورت مشترک از سوی وزارت بهداشت، سازمان بسیج، هلال احمر و گروه‌های مردمی برای مقابله با همه‌گیری کرونا اجرا می‌شود.

وی، هدف اصلی طرح را مدیریت و کنترل اپیدمی ویروس کرونا از طریق مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی و بهره گیری از کمک نیروهای بسیج دانست و اظهار داشت: تشدید نظارت بر شیوه نامه‌های بهداشتی و اعمال قانون، تست گسترده، هدفمند و هوشمند، بیماریابی فعال، قرنطینه و رهگیری هوشمند و آموزش و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی از اهداف این طرح است.

معاون پرستاری افزود: حفاظت از گروه‌های آسیب پذیر شامل سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای، تعیین و اعلام هوشمند و هدفمند محدودیت‌ها و تقویت فرایند درمان سرپایی و کاهش حداکثری موارد بستری از دیگر راهبردهای مصوب در اجرای طرح شهید سلیمانی است.

حضرتی با بیان اینکه تدوین طرح ردیابی ویروس در بیماران بستری و انجام قرنطینه هوشمند در دستور کار معاونت پرستاری قرار دارد، گفت: در این طرح که با همکاری معاونت بهداشت و معاونت درمان اجرا خواهد شد افراد در تماس و مناطقی که این بیماران در ارتباط بوده اند شناسایی و قرنطینه هوشمند صورت می‌گیرد.

۵۰۸۳۰۶۴

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 50741 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58498 بازدید ]
8 سال پيش [ 33728 بازدید ]
8 سال پيش [ 19055 بازدید ]
5 سال پيش [ 18672 بازدید ]
5 سال پيش [ 12414 بازدید ]
8 سال پيش [ 12079 بازدید ]
8 سال پيش [ 10976 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9272 بازدید ]
7 سال پيش [ 8154 بازدید ]
5 سال پيش [ 7774 بازدید ]
4 سال پيش [ 7558 بازدید ]
4 سال پيش [ 7048 بازدید ]
5 سال پيش [ 6385 بازدید ]
6 سال پيش [ 6348 بازدید ]
2 سال پيش [ 6285 بازدید ]
4 سال پيش [ 6101 بازدید ]
4 سال پيش [ 6098 بازدید ]
4 سال پيش [ 6013 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 340 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1104 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 238 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 57 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 442 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 967 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 533 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1218 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 53 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 359 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1009 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 532 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 720 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 264 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 523 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 262 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 721 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 259 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید