سه شنبه, ۵ خرداد ۱۴۰۵ /
79562
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
277 بازدید
۰

با ماینرها برخورد کنید؛ از وابستگی‌شان به مراکز قدرت نهراسید

روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی با عنوان «دولت و حل مشکل برق» بر لزوم برخورد دولت با ماینرهای غیرمجاز تأکید کرده است.



با ماینرها برخورد کنید؛ از وابستگی‌شان به مراکز قدرت نهراسید
با ماینرها برخورد کنید؛ از وابستگی‌شان به مراکز قدرت نهراسید

روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی با عنوان «دولت و حل مشکل برق» بر لزوم برخورد دولت با ماینرهای غیرمجاز تأکید کرده است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، این روزنامه در این زمینه نوشت: کمبود برق و قطع شدن آن، چه برای مصارف خانگی و چه برای مصارف صنعتی، در شأن ایران و نظام جمهوری اسلامی نیست.

درست است که این مشکل نتیجه کوتاهی‌هائی است که در سال‌های گذشته صورت گرفته ولی اکنون مطالبه مردم، اعم از صاحبان صنایع، فروشگاه‌ها و کسانی که در خانه‌هایشان دچار قطع شدن برق می‌شوند، اینست که دولت با تدبیر با این معضل برخورد کند و تا چاره‌سازی اساسی فعلاً مشکلات را موقتاً کاهش دهد. استفاده از عنوان «ناترازی» که نوعی بازی با کلمات است نمی‌تواند آلام مردم از عوارض قطع شدن برق که نام آن «کمبود» است را کاهش دهد.

حتی اگر کارشناسان صنعت برق هم نگویند، عموم مردم می‌دانند که فرسودگی نیروگاه‌ها، خشکسالی، مصرف بی‌رویه، سوء‌استفاده صاحبان ماینرها و ضعف مدیریت، عوامل کمبود برق در شرایط کنونی کشور هستند. اینها اموری هستند که مسئولان می‌توانند با تدبیر و بهره بردن از همراهی مردم به مقابله مقطعی با آن‌ها بپردازند و البته با به دست آوردن فرصت درصدد برطرف ساختن کامل مشکل و حل نهائی آن برآیند.

مقابله با صاحبان ماینرها در عین حال که تعدادی از دانه‌درشت‌ها را پشت سر خود دارند، به اراده‌ای حاکمیتی نیاز دارد که متأسفانه تاکنون در مسئولین دیده نشده است.

یکی از اصول اولیه حکمرانی سالم که حضرت علی علیه‌السلام در فرمان حکومتی به مالک اشتر بر آن تأکید فرموده، نفروختن رضایت عامه مردم به منافع افراد خاص است. ناراضی کردن مردم به قیمت به دست آوردن رضایت دانه‌درشت‌ها، خطای بزرگی است که موجب تزلزل حکومت می‌شود و پشتوانه مردمی آن را نابود می‌کند.

هرچند افراد ناشناخته‌ای هم در میان صاحبان ماینرها که به صورت مخفی فعالیت می‌کنند و به دزدی برق مشغولند نیز وجود دارند ولی مشکل اصلی دانه‌درشت‌هائی هستند که به دلیل وابستگی‌هایشان به مراکز قدرت تاکنون برخورد جدی با آن‌ها نشده است. مسئولان صنعت برق می‌توانند به راحتی تمام ماینرها را که در هر نقطه‌ای از کشور فعال باشند شناسائی کنند و با دانه‌درشت‌ها و ریزدانه‌ها بدون ملاحظه برخورد نمایند. تا زمانی که چنین برخورد قاطعانه و عادلانه‌ای صورت نگیرد بخش عمده‌ای از مشکل کمبود برق و قطع شدن آن پابرجا خواهد بود.

برای مواردی از قبیل مصارف بی‌رویه فروشگاه‌ها، خانه‌های مجلل، ادارات و مؤسساتی که مازاد بر نیاز واقعی مصرف دارند، روش طلب همراهی از عموم بهترین راه جهت کاهش مصرف است. طبعاً افرادی که حاضر به همراهی نشوند می‌توان با محروم کردنشان از اشتراک، راه دیگری را پیمود.

صاحبان خانه‌های مجلل و موسسات پرمصرف را با افزایش قیمت برق نمی‌توان وادار به همراهی کرد. آن‌ها بقدری پول دارند که هزینه‌های بالای برق نزد آن‌ها پول خُرد محسوب می‌شود. چنین افرادی باید از داشتن برق دولتی محروم شوند و خودشان با هزینه شخصی برق خانه یا مؤسساتشان را تأمین کنند.

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 79562 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35757 بازدید ]
9 سال پيش [ 21002 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12923 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9325 بازدید ]
5 سال پيش [ 8914 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8195 بازدید ]
5 سال پيش [ 8165 بازدید ]
3 سال پيش [ 8088 بازدید ]
5 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1548 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1213 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 305 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 152 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 232 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 155 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 315 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1280 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 195 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 297 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 261 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 284 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 305 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 298 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 234 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 176 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 236 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 1169 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 245 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 26 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید