پنجشنبه, ۵ شهریور ۱۴۰۵ /
58721
۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۵
557 بازدید
۰

با تک صدایی فعلی، ما تماشاگر هستیم!

انتقاد نائب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی از فضای فعلی انتخابات ریاست جمهوری؛ کد خبر : ۲۰۶۸۰ ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۸:۳۵ نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شکرای اسلامی گفت: بگذارید همه جناح‎‌ها در صحنه باشند زیرا کشور برای همه است برای یک دسته خاص نیست! به گزارش آژانس خبری تبریز ما، […]



انتقاد نائب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی از فضای فعلی انتخابات ریاست جمهوری؛

  • کد خبر : ۲۰۶۸۰
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۸:۳۵
با تک صدایی فعلی، ما تماشاگر هستیم!

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شکرای اسلامی گفت: بگذارید همه جناح‎‌ها در صحنه باشند زیرا کشور برای همه است برای یک دسته خاص نیست!

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، زمان زیادی تا انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری باقی نمانده اما آن طور که باید و شاید شور و هیجان دوره‌های گذشته وجود ندارد و فضای نسبی بر کارزار انتخاباتی حکمفرما شده است.
در یک نگاه گذرا، عوامل متعددی همچون تحمیل شرایط اقتصادی بر زندگی مردم،‌ کم‌توفیقی دولت در تحقق شعارها و اهداف خود،‌ شیوع و همه‌گیری بیماری کرونا،‌ نبود چهره‌های شاخص در عرصه انتخابات و غیره را می‌توان لحاظ کرد.
نائب رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی از جوّ سرد کشور در آستانه انتخابات سال ۱۴۰۰ سخن به میان آورد و گفت: متاسفانه در حال حاضر شاهد جوی سرد هستیم که به صورت آشکار هم قابل لمس است!
مسعود پزشکیان، علت این اوضاع را عدم حضور احزاب قلمداد کرد و ادامه داد: در واقع آن طور که باید و شاید احزاب و جناح‌های سیاسی به بحث و آنالیز درباره انتخابات نمی‌پردازند زیرا هیچ کدام در صحنه نیستند!
وی، تداوم روند فعلی را موجب استقبال کم از رویداد انتخابات آتی دانست و افزود: اگر تغییر قابل توجهی در وضعیت فعلی ایجاد شود شاهد حضور مردم و احزاب در انتخابات آتی خواهیم بود که لازمه این این امر مهم، فراهم شدن بستر مناسب برای فعالیت تمام سلائق و تفکرات مختلف کشور است.
نائب رئیس دوره دهم مجلس اضافه کرد: اگر می‌خواهیم با اصل جمهوریت حرکت نماییم باید تمام سلائق سیاسی مشارکت نمایند که در آن صورت می‌توان به آینده کشور امیدوار بود. پزشکیان تاکید کرد: اما اگر قرار باشد فقط یک نگرش خاص در میدان بوده و طرفداری از یک جناح خاص، پررنگ تر بوده و اجازه حضور فعالیت برای سایر جناح‌ها هموار نباشد بقیه در انزوا خواهند بود که طبیعتاً مشارکت نیز کاهش خواهد یافت.
وی اظهار کرد: متاسفانه مجلس جدید (یازدهم) فعلاً دچار تک‌ صدایی شده و یک جناح، امور آن را در دست گرفته‌اند لذا ما هم تماشاگر هستیم و منتظریم تا آنهایی که قبلاً می‌گفتند کارهای بزرگی انجام خواهیم داد ببینیم چه اقدامی خواهند کرد!
پزشکیان خطاب به مدعیان مجلس انقلابی گفت: به این عزیزان می‌گویم شما که ادعا داشتید ما بهترینیم و چنین و چنان می‌کنیم، شروع کنید تا همه قضاوت کنند زیرا برخی‌ها سال‌های پیش می‌گفتند نمایندگان مجلس گذشته (دوره دهم)، از کارایی لازم برخوردار نیست و اگر ما بیاییم اوضاع بهتر می شود و کارهای بزرگ انجام می‌دهیم لذا ما هم امیدواریم که اینگونه باشد پس بسم الله! این گوی و این میدان…!
منتخب اول مردم تبریز در مجالس دهم و یازدهم با اشاره به برخی بی‌عدالتی‌ها در جامعه‌ تأکید کرد: اگر قرار است که یک گروه حرف بزند، به گروه مقابلش هم اجازه حرف زدن بدهید. همچنین اگر قرار است یک جناح در قدرت باشد، بگذارید همه جناح‎‌ها در صحنه باشند زیرا کشور برای همه است برای یک دسته خاص نیست!
پزشکیان در پایان خاطرنشان کرد: بروید ارزیابی کنید و متوجه شوید که مردم پشت سر ما حرف‌های خوبی نمی‌زنند و ما مقصر هستیم لذا اگر رفتارمان را اصلاح نکنیم مملکت در خطر است!

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20680

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58721 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35852 بازدید ]
9 سال پيش [ 21109 بازدید ]
7 سال پيش [ 20696 بازدید ]
6 سال پيش [ 14416 بازدید ]
9 سال پيش [ 14113 بازدید ]
9 سال پيش [ 13049 بازدید ]
7 سال پيش [ 11255 بازدید ]
8 سال پيش [ 10231 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9662 بازدید ]
5 سال پيش [ 9416 بازدید ]
5 سال پيش [ 9044 بازدید ]
6 سال پيش [ 8322 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8273 بازدید ]
3 سال پيش [ 8187 بازدید ]
5 سال پيش [ 7925 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 163 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1648 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2105 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1652 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1587 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2050 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1624 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1693 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1520 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1604 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1495 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1326 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 307 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 446 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 541 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 490 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 549 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 501 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 624 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 482 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 777 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 857 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 911 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 509 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1729 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 446 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 647 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 488 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 523 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 516 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 317 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 249 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید