پنجشنبه, ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ /
70446
۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
174 بازدید
۰

با این دمنوش معجزه‌گر سرماخوردگی را ضربه فنی کن !

کسانی که احساس سرماخوردگی دارند در روز شش تا هفت لیوان دمنوش بابونه با عسل، شیره انگور یا نبات میل کنند سرماخوردگی کامل برطرف می‌شود. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، متخصص طب ایرانی‌ گفت: کسانی که احساس سرماخوردگی دارند در روز شش تا هفت لیوان دم‌نوش بابونه با عسل، شیره انگور […]



با این دمنوش معجزه‌گر سرماخوردگی را ضربه فنی کن !
با این دمنوش معجزه‌گر سرماخوردگی را ضربه فنی کن !

کسانی که احساس سرماخوردگی دارند در روز شش تا هفت لیوان دمنوش بابونه با عسل، شیره انگور یا نبات میل کنند سرماخوردگی کامل برطرف می‌شود.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، متخصص طب ایرانی‌ گفت: کسانی که احساس سرماخوردگی دارند در روز شش تا هفت لیوان دم‌نوش بابونه با عسل، شیره انگور یا نبات میل کنند سرماخوردگی کامل برطرف می‌شود.

غلامرضا کرد افشاری متخصص طب ایرانی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیرامون موضوع رابطه بیماری‌ها با سیستم ایمنی، تغذیه و آلودگی هوا گفت: خیلی‌ها می‌گویند ما در طول سال یک بار هم دچار سرماخوردگی نمی‌شویم و عده‌ای می‌گویند همه ویروس‌ها ما را درگیر می‌کنند.

وی با بیان اینکه همه اینها به نوع تغذیه و سیستم ایمنی و هوا مربوط می‌شود افزود: در زمان آلودگی هوا بیماری‌ها تشدید شده و سرماخوردگی‌ها به اوج خود می‌رسند.

کرد افشاری با اشاره به اینکه در ایام آلودگی هوا ما به مردم توصیه می‌کنیم تا جایی که ممکن است سرخ‌کردنی و فست‌فود استفاده نکرده و از پرخوری پرهیز کنند تصریح کرد: لیموترش، آویشن و بابونه بسیار مفید است اگر مردم مرتب بابونه دم‌کرده و میل کنند به‌راحتی دچار سرماخوردگی نمی‌شوند.

متخصص طب ایرانی‌اسلامی اظهار کرد: بابونه علاوه بر طبع گرم باعث می‌شود سیستم ایمنی بدن تقویت شود بابونه ضد قارچ و ضد میکروب است و یبوست و اسهال را برطرف می‌کند. این گیاه سیستم هوشمندی در بدن ما دارد و نوشیدنی روزانه اروپایی‌ها است.

کرد افشاری در ادامه و در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو مطرح کرد: بابونه به‌شدت سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و کوفتگی و خستگی را از بین می‌برد. کسانی که احساس سرماخوردگی دارند در روز شش تا هفت لیوان دم‌نوش بابونه با عسل، شیره انگور یا نبات میل کنند سرماخوردگی کامل برطرف می‌شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: شربت لیموترش و عسل و نعنا فوق‌العاده مفید است و بدن را گرم نگه می‌دارد. مردم سعی کنند شب‌ها موقع خواب و صبح بعد از بیدارشدن از خواب یک سیب میل کنند واقعاً با این کار بیمار نمی‌شوند و در طول سال حداقل بیماری را تجربه می‌کنند.

کرد افشاری در رادیو گفت‌وگو خاطر نشان کرد: روزی یک بار سوپ میل‌کردن که پر از پیاز، هویج، شلغم، گشنیز و جعفری باشد بسیار مفید است. ما با پاک‌سازی بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توانیم از بیماری‌ها به‌دور باشیم. قرقره‌کردن و استنشاق آب و نمک نیز بسیار کمک‌کننده است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 70446 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60267 بازدید ]
8 سال پيش [ 35462 بازدید ]
9 سال پيش [ 20772 بازدید ]
6 سال پيش [ 20377 بازدید ]
5 سال پيش [ 14050 بازدید ]
8 سال پيش [ 13777 بازدید ]
9 سال پيش [ 12679 بازدید ]
6 سال پيش [ 10920 بازدید ]
8 سال پيش [ 9817 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9324 بازدید ]
4 سال پيش [ 9126 بازدید ]
4 سال پيش [ 8644 بازدید ]
7 سال پيش [ 7967 بازدید ]
5 سال پيش [ 7965 بازدید ]
4 سال پيش [ 7872 بازدید ]
3 سال پيش [ 7834 بازدید ]
4 سال پيش [ 7595 بازدید ]
5 سال پيش [ 7568 بازدید ]
4 سال پيش [ 7029 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1182 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1482 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1524 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1221 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1199 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1520 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1172 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1199 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1495 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1031 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1099 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1163 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1014 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1068 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1076 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1014 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 941 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 990 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 938 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 484 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 503 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 460 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 400 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 411 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 742 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 241 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 سال پيش [ 5082 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 327 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 487 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 432 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 472 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 531 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 902 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 520 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 684 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 397 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 422 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 848 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 115 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 141 بازدید ]