چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۴۰۵ /
76666
۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
391 بازدید
۰

اگر مسیر حرکت دولت را تغییر ندهید، نمایندگان شما را تغییر خواهند داد

جواد نیک‌بین گفت: «اگر ما حرف‌های زیادی نمی‌زنیم، والله بالله حرف گفتنی بسیار زیاد است درباره شخص شما و دولت شما. اگر حرف نمی‌زنیم، دلیلش این است که از عواقب آن بیم داریم.»



اگر مسیر حرکت دولت را تغییر ندهید، نمایندگان شما را تغییر خواهند داد
اگر مسیر حرکت دولت را تغییر ندهید، نمایندگان شما را تغییر خواهند داد

جواد نیک‌بین گفت: «اگر ما حرف‌های زیادی نمی‌زنیم، والله بالله حرف گفتنی بسیار زیاد است درباره شخص شما و دولت شما. اگر حرف نمی‌زنیم، دلیلش این است که از عواقب آن بیم داریم.»

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، جواد نیک‌بین، نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور خود خطاب به رئیس جمهور گفت: آقای پزشکیان، آیا به میدان تره‌بار رفته‌اید؟ آیا با این حجم تورم، قدرت خرید شلغم را دارید؟ آیا می‌توانید جلوی مهمان‌خانه‌تان سیب‌زمینی بگذارید؟

نماینده کاشمر ادامه داد: این حجم نوسانات قیمت‌ها در بازار، زندگی مردم را تحت فشار قرار داده است. مردم پای کار شما هستند و بودند و خواهند بود، اما به شما عرض می‌کنم که مسیر حرکت دولت خود را تغییر دهید. مسیر حرکت دولت شما تنش‌ها را بیشتر خواهد کرد. اگر مسیر را تغییر ندهید، نمایندگان مردم شما را تغییر خواهند داد.

وی اعلام کرد: این حجم خاموشی چهار موتور زندگی مردم را خاموش کرده است. دولت شما می‌گوید که ما بیشترین استخراج نفت و فروش را داشته‌ایم، اما چگونه است که در دولت مرحوم رئیسی حق کمتری استخراج و افتتاح داشتند ولی خاموشی‌ها بسیار کمتر بود؟ همچنین می‌دانیم که در دولت شما داروخانه‌ها نمی‌توانند دارو‌ها را به موقع تأمین کنند و مجبورند دارو‌ها را آزاد بفروشند.نیک بین بیان داشت: اگر ما حرف‌های زیادی نمی‌زنیم، والله بالله حرف گفتنی بسیار زیاد است درباره شخص شما و دولت شما. اگر حرف نمی‌زنیم، دلیلش این است که از عواقب آن بیم داریم. جناب پزشکیان، می‌توانیم تا حدودی بازار ارز را ملتهب نگه داریم، اما این نیازمند آن است که بازار غیررسمی را به رسمیت بشناسیم و برای آن برنامه‌ریزی صحیح داشته باشیم. اینکه شما این بازار کوچک را نادیده می‌گیرید، اشتباه است. لازم نیست هر مسئولی بگوید که من بلدم خوب حرف بزنم؛ متأسفانه بازار شایعات و حرف‌های غیرکارشناسانه بسیار زیاد است.

نماینده کاشمر اذعان کرد: دولت شما باید یک سخنگو در مورد هر حوزه داشته باشد تا با اظهار نظر‌های نامناسب، بازار را دچار بحران نکند. اینکه فقط صحبت کنیم و به نتیجه نرسیم یا توییت بزنیم و نتیجه‌ای حاصل نشود، کافی نیست. باید کمی از صحبت کردن و توییت زدن بکاهیم تا شاید ناگفته‌هایی را بگوییم.

وی با بیان اینکه طرح ساماندهی کارکنان دولت یک آزمایش بزرگ برای مجلس است، افزود: اجازه ندهید که مجلس در این آزمون بزرگ بازنده شود. این طرح به حق عادلانه بود، اما امروز دولت مردان و نهاد‌های مختلف با اظهار نظر‌های غیرمنصفانه آن را به یغما برده‌اند. نگذارید این طرح به حالت تعلیق درآید.

نیک بین از دولت خواست: دولت توجه ویژه‌ای به بازنشستگان و زنان خانه‌دار داشته باشد. این زنان نقش بسیار زیادی در اقتصاد خانواده و تربیت فرزندان دارند. برای بیمه سرپرستان خانوار و زنان خانه‌دار چه اقداماتی انجام شده است؟ مجلس چه برنامه‌ریزی داشته است؟

نماینده کاشمر در پایان گفت: در پایان عرض می‌کنم که جناب آقای پزشکیان، اگر فکری برای حوزه خانواده و بازنشستگان لشکری و دولتی نکنید، حتماً با یک موج عظیم نارضایتی مردم مواجه خواهید شد. سرمایه اجتماعی بزرگی که پای شما رای داده است، مقابل شما خواهد ایستاد و مجلس نیز اگر مسیر شما تغییر کند، با شما همراه نخواهد بود.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 76666 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35852 بازدید ]
9 سال پيش [ 21106 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14415 بازدید ]
9 سال پيش [ 14111 بازدید ]
9 سال پيش [ 13046 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10230 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9660 بازدید ]
5 سال پيش [ 9414 بازدید ]
5 سال پيش [ 9042 بازدید ]
6 سال پيش [ 8319 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8186 بازدید ]
5 سال پيش [ 7924 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 281 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 300 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 258 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1385 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 290 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 353 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 819 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 411 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 232 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 274 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 147 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 384 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 366 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 262 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید