شنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۴ /
44418
۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷
338 بازدید
۰

اگر به مظلومیت ملت آذربایجان باور ندارید، لااقل منفعت‌طلب باشید!

هواداران عقلانیت سیاسی را دعوت می‌کنیم عرصه قفقاز را ببینند که چطور در قرق رقبا و معارضان ایران قرار گرفته؛ آیا عقل سیاسی‌تان به شما می‌گوید چون اسرائیل آنجا لانه کرده ما نباید همراه این ملت باشیم؟! این چه جور حسابگریِ کوته‌بینانه‌ای‌ست؟


اگر به مظلومیت ملت آذربایجان باور ندارید، لااقل منفعت‌طلب باشید!

هواداران عقلانیت سیاسی را دعوت می‌کنیم عرصه قفقاز را ببینند که چطور در قرق رقبا و معارضان ایران قرار گرفته؛ آیا عقل سیاسی‌تان به شما می‌گوید چون اسرائیل آنجا لانه کرده ما نباید همراه این ملت باشیم؟! این چه جور حسابگریِ کوته‌بینانه‌ای‌ست؟

تبریزما – روح الله رشیدی: اسلام‌ستیزی و اسرائیل‌گراییِ دولت جمهوری آذربایجان، برای ماها خبر تازه‌ای نیست. لااقل یک دهه است مستقیماً و دقیقاً به همین دلیل، تندترین اعتراضات را علیه دولت علی‌اف به صورت آشکار نشان داده‌ایم. با این‌همه، اراده و شوقِ ملت مظلوم و رنج‌کشیده‌ی این جمهوریِ شیعه‌نشین برای بازپس‌گیری سرزمین‌های اشغالی‌شان را تحسین و تقدیس کرده‌ایم.

 

حالا گروهی از دوستانِ نازک‌خیال، تصور می‌کنند با مُشتی آدم احساساتی و بی‌تحلیل روبرویند که نمی‌دانند در آن‌سوی ارس چه می‌گذرد و به خیال خودشان دارند ابعاد پنهان! جبهه نبرد را برای ما افشا می‌کنند!

 

دیر رسیده‌اید دوستان؛ عقب مانده‌اید از حوادث و ماجراهای همسایه استراتژیکتان!

 

چطور شد در سی سال گذشته، که ملت مظلوم جمهوری آذربایجان، از همه می‌خوردند و فریاد یاللمسلمین‌شان به آسمان بلند بود، نمی‌شناختیدشان و نمی‌دانستید ارس کجای نقشه است، اما به محض اینکه با خبر کهنه نفوذ اسرائیل در دولت آذربایجان مواجه شدید، شاخک‌هایتان حساس شد؟

 

ما نه با عقل سیاسی که با باور ایمانی‌مان معتقدیم که ملت جمهوری آذربایجان، حق دارند سرزمین خود را بازپس گیرند، اما هواداران #عقلانیت_سیاسی را هم دعوت می‌کنیم عرصه قفقاز را ببینند که چطور در قرق رقبا و معارضان ایران قرار گرفته؛ آیا عقل سیاسی‌تان به شما می‌گوید چون اسرائیل آنجا لانه کرده ما نباید همراه این ملت باشیم؟! این چه جور حسابگریِ کوته‌بینانه‌ای‌ست؟

 

اگر به مظلومیت و حقانیت ملت جمهوری آذربایجان باور ندارید لااقل منفعت‌طلب باشید!

 

آیین شیعی و مرثیه سرایی‌های عاشقانه در تشییع‌های این روزهای جمهوری آذربایجان، تاکتیک دولت آذربایجان برای اغفال ایرانی‌هاست؟!

 

هالو گیر آورده‌اید یا خیال می‌کنید ما از پشت کوه آمده‌ایم؟ همین تصویرسازی خام و مضحک کافیست تا صلاحیت‌تان برای تحلیل مسئله رد شود.

 

نه شیعیان آن سوی ارس را می‌شناسید و نه حتی دولت آذربایجان را. بروید حاج علی اکرام را بخوانید لااقل. گنجه را بشناس، نارداران را، لنکران را. با همین تصویرات است که ایران را در ممالک اسلامی غریب و یالقوز کرده‌اید.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 44418 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58527 بازدید ]
8 سال پيش [ 33748 بازدید ]
8 سال پيش [ 19086 بازدید ]
5 سال پيش [ 18701 بازدید ]
5 سال پيش [ 12437 بازدید ]
8 سال پيش [ 12098 بازدید ]
8 سال پيش [ 11007 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9298 بازدید ]
7 سال پيش [ 8179 بازدید ]
5 سال پيش [ 7796 بازدید ]
4 سال پيش [ 7578 بازدید ]
4 سال پيش [ 7074 بازدید ]
5 سال پيش [ 6408 بازدید ]
6 سال پيش [ 6369 بازدید ]
2 سال پيش [ 6306 بازدید ]
4 سال پيش [ 6126 بازدید ]
4 سال پيش [ 6125 بازدید ]
4 سال پيش [ 6042 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 328 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 245 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 263 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 333 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 416 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 484 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 290 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 284 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 76 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 65 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1453 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 480 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 467 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 475 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 351 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 249 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 295 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 355 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 539 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 235 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید