چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
82220
۱۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
207 بازدید
۰

اظهار نظر درباره ارزش اموال بابک زنجانی با دادگاه است نه بانک مرکزی

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به پرونده بابک زنجانی گفت: یک رویه جدیدی با همکاری و پیگیری‌هایی که شد و با ابتکار ریاست قوه قضاییه تلاش شد که محکومیت‌های این چنینی به سمت و سویی برود که حقوق ملت تضمین شود و به نحوی باشد که اجرای حکم عملیاتی می‌شد.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، اصغر جهانگیر در نشست خبری امروز گفت: جهان امروز تشنه عدالت و بیزار از ظلم و ستمی است که جهان‌خواران و جریان‌های استکباری و استعماری به پا کردند.

جهانگیر گفت: جهان امروز مملو از ظلم و ستم شده و داعیان خدمت به انسان‌ها و حقوق بشر در حقیقت خود بانیان ظلم و ستم در عصر حاضر هستند و همه برنامه‌ریزی‌هایشان برای تصاحب جان و اموال همه مستضعفان عالم است، لذا جهان بیش از همیشه تشنه‌تر و منتظرتر برای آمدن آن موعود حقیقی برای نجات بشریت است.

وی افزود: در دوره‌ای به سر می‌بریم که دوره اوج فتنه‌ها و آزمایش‌های جدیدی است که شیاطین در حق مردم روا می‌دارند.

مکانیسم ماشه بیش از آنکه تهدید واقعی برای ایران باشد ابزار روانی است

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: در روزهای سه کشور اروپایی عضو ۵ به علاوه یک، فرایند فعال سازی مکانیسم ماشه علیه ملت ایران را در سازمان ملل کلید زدند که خلاف موازین بین المللی است و فاقد وجاهت قانونی است.  ۷ سال پس از خروج از امریکای بدعهد از برجام، اروپا به جای اینکه پاسخگو باشد، مکانیسم ماشه را فعال کرد و  مکانیسم ماشه بیش از آنکه تهدید واقعی برای ایران باشد ابزار روانی است که دشمن می خواهد با هیاهو، روحیه ملت ما را هدف قرار دهد اما تجربه نشان داده که ملت ایران در مقابل تحریم‌ها و سختی‌ها جانانه مقاومت می‌کند.

وی خطاب به رسانه‌ها گفت: همه  ما باید در این جنگ روانی که دشمن تلاش می‌کند به راه بیاندازد، عملکرد رسانه ای هوشمند را در شرایط بازی دشمن در پیش بگیریم و اجازه ندهیم هیچ کسی به خطی برود که مغایر وحدت ملی باشد.

جهانگیر در پاسخ به سوال ایسنا درباره تفاوت نظر قوه قضاییه و بانک مرکزی درباره پرداخت بدهی‌های بابک زنجانی، گفت: پرونده بابک زنجانی از پرونده‌های پیچیده مفاسد اقتصادی است که در طول ۱۳ سال گذشته با اقدامات مختلفی که توسط دستگاه قضایی و ضابطین همراه بوده است که به دلیل حجم زیادی که این پرونده داشته و انرژی زیادی گرفته و در مراجع قضایی بررسی شده و در نهایت منجر به حکم قطعی شد.

وی افزود: پرونده‌هایی در این سطح از مفاسد اقتصادی علی رغم تلاش و جدیت دستگاه قضایی که کمک می‌کرده که مالباختگان به مالشان برسند، متاسفانه شاهد این بودیم که در پرونده‌های مختلف متهمین متواری می شدند و غیر قابل دسترس بودند و یا اگر در داخل بودند و محکومیتی که در خصوص رد مال پیدا می‌کردند عملیاتی نمی شد و حقوق ملت تامین نمی‌شد.

وی ادامه داد: یک رویه جدیدی با همکاری و پیگیری‌هایی که شد و با ابتکار ریاست قوه قضاییه تلاش شد که محکومیت‌های این چنینی به سمت و سویی برود که حقوق ملت تضمین شود و به نحوی باشد که اجرای حکم عملیاتی می‌شد.  در خصوص بابک زنجانی علی رغم صدور حکم اعدام‌، میزان اموال قابل توجهی معرفی نشده بود که  با جدیت به کار گرفته شده و با دستور ریاست قوه قضاییه  راحلی پیدا شد که کشور بتواند به اموال مورد محکومیت دسترسی داشته باشد.

جهانگیر ادامه داد: در همان مقطع زمانی که اموال معرفی شد در کارگروهی که متشکل از همه بخش‌ها بود در داخل و خارج دستگاه قصایی از جمله نمایندگان دولت و بانک مرکزی مورد ارزیابی قرار گرفت و اصالت و صحت و حجم و ارزش این اموال مورد مداقه دقیق قرار گرفت. بعد از این اموالی که در خارج داشت به داخل آورده شد و بخشی به بانک‌مرکزی به عنوان امین اموال بیت المال تحویل داده شد. بعدها به صورت رسمی از سوی بانک‌مرکزی موضوع تاییدش رسانه‌ای شد.

جهانگیر ادامه داد: شاکی اولیه این پرونده و اصلی شرکت ملی نفت ایران بوده و اساسا از ابتدا سایر بخش از جمله بانک مرکزی سمتی در پرونده نداشتند اما پس از معرفی و تحویل اموال، بانک مرکزی به عنوان نهاد امین بیت المال به مساله وارد شد لذا شاکی شرکت ملی نفت است و از ابتدا بوده و در هنگام معرفی و ارزشگذاری اموال به تایید این شرکت رسیده و اسنادش موجود است.

وی ادامه داد: با این ابعاد ضمن اینکه متهم‌دوره محکومیتش را طی می‌کرد و ارفاقی برایش در نظر گرفته نشد و تا معرفی اموال به او یک روز مرخصی داده نشد، کشور توانست به اموالش برسد.  اموالی که رسید اعلام شد که میزان ارزش اموال معرفی شده حتی بیشتر از بدهی وی است و از این حیث تمام اعضای کارگروه بر این موضوع صحه گذاشتند.

وی ادامه داد: پس آنچه امروز در رسانه‌ها پخش شده  که این اموال بازنگشته، هیچ ادله حقوقی مستدلی ندارد. این نکته ای که الان مطرح شده که  اموال او در بانک مرکزی  کمتر از بدهی‌اش است مورد تایید نیست زیرا این امر از اختیارات دادگاه است و در مقام اینکه ارزش دارد یا ندارد، اظهار نظر می‌کند  و تعبیر بانک مرکزی مبنایی ندارد نه مبنای فنی و نه کارشناسی.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82220 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11170 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8167 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1499 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1935 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1491 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 326 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 167 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 241 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 291 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 280 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 239 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 227 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 231 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 327 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 207 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 512 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 179 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 279 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 210 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 134 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 293 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید