چهارشنبه, ۱۲ آذر ۱۴۰۴ /
83378
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
54 بازدید
۰

ارس؛ محور تازه همکاری‌های اقتصادی ایران، نخجوان و جمهوری آذربایجان

دیدار سرکنسول کشورمان در جمهوری خودمختار نخجوان با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس، سرآغاز فصل تازه‌ای از همکاری‌های اقتصادی سه‌جانبه میان ایران، جمهوری آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان است؛ دیداری که در آن دو طرف بر نقش محوری ارس به عنوان پایگاه اصلی توسعه این همکاری‌ها تأکید کردند.



ارس؛ محور تازه همکاری‌های اقتصادی ایران، نخجوان و جمهوری آذربایجان
ارس؛ محور تازه همکاری‌های اقتصادی ایران، نخجوان و جمهوری آذربایجان

دیدار سرکنسول کشورمان در جمهوری خودمختار نخجوان با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس، سرآغاز فصل تازه‌ای از همکاری‌های اقتصادی سه‌جانبه میان ایران، جمهوری آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان است؛ دیداری که در آن دو طرف بر نقش محوری ارس به عنوان پایگاه اصلی توسعه این همکاری‌ها تأکید کردند.

به گزارش خسروشاه نیوز، در این دیدار که امروز یکشنبه در محل سازمان منطقه آزاد ارس برگزار شد، عزیز منصوری، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خودمختار نخجوان با هادی مقدم‌زاده رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت‌وگو کرد.

مقدم‌زاده در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های منحصربه‌فرد اقتصادی، صنعتی و جغرافیایی منطقه آزاد ارس گفت: پتانسیل‌های سرمایه‌گذاری در ارس بالا بوده و از سرمایه‌گذاران خارجی به‌ویژه از کشورهای دوست و همسایه که اشتراکات فرهنگی و تاریخی با ما دارند، دعوت می‌کنیم تا از فرصت‌های موجود در این منطقه بازدید کنند.

وی افزود: زیرساخت‌های مورد نیاز برای حضور سرمایه‌گذاران خارجی در ارس فراهم شده و سازمان منطقه آزاد ارس آماده حمایت کامل از فعالان اقتصادی آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با اشاره به جایگاه برجسته ارس در حوزه صنعت، انرژی‌های پاک و صنایع تبدیلی تأکید کرد: از ظرفیت کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نخجوان برای تسهیل ارتباطات و توسعه همکاری‌های اقتصادی استفاده خواهیم کرد.

مقدم‌زاده با بیان اینکه ارس به دلیل دسترسی مستقیم به کریدورهای بین‌المللی، وجود شهرک‌های تخصصی صنعتی و پهنه وسیع اراضی مستعد اجرای پروژه‌های کلان موقعیتی بی‌بدیل در کشور دارد، افزود: ارس می‌تواند به پایگاه اصلی توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران با همسایگان شمالی تبدیل شود.

تجارت ۱۳/۵ میلیون دلاری ایران با جمهوری مختار نخجوان

در ادامه این دیدار، عزیز منصوری سرکنسول ایران در نخجوان با تأکید بر نقش راهبردی این جمهوری خودمختار در اتصال ایران به قفقاز و اروپا گفت: نخجوان امروز به یکی از امن‌ترین و سریع‌ترین مسیرهای ترانزیتی برای رانندگان و بازرگانان ایرانی بدل شده و حجم تردد در این مسیر نسبت به سایر گذرگاه‌های مرزی رشد قابل توجهی داشته است.

وی با اشاره به رشد مبادلات تجاری میان جمهوری خودمختار نخجوان و ایران در سال ۲۰۲۴ افزود: ارزش تجارت دوجانبه در این دوره به ۱۳.۵ میلیون دلار رسیده که سهم صادرات ایران از این میزان بیش از ۱۲ میلیون دلار است؛ این آمار نشان‌دهنده ظرفیت بالای همکاری اقتصادی میان دو منطقه است.

کارشناسان اقتصادی نیز معتقدند، با فعال‌سازی مسیرهای ترانزیتی، تقویت زیرساخت‌های صنعتی و بهره‌گیری از موقعیت ژئواکونومیک ارس، می‌توان زمینه شکل‌گیری یک قطب همکاری سه‌جانبه پایدار میان ایران، نخجوان و جمهوری آذربایجان را فراهم کرد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83378 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59783 بازدید ]
8 سال پيش [ 34966 بازدید ]
8 سال پيش [ 20292 بازدید ]
6 سال پيش [ 19860 بازدید ]
5 سال پيش [ 13562 بازدید ]
8 سال پيش [ 13305 بازدید ]
8 سال پيش [ 12203 بازدید ]
6 سال پيش [ 10464 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9317 بازدید ]
6 سال پيش [ 8923 بازدید ]
4 سال پيش [ 8664 بازدید ]
4 سال پيش [ 8200 بازدید ]
5 سال پيش [ 7552 بازدید ]
7 سال پيش [ 7534 بازدید ]
3 سال پيش [ 7389 بازدید ]
4 سال پيش [ 7220 بازدید ]
4 سال پيش [ 7163 بازدید ]
5 سال پيش [ 7149 بازدید ]
3 سال پيش [ 6281 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 546 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 678 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 697 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 554 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 557 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 689 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 540 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 527 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 690 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 470 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 482 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 508 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 432 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 495 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 512 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 449 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 439 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 439 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 428 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 220 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 133 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 173 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 59 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 31 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 132 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 123 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 79 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1036 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 4168 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 193 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 170 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 55 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 671 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 734 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 149 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 229 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید