چهارشنبه, ۸ بهمن ۱۴۰۴ /
60518
۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۲
788 بازدید
۰

اتهامات وارده به حزب‌الله در پرونده انفجار بیروت سیاسی است

به گزارش تبریز ما به نقل از المنار، «شیخ نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان سخنانی را در خصوص برخی اتهامات به این گروه در پرونده انفجار بندر بیروت، مطرح کرد. بر اساس این گزارش، شیخ نعیم قاسم در این خصوص تصریح کرد: تمامی اتهاماتی که در پرونده انفجار «بندر بیروت» به حزب‌الله وارد می‌شود، […]



به گزارش تبریز ما به نقل از المنار، «شیخ نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان سخنانی را در خصوص برخی اتهامات به این گروه در پرونده انفجار بندر بیروت، مطرح کرد.
بر اساس این گزارش، شیخ نعیم قاسم در این خصوص تصریح کرد: تمامی اتهاماتی که در پرونده انفجار «بندر بیروت» به حزب‌الله وارد می‌شود، سیاسی هستند. برخی به دنبال تخریب وجهه حزب‌الله هستند.
معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان اظهار داشت: برخی هر اتفاقی که در لبنان می‌افتد را به حزب‌الله نسبت می‌دهند. در همان ساعات اولیه وقوع انفجار بندر بیروت، برخی انگشت اتهام را به سمت حزب‌الله نشانه رفتند اما پس از بررسی‌های تخصصی نهادهای اطلاعاتی مشخص شد که حزب‌الله ارتباطی به انفجار مذکور نداشته است.
چندی پیش «وئام وهاب» رئیس حزب «التوحید العربی» و از وزرای سابق لبنان تأکید کرد که برخی طرف‌های خارجی مانع از افشای نام عاملان حادثه انفجار بندر بیروت می‌شوند.
رئیس حزب التوحید العربی افزود: آمریکا و کشورهای غربی تصمیم گرفته‌اند اجازه ندهند هویت کسانی فاش شود که صاحبان نیترات آمونیوم در بندر بیروت بوده‌اند؛ موادی که منجر به انفجار در این بندر شد.
وی همچنین خبر داد که برخی از سفارتخانه‌ها در لبنان، تمام تمرکز خود را بر روی حزب‌الله و سلاح این جنبش متمرکز کرده‌اند. این سیاستمدار لبنانی درباره تشکیل کابینه در این کشور گفت که هنوز هیچ پیشرفتی در این زمینه صورت نگرفته است.
پیش از این، اعلام شد که قاضی «طارق بیطار» بازپرس ویژه پرونده انفجار مهیب بندر بیروت، روند پیگرد قضائی این پرونده را پس از شنیدن اظهارات شاهدان آغاز کرده است.
بازپرس پرونده زمانی را برای بازجویی «حسان دیاب» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان مشخص کرده است. با این حال، زمان دقیقی به صورت علنی برای این موضوع اعلام نشده است.
افزون بر این، قاضی طارق بیطار در نامه‌ای به نمایندگان پارلمان لبنان درخواست کرده است تا مصونیت پارلمانی از «علی حسن خلیل» وزیر دارایی سابق، «غازی زعیتر» وزیر امور عامه‌المنفعه سابق و «نهاد المشنوق» وزیر کشور سابق برداشته شود تا زمینه برای تحت پیگرد قرار دادن این افراد فراهم گردد.
از سوی دیگر، قاضی بیطار همچنین از دولت لبنان خواسته است تا اجازه بازجویی از «طونی صلیبا» فرمانده دستگاه امنیت این کشور را صادر کند. این قاضی همچنین خواستار صدور مجوز برای اقامه دعوی علیه «عباس ابراهیم» مدیر کل دستگاه امنیت سراسری لبنان شده است.
گفتنی است، لبنان در تاریخ ۴ آگوست سال ۲۰۲۰ (۱۴ مرداد) در بندرگاه بیروت شاهد انفجاری مهیب بود؛ انفجاری که بیش از ۱۹۰ کشته و ۶ هزار و ۵۰۰ مجروح برجای گذاشت.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/130871

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60518 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60182 بازدید ]
8 سال پيش [ 35367 بازدید ]
9 سال پيش [ 20676 بازدید ]
6 سال پيش [ 20299 بازدید ]
5 سال پيش [ 13974 بازدید ]
8 سال پيش [ 13687 بازدید ]
9 سال پيش [ 12593 بازدید ]
6 سال پيش [ 10834 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9712 بازدید ]
6 سال پيش [ 9255 بازدید ]
4 سال پيش [ 9038 بازدید ]
4 سال پيش [ 8570 بازدید ]
5 سال پيش [ 7888 بازدید ]
7 سال پيش [ 7887 بازدید ]
4 سال پيش [ 7768 بازدید ]
3 سال پيش [ 7766 بازدید ]
4 سال پيش [ 7525 بازدید ]
5 سال پيش [ 7499 بازدید ]
3 سال پيش [ 6900 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1060 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1322 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1363 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1092 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1085 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1367 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1065 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1050 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1355 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 926 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 984 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1052 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 919 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 951 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 961 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 891 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 846 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 896 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 842 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 433 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 680 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 676 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 607 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 181 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 436 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 568 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1372 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 178 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 313 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 624 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 575 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 177 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 509 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1045 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 377 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 162 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 267 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 526 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 396 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 352 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید