چهارشنبه, ۵ شهریور ۱۴۰۴ /
79179
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
104 بازدید
۰

آمار رسمی بیکاری،‌ در واقعیت باورپذیر نیست

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمار رسمی بیکاری را با واقعیت های جامعه متفاوت دانست و گفت: بر اساس آمار رسمی، نرخ بیکاری کشور ۷.۸ درصد اعلام شده است، اما در واقعیت این آمار باورپذیر نیست. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، احمد میدری در همایش وفاق ملی برای سرمایه‌گذاری و […]



آمار رسمی بیکاری،‌ در واقعیت باورپذیر نیست
آمار رسمی بیکاری،‌ در واقعیت باورپذیر نیست

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمار رسمی بیکاری را با واقعیت های جامعه متفاوت دانست و گفت: بر اساس آمار رسمی، نرخ بیکاری کشور ۷.۸ درصد اعلام شده است، اما در واقعیت این آمار باورپذیر نیست.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، احمد میدری در همایش وفاق ملی برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر که با حضور صاحبان صنایع، کارآفرینان و مدیران در فرمانداری مراغه برگزار شد، با تاکید بر عمل به وفاق ملی، گفت: آقای پزشکیان وقتی شعار وفاق ملی را مطرح کردند، از بینش دینی و قرآنی برخواسته بود، و در این راستا ما باید این موضوع را بشناسیم و به آن پی ببریم.

وی با بیان اینکه به دنبال راهی برای توسعه و انجام پروژه های جدید در ابعاد شهری هستیم، ادامه داد: از مرکزی که برای سالمندان بازدید کردیم، نمادی از همدلی و وفاق بود.

وی به مشکلات کارگران ساختمانی اشاره کرد و گفت: در دولت، سهمیه کارگران ساختمانی ۲.۵ درصد افزایش یافته است، گرچه کمیسیون عمران فعلاً مخالفت کرده، اما تلاش می‌کنیم این مصوبه اجرایی شود و همچنین در زمینه تسهیلات مشاغل خانگی هیچ محدودیتی وجود نداشته و افزایش آن نیز نیاز به اقدام پیچیده‌ای ندارد، با اندکی همکاری بین دستگاه‌ها، می‌توان تحرک خوبی در این حوزه ایجاد کرد.

میدری به تعامل و ارتباط با کشورهای منطقه‌ای تاکید کرد و گفت: هرچه بیشتر ادامه دهیم، از اهداف اصلی‌مان دورتر می‌شویم، مثلاً تصور می‌کنیم مشکل در تسهیلات بانکی است، در حالی‌که باید اصلاحات عمیق‌تری صورت گیرد، اکنون رویه‌هایی داریم که مشاغل خرد بدون اتصال به شرکت‌های بزرگ شکل می‌گیرند و اغلب شکست می‌خورند ودر این راستا باید ارتباطات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای شکل بگیرد تا شبکه‌ای پایدار ایجاد شود.

وی به پیگیری حل مشکلات ارائه شده توسط فعالان حوزه کارگری، کارفرمایی و اقتصادی شهرستان های مراغه و عجب‌شیر تاکید کرد و گفت: ما حتما پیگیر حل مشکلات و کمبود های موجود در حوزه های سهمیه کارگران ساختمانی شهرستانی، بیمه قالی‌بافان، مجموعه ورزشی کارگران و اشتغال این شهرستان ها در دولت خواهیم بود.

به گزارش ایسنا در پایان این مراسم با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نماینده مجلس، مسئولان استانی و شهرستانی از کارگران نمونه تجلیل به عمل آمد.

احمد میدری طی سفر سه روزه کاری به آذربایجان‌شرقی، از واحد های تولیدی و صنعتی به شهرستان های میانه، مرند و سراب بازدید خواهد کرد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 79179 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58777 بازدید ]
8 سال پيش [ 33935 بازدید ]
8 سال پيش [ 19310 بازدید ]
6 سال پيش [ 18880 بازدید ]
5 سال پيش [ 12641 بازدید ]
8 سال پيش [ 12380 بازدید ]
8 سال پيش [ 11211 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9496 بازدید ]
7 سال پيش [ 8378 بازدید ]
6 سال پيش [ 7974 بازدید ]
4 سال پيش [ 7746 بازدید ]
4 سال پيش [ 7259 بازدید ]
5 سال پيش [ 6594 بازدید ]
7 سال پيش [ 6588 بازدید ]
2 سال پيش [ 6482 بازدید ]
5 سال پيش [ 6322 بازدید ]
4 سال پيش [ 6284 بازدید ]
4 سال پيش [ 6264 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 113 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 625 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 521 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 11 روز پيش [ 109 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 117 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 45 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 49 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 105 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 53 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 30 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 753 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 56 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید