پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
72082
۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
359 بازدید
۰

آقای پزشکیان؛ نامه پایداری‌ها را باز نکرده، پس بفرستید

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، عصر ایران طی یادداشتی نامه جبهه پایداری به پزشکیان پرداخته است، در این یادداشت آمده است: طی روز‌های گذشته، جبهه پایداری در نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور او را نصیحت کرده‌اند که از غرب‌گرا‌ها دوری کند و از انقلابی‌ها در بدنه مدیریت دولت استفاده نماید. در بخشی […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، عصر ایران طی یادداشتی نامه جبهه پایداری به پزشکیان پرداخته است، در این یادداشت آمده است:

طی روز‌های گذشته، جبهه پایداری در نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور او را نصیحت کرده‌اند که از غرب‌گرا‌ها دوری کند و از انقلابی‌ها در بدنه مدیریت دولت استفاده نماید.

در بخشی از این نامه آمده است: «استراتژی نفوذ همواره در دستور کار جریان استکبار بوده و هست؛ لذا همه ما باید مراقب نفوذی‌ها باشیم. یکی از راه‌های نفوذ، نشان دادن چهره‌ای دلسوز و حامی از سوی عناصر نفوذی برای ورود به جایگاه‌های نزدیک مسئولان و ارائه مشورت‌های غلط است. امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام بر این نکته تأکید دارند که از مشاوران نامطمئن و ترسو استفاده نکنید؛ لذا ما از سر خیرخواهی و دلسوزی به جنابعالی پیشنهاد می‌کنیم از مشاوران امین، انقلابی، شجاع و باهویت، فهیم و دشمن‌شناس استفاده بفرمایید.»

حالا که باب نصیحت باز است، من هم به‌عنوان یک برادر کوچک‌تر می‌خواهم نکته‌ای را به رئیس‌جمهور یادآور شوم و آن هم اینکه نامه‌های ارسالی از سوی جبهه پایداری را باز نکرده، پس بفرستید.

این جریان هیچ علاقه‌ای به موفقیت شما ندارد و تمام تلاشش را می‌کند که شما را زمین بزند. همین روز‌ها را ببینید؛ بعد از سه سال، پایداری‌چی‌ها یادشان افتاده که قیمت دلار بالا می‌رود و سفره مردم از نان خالی شده است.

همین‌ها در زمان رئیس‌جمهور فقید، چشم خود را به روی بسیاری از مشکلات کشور بسته بودند و مدام از پیشرفت خیالی حرف می‌زدند و مشکلات را حاصل امتحان الهی می‌دانستند.

آقای پزشکیان، خود شما سال‌ها در مجلس با این جریان برخورد داشته‌اید. آنها موافق بستن، فیلتر کردن و مذاکره نکردن هستند. آنها ایرانی را که دورش دیوار کشیده شده باشد، بیشتر از ایرانی که درهایش را به روی دیگر کشور‌ها باز کرده باشد، دوست دارند. می‌دانید چرا؟

چون اگر ایران با مذاکره و توافق درست، مثل دولت اول حسن روحانی، به ثبات اقتصادی برسد، نان اینها خریدار ندارد. این جریان نمی‌خواهد اتفاقات انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم، مجلس دهم و مجلس خبرگان و شورای شهر برایشان تکرار شود.

آنها بعد از پایان دولت روحانی و روی کار آمدن ابراهیم رئیسی، بر این باور بودند که دیگر از اسب قدرت پایین نخواهند آمد. اما روزگار آمد و تقدیر را به‌گونه‌ای دیگر رقم زد و داستان برای این جریان سیاسی به‌گونه‌ای دیگر نوشته شد.

اگر ترامپ نیامده بود و برجام تداوم پیدا می‌کرد، جبهه پایداری به‌جای کرسی‌های مجلس، بر صندلی‌های سخنرانی تکیه می‌زدند و نقش دلواپس را بازی می‌کردند.

قانون حجاب، فیلتر شبکه‌های اجتماعی و هزار قانون بزرگ و کوچک که مردم را عصبانی می‌کند، حاصل تصمیمات این نحله سیاسی است. پس نباید به حرف این جماعت گوش داد.

آن‌قدر جریان سیاسی عاقل در کشور وجود دارد که می‌توان با آنها از وفاق حرف زد و نیازی به جبهه پایداری نیست. با همه که نمی‌شود به وفاق رسید، به‌ویژه آنهایی که زمین تا آسمان با بخش اعظمی از مردم فرق می‌کنند.

رفتار آنها با ظریف را ببینید. آقای پزشکیان، این جماعت از دست شما عصبانی هستند، چون رویای آنها را بر باد داده‌اید. پس هم مواظب نصایح آنها باشید و هم مراقب دسیسه‌هایشان.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 72082 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60184 بازدید ]
8 سال پيش [ 35371 بازدید ]
9 سال پيش [ 20681 بازدید ]
6 سال پيش [ 20303 بازدید ]
5 سال پيش [ 13976 بازدید ]
8 سال پيش [ 13693 بازدید ]
9 سال پيش [ 12602 بازدید ]
6 سال پيش [ 10840 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9715 بازدید ]
6 سال پيش [ 9258 بازدید ]
4 سال پيش [ 9038 بازدید ]
4 سال پيش [ 8575 بازدید ]
5 سال پيش [ 7891 بازدید ]
7 سال پيش [ 7888 بازدید ]
4 سال پيش [ 7774 بازدید ]
3 سال پيش [ 7769 بازدید ]
4 سال پيش [ 7528 بازدید ]
5 سال پيش [ 7503 بازدید ]
3 سال پيش [ 6905 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1068 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1329 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1099 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1091 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1379 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1071 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1060 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 929 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 987 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1055 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 921 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 958 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 965 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 899 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 852 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 901 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 848 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 436 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 392 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 288 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 252 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 145 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 157 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 205 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 247 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 251 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 287 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 154 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 226 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 851 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 260 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 127 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 264 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 182 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 195 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید