جمعه, ۳۰ آبان ۱۴۰۴ /
54376
۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۱
662 بازدید
۰

آزادراه تبریز – سهند افتتاح شد

آزادراه تبریز – سهند امروز سه شنبه در آیینی با حضور محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی و جمعی از مقام های ارشد آذربایجان شرقی افتتاح شد به صورت رسمی به بهره برداری ‌رسید.


آزادراه تبریز – سهند افتتاح شد

آزادراه تبریز – سهند امروز سه شنبه در آیینی با حضور محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی و جمعی از مقام های ارشد آذربایجان شرقی افتتاح شد به صورت رسمی به بهره برداری ‌رسید.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، این آزادراه ۲۰ کیلومتر طول دارد که به صورت مشارکتی از سوی دولت و بخش خصوصی در ۶ خط رفت و برگشت اجرا شده و ۴۰ درصد اعتبار پروژه آورده سهم دولت است که با بهره برداری از آن زمان سفر به شهر ۱۰۰ هزار نفری سهند حدود ۱۰ دقیقه کاهش می یابد.

ارزش روز پروژه ۶ هزار میلیارد ریال بوده و ۳۱ دستگاه ابنیه فنی و ۸ دستگاه پل اصلی در آن اجرا شده است.

عرض کلی آزادراه ۳۶ متر و عرض کلی آسفالت حدود ۳۳ متر بوده، طول دیوارسازی آن یک هزار و ۲۷۰ متر و حجم تردد روزانه آن ۳۰ هزار وسیله نقلیه است.

وزیر راه و شهرسازی در سفر یک روزه به تبریز علاوه بر افتتاح این پروژه از شهر جدید سهند، پروژه قطعه پنجم آزادراه تبریز – ارومیه و ایستگاه راه آهن بستان آباد – تبریز بازید می کند و پارکینگ طبقاتی چهارراه شهید بهشتی و سایر پروژه های حوزه راه استان را از طریق ویدئو کنفرانس در محل استانداری افتتاح می کند.

طرح ساخت آزادراه ۲۲ کیلومتری تبریز – سهند در سال های تَر مالی کشورمان به سال ۱۳۸۷ تصویب شد، اما در آن زمان و به رغم وجود منابع مالی مناسب ناشی از فروش نفت ۱۲۰ دلاری پیشرفت چندانی نداشت.

با آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید و با در نظر گرفتن مطالبه به حق مردم در تسریع بهره برداری از این طرح مهم راه سازی، تحقق آن در محور فعالیت های مدیریت ارشد آذربایجان شرقی قرار گرفت، به گونه ای که ۵۳ درصد از تملک اراضی واقع در محدوده طرح در ۲.۵ سال گذشته محقق شد، ضمن اینکه هزینه ۲۰۰ میلیارد تومانی اجرای آن نیز به دلیل افزایش قیمت مصالح به ۲۶۰ میلیارد تومان تومان افزایش یافت.

حال طرح ۱۳ ساله ساخت آزادراه تبریز – سهند به عنوان عامل تسهیل و تسریع در جابجایی مسافر و بار بین تبریز و شهر جدید سهند در ۲۵ کیلومتری جنوب مرکز آذربایجان شرقی به نقطه پایان خود رسیده است.

با بهره برداری از این طرح فاصله کنونی شهر جدید سهند از تبریز بیش از ۵ کیلومتر کوتاه تر و زمان رسیدن از تبریز به این شهر جدید به یک سوم کاهش می یابد.

تلاش برای تکمیل و اتمام آزادراه تبریز – سهند از این رو حایز اهمیت مضاعف است که شهر ۱۳۰ هزار نفری سهند، سرریز جمعیت تبریز را در خود جای داده و پیش بینی می شود جمعیت آن در سال های آینده به بیش از ۲۰۰ هزار نفر افزایش یابد.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 54376 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59656 بازدید ]
8 سال پيش [ 34839 بازدید ]
8 سال پيش [ 20147 بازدید ]
6 سال پيش [ 19728 بازدید ]
5 سال پيش [ 13455 بازدید ]
8 سال پيش [ 13189 بازدید ]
8 سال پيش [ 12061 بازدید ]
6 سال پيش [ 10344 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9199 بازدید ]
6 سال پيش [ 8799 بازدید ]
4 سال پيش [ 8539 بازدید ]
4 سال پيش [ 8076 بازدید ]
5 سال پيش [ 7435 بازدید ]
7 سال پيش [ 7402 بازدید ]
3 سال پيش [ 7261 بازدید ]
4 سال پيش [ 7094 بازدید ]
4 سال پيش [ 7066 بازدید ]
5 سال پيش [ 7046 بازدید ]
3 سال پيش [ 6065 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 387 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 492 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 466 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 375 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 377 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 492 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 381 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 369 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 480 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 313 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 300 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 349 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 302 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 302 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 308 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 294 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 158 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 127 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 570 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 481 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 759 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 380 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 753 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 562 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 403 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 573 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 470 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 426 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 400 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 180 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 144 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 806 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 383 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 605 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 247 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1067 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 373 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید