چهارشنبه, ۵ شهریور ۱۴۰۴ /
50969
۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۰:۱۲
350 بازدید
۰

آخرین وضعیت نوسازی سینما ۲۹ بهمن تبریز

رئیس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی با اشاره به این‌که نوسازی سینما ۲۹ بهمن تحت عنوان “پردیس سینمایی_فرهنگی ۲۹ بهمن تبریز” از ابتدای سال شروع شده است، آخرین وضعیت این پروژه فرهنگی_هنری را تشریح کرد.


آخرین وضعیت نوسازی سینما ۲۹ بهمن تبریز

رئیس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی با اشاره به این‌که نوسازی سینما ۲۹ بهمن تحت عنوان “پردیس سینمایی_فرهنگی ۲۹ بهمن تبریز” از ابتدای سال شروع شده است، آخرین وضعیت این پروژه فرهنگی_هنری را تشریح کرد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایسنا، محمد حسین بلاغی، اظهار کرد: حوزه هنری استان در ادامه‌ی فعالیت‌های نوسازی سینماها و مراکز فرهنگی استان، اقدام به نوسازی سینما ۲۹ بهمن تبریز کرده و این پروژه علی‌رغم وجود مشکلات، کمبود منابع و چندین برابر شدن قیمت مصالح، حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان این‌که بخش اعظمی از کارهای عمرانی و ابنیه‌ای در حوزه نوسازی انجام شده است، گفت: ان‌شاءالله طبق برنامه‌ریزی، حدود دو هفته بعد به کارهای نازک کاری و دکوراسیون ورود کرده و سپس مجتمع، تجهیز خواهد شد.

رئیس حوزه هنری استان افزود: هر چند از برنامه زمان‌بندی مقداری عقب افتاده‌ایم، اما با درنظر گرفتن مشکلات، گرانی‌ مصالح و کمبودهای مالی، برآورد خوبی از پیشرفت پروژه داریم.

وی با اشاره به ویژگی‌ها و امکانات این مجتمع سینمایی_فرهنگی نیز گفت: این مجموعه دارای شش سالن مختلف بوده که شامل سالن “وی‌آی‌پی” با حدود ۱۴ صندلی، چهار سالن با ظرفیت ۹۰ الی ۱۴۰ نفر و یک سالن بزرگ با ظرفیت بیش از ۵۰۰ نفر است.

وی به امکان اجرای نمایش در این مجموعه نیز اشاره کرد و افزود: یکی از سالن‌های مجتمع نیز به صورت تخصصی و با ایجاد امکانات مجاور و تجهیرات تخصصی، به سالن سینما و تئاتر تبدیل می‌شود که هم قابلیت سینما و همچنین قابلیت اجرای نمایش را دارد.

بلاغی با بیان این‌که در کنار این سالن‌ها، سایر فضاهای فرهنگی و همچنین یک کافی شاپ نیز به صورت پاتوق هنرمندان درنظر گرفته شده است، ادامه داد: بعد از افتتاح مجموعه، در حوزه نرم‌افزاری نیز برنامه‌های فرهنگی و سینمایی اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به این‌که تمام تلاش خود را به کار گرفته بودیم تا پروژه در دهه فجر به اتمام برسد، اما با توجه به مشکلات پیش‌رو و تامین همزمان منابع استانی و ملی، این موضوع بعید به نظر می‌رسد، اضافه کرد: کمر همت بسته‌ایم تا این پروژه را اوایل سال بعد به بهره‌برداری برسانیم.

رئیس حوزه هنری استان در خاتمه ابراز کرد: از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قدردانی می‌کنیم که منابع پروژه را تخصیص دادند، مسئولان در تهران هم در رابطه با تخصیص منابع قول داده‌اند و پای کار هستند تا ان‌شاءالله بتوانیم این پروژه را در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ افتتاح کنیم.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 50969 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58777 بازدید ]
8 سال پيش [ 33935 بازدید ]
8 سال پيش [ 19310 بازدید ]
6 سال پيش [ 18880 بازدید ]
5 سال پيش [ 12641 بازدید ]
8 سال پيش [ 12380 بازدید ]
8 سال پيش [ 11211 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9496 بازدید ]
7 سال پيش [ 8378 بازدید ]
6 سال پيش [ 7974 بازدید ]
4 سال پيش [ 7746 بازدید ]
4 سال پيش [ 7259 بازدید ]
5 سال پيش [ 6594 بازدید ]
7 سال پيش [ 6588 بازدید ]
2 سال پيش [ 6482 بازدید ]
5 سال پيش [ 6322 بازدید ]
4 سال پيش [ 6284 بازدید ]
4 سال پيش [ 6264 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 490 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 329 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 913 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 953 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 444 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 576 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 260 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 545 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 296 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 401 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 450 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 269 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 338 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 309 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 346 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 123 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 131 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 703 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 861 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 416 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید