چهارشنبه, ۳ دی ۱۴۰۴ /
58491
۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۷
495 بازدید
۰

۹۲ پرونده تخلف سیمان در آذربایجان شرقی تشکیل شد

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان: کد خبر : ۲۰۴۱۵ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۲:۴۴ معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی از تشکیل ۹۲ پرونده تخلفاتی در زمینه عرضه سیمان از ابتدای امسال تاکنون در استان خبر داد و گفت: ارزش این پرونده ها ۱۲ میلیارد و ۷۹۷ میلیون […]



معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان:

  • کد خبر : ۲۰۴۱۵
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۲:۴۴
۹۲ پرونده تخلف سیمان در آذربایجان شرقی تشکیل شد

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی از تشکیل ۹۲ پرونده تخلفاتی در زمینه عرضه سیمان از ابتدای امسال تاکنون در استان خبر داد و گفت: ارزش این پرونده ها ۱۲ میلیارد و ۷۹۷ میلیون ریال است.

به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، یوسف پایدار روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه این پرونده ها در جریان ۷۷۸ مورد بازرسی از واحدهای عرضه سیمان تشکیل شده است، افزود: در راستای تداوم تشدید اقدامات نظارتی، بازرسان مقیم در محل کارخانه سیمان صوفیان حضور داشته و بر روند تولید، نحوه توزیع و ثبت اطلاعات در سامانه جامع انبار نظارت مستقیم دارند.
وی اظهار داشت: به منظور رصد و نظارت بر فهرست توزیعی اعلام بار شرکت سیمان صوفیان، فهرست های توزیعی عمده فروشان و صنایع سیمان بر و همچنین رسیدگی به شکایات مردمی در خصوص سیمان ، ۵ گروه بازرسی ساماندهی و بر فرایند یاد شده نظارت مستمر دارند.
پایدار با اشاره به اینکه ثبت نام، صحت سنجی و تایید انبار ۲۴۰ واحد فروشنده مصالح ساختمانی آذربایجان شرقی در سامانه جامع انبار و مراکز نگهداری کالا ظرف یک هفته اجرایی شده است، ادامه داد : پرسنل نظارت و بازرسی در محل سازمان صمت استان، برای آموزش ، ثبت نام ، اخذ مدارک و تائید ثبت نام فروشندگان سیمان در سامانه های مربوطه حضور دارند.
به گفته وی صدور و یا تمدید پروانه کسب برای واحدهای فاقد انبار در استان ممنوع بوده و اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی ملزم به پیگیری این موضوع است.
پایدار ، اعلام باربر اساس لیست اعلامی اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی در مرکز استان و شهرستان های تابعه بر اساس برش های استانی تعیین شده از سوی کارخانه سیمان صوفیان را الزامی دانست و یادآور شد: با اخذ فهرست توزیعی عمده فروشان سیمان از جانب شرکت سیمان صوفیان، بازرسان سازمان بر فرایند توزیع نظارت می کنند.
وی با اشاره به اینکه برابر مصوبات کارگروه تنظیم بازار کشور و استان ، موضوع تامین سیمان مورد نیاز استان از سایر استان ها به کارخانه سیمان صوفیان ابلاغ شده است، افزود: به منظور رصد فضای مجازی و گرانفروشی در برخی سایت های فعال ، هماهنگی های لازم با دادستانی و پلیس امنیت اقتصادی انجام شده و با متخلفین طبق موازین قانونی برخورد می شود.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت آذربایجان شرقی با اشاره به بازرسی از تعداد ۱۹ واحد تولیدی سیمان بر در استان، گفت: میزان دریافتی و مصرفی سیمان در خط تولید واحدهای تولیدی بتن آماده و تیرچه بلوک از جمله مواردی است که با جدیت دنبال می شود.
تهیه سیمان در آذربایجان شرقی در هفته های اخیر دشوار شده و قیمت هر کیسه سیمان به بیش از ۵۰ هزار تومان افزای یافته است؛ بروز این وضعیت، انتقاد شهروندان از تولید و توزیع این محصول را سبب شده است.
در همین حال مسوولان نهادهای ذیربط اعلام کرده اند که تزریق مویرگی سیمان به بازار در آذربایجان شرقی ادامه دارد و کمبود این محصول جای نگرانی نیست.
در استان بیش از چهار میلیون نفری آذربایجان شرقی تنها یک کارخانه سیمان در شهر صوفیان در ۲۵ کیلومتری غرب تبریز وجود دارد.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20415

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58491 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60022 بازدید ]
8 سال پيش [ 35216 بازدید ]
8 سال پيش [ 20530 بازدید ]
6 سال پيش [ 20122 بازدید ]
5 سال پيش [ 13815 بازدید ]
8 سال پيش [ 13534 بازدید ]
8 سال پيش [ 12439 بازدید ]
6 سال پيش [ 10682 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9544 بازدید ]
6 سال پيش [ 9115 بازدید ]
4 سال پيش [ 8887 بازدید ]
4 سال پيش [ 8414 بازدید ]
5 سال پيش [ 7752 بازدید ]
7 سال پيش [ 7745 بازدید ]
3 سال پيش [ 7620 بازدید ]
4 سال پيش [ 7543 بازدید ]
4 سال پيش [ 7381 بازدید ]
5 سال پيش [ 7362 بازدید ]
3 سال پيش [ 6631 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 851 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1050 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1103 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 870 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 869 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1108 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 871 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 845 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1089 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 751 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 780 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 850 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 721 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 761 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 780 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 710 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 689 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 700 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 688 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 370 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 405 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 426 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 586 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 126 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1229 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 501 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 656 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 639 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 358 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 301 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1392 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 400 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 153 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 157 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 188 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 390 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 508 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 408 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 71 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 305 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید