جمعه, ۸ خرداد ۱۴۰۵ /
58167
۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۳:۵۲
491 بازدید
۰

نامه قدردانی «جهاد اسلامی فلسطین» به رهبر انقلاب

به گزارش تبریز ما، «زیاد النخاله» دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در پی پیروزی که مقاومت فلسطین در برابر اشغالگر صهیونیست بدست آورد، نامه‌ای تشکر آمیز به رهبر معظم انقلاب ارسال کرد. وی در این نامه نوشت: «حمایت و پشتیبانی مداوم و مستمر شما در تمامی سطوح، بزرگترین و برجسته‌ترین نقش را در آنچه […]



به گزارش تبریز ما، «زیاد النخاله» دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در پی پیروزی که مقاومت فلسطین در برابر اشغالگر صهیونیست بدست آورد، نامه‌ای تشکر آمیز به رهبر معظم انقلاب ارسال کرد.
وی در این نامه نوشت: «حمایت و پشتیبانی مداوم و مستمر شما در تمامی سطوح، بزرگترین و برجسته‌ترین نقش را در آنچه مردم فلسطین در نبرد «سیف القدس» بدست آوردند، ایفا کرد».
در این نامه آمده است: «ملت و مقاومت مبارکمان، باعث ناخرسندی دشمنان و خوشحالی مؤمنان در هر مکانی گردید و دولت دشمن را سست‌تر از خانه عنکبوت کرد».
النخاله در این نامه نوشت: «از طریق حضرتعالی، از برادران در نیروی قدس که در طول سال‌های متمادی همراه ما بوده و هر آنچه را که از تجربه داشتند در اختیار ما قرار دادند،‌ قدردانی می‌کنم».
دبیر کل جهاد اسلامی فلسطین اضافه کرد: «اینجا بر خود وظیفه می‌دانم که از شهید عزیز و حبیب، فرمانده قاسم سلیمانی که با شهادتش به مقام عالی رتبه رسید و کسی که در این لحظات تاریخی حضورش را از دست دادیم، یاد کنم».
وی گفت: «یاران شهید سلیمانی و برادرانش،‌حاج قاآنی و دستیارانش لحظه به لحظه در مدیریت این نبرد با ما حضور داشته و حضور آنها مبارک و با مزایای زیادی همراه بود».
النخاله اضافه کرد: «با عزت و افتخار زیاد،‌از طرف خودم و برادرانم در فرماندهی جنبش جهاد اسلامی و اعضای آن و همچنین فرماندهی گردان‌های القدس و رزمندگانش،‌ به شما تبریک می‌گویم».زیاد النخاله،‌ دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با رهبر انقلاب
وی در پایان نامه خود به رهبر معظم انقلاب نوشت: «از خداوند متعال خواستارم که شما را حفظ کرده و نعمت‌های والای شما را تداوم بخشد و جمهوری اسلامی و سربازان شجاع آن را نیز حفظ کند».
«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز روز گذشته در اولین سخنرانی خود پس از اعلام آتش‌بس در غزه گفت: «از جمهوری اسلامی ایران که از هیچ کمک مالی و تسلیحاتی به مقاومت دریغ نکرد، ممنونیم. همچنین قدردان تمامی کشورهای عربی و اسلامی هستیم که موضع شرافتمندانه‌ای در این جنگ در پیش گرفتند.»
درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.
در این درگیری‌ که تا بامداد روز جمعه در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد.
شامگاه روز پنجشنبه،‌ پس از گزارش برخی منابع خبری درباره احتمال آتش‌بس، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی رسما با توقف درگیری‌ها و آتش‌بس با میانجیگری مصر موافقت کرد.
گروه‌های مقاومت فلسطین نیز ساعتی بعد در بیانیه‌هایی جداگانه تأکید کردند که تا زمان پایبندی تل‌آویو به آتش‌بس به آن متعهد خواهند بود.
با اعلام آتش‌بس در حالی که تمامی رسانه‌های صهیونیستی به شکست تل‌آویو در این ماجراجویی جدید علیه مقاومت فلسطین و هزینه‌های هنگفت رژیم صهیونیستی در این مدت اذعان کردند، مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری از جمله شهر قدس به خیابان‌ها آمدند و پیروزی مقاومت را جشن گرفتند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/128759

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58167 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60541 بازدید ]
8 سال پيش [ 35762 بازدید ]
9 سال پيش [ 21005 بازدید ]
6 سال پيش [ 20616 بازدید ]
6 سال پيش [ 14319 بازدید ]
8 سال پيش [ 14046 بازدید ]
9 سال پيش [ 12928 بازدید ]
6 سال پيش [ 11173 بازدید ]
8 سال پيش [ 10097 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9565 بازدید ]
4 سال پيش [ 9331 بازدید ]
5 سال پيش [ 8919 بازدید ]
6 سال پيش [ 8204 بازدید ]
7 سال پيش [ 8199 بازدید ]
5 سال پيش [ 8171 بازدید ]
3 سال پيش [ 8092 بازدید ]
5 سال پيش [ 7843 بازدید ]
5 سال پيش [ 7800 بازدید ]
4 سال پيش [ 7442 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1534 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1944 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1969 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1573 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1504 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1941 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1532 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1919 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1419 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1494 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1301 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1395 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1410 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1282 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1218 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1251 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1204 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 567 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 566 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 546 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 314 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 165 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 695 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 429 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 447 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 830 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 109 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 540 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 134 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 629 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 562 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 218 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1404 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1181 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 795 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 514 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 682 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید