سه شنبه, ۱۶ تیر ۱۴۰۵ /
55647
۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۴
621 بازدید
۰

مجوزی برای استخراج رمز ارز دیجیتال در آذربایجان شرقی صادر نشده است

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: تاکنون هیچ پروانه بهره‌برداری برای استخراج رمز ارز دیجیتال در استان صادر نشده و بر این اساس هرگونه فعالیت در این حوزه غیرقانونی است.


مجوزی برای استخراج رمز ارز دیجیتال در آذربایجان شرقی صادر نشده است

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: تاکنون هیچ پروانه بهره‌برداری برای استخراج رمز ارز دیجیتال در استان صادر نشده و بر این اساس هرگونه فعالیت در این حوزه غیرقانونی است.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، محمدرضا پورمحمدی روز سه شنبه  در جلسه کمیسیون هماهنگی، برنامه‌ریزی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان با تأکید بر سامان‌دهی واحدهای استخراج رمز ارز دیجیتال، افزود: منطقی نیست در شرایطی که واحدهای تولیدی ما با کمبود برق و مشکلات ناشی از آن روبه‌رو هستند، عده‌ای از آن برای فعالیت‌های غیرقانونی استفاده کنند.

وی با تأکید بر اینکه هر گونه فعالیت اقتصادی باید با مجوز و در چارچوب قانون انجام شود، افزود: سامانه خوداظهاری دستگاه‌های استخراج رمز ارز (ماینر) راه اندازی شده و ضروری فعالان در این عرصه در این سامانه ثبت اطلاعات کنند در غیر اینصورت هرگونه فعالیت غیرمجاز در این حوزه به منزله قاچاق بوده و با متخلفان برخورد می‌شود.

پورمحمدی افزود: کمیته پایش باید با اقداماتی نظیر رصد میزان مصرف برق مشترکان خانگی و صنعتی، فعالیت‌های غیرمجاز در این حوزه را شناسایی کنند.

استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از این جلسه بر تعیین تکلیف کالای رسوب‌شده در انبارهای سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی تأکید کرد و گفت: بسیاری از این کالاها به دلیل طولانی شدن روند رسیدگی، غیرقابل استفاده می‌شود.

پورمحمدی افزود: با توجه به اینکه برخی از این کالاها جزو کالاهای اساسی و مورد نیاز در بازار است از این رو باید رسیدگی به پرونده‌ها و تعیین تکلیف آنها از سوی دستگاه‌های مسئول تسریع شود.

وی همچنین با اشاره به آغاز اجرای طرح شناسه‌دار کردن گروه کالایی لوازم یدکی خودرو، بر دقت و حساسیت مجریان این طرح بویژه در سطح عرضه تأکید کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی هم در این جلسه از راه‌اندازی سامانه خوداظهاری دستگاه‌های تولید رمز ارز (ماینر) در سایت بهین‌یاب خبر داد و گفت: متقاضیان استخراج ارز دیجیتال تا پنجم اسفند مهلت دارند در این سایت ثبت‌نام و درخواست مجوز کنند.

حبیب امین‌زاده افزود: تاکنون ۳۵۰ متقاضی در سطح استان برای اخذ شناسه یکتا برای ۶۸۵۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند.

وی تصریح کرد: طبق قانون، فعالیت دستگاه‌های استخراج رمز ارز دیجیتال تنها در شهرک‌های صنعتی، نیروگاه‌ها و مناطق آزاد مجاز است و تاکنون هیچ پروانه بهره‌برداری برای فعالیت متقاضیان این حوزه صادر نشده است.

امین‌زاده در مورد طرح شناسه‌دار کردن گروه لوازم یدکی خودرو نیز گفت: این طرح شامل ۱۷ قلم کالاست و واحدهای تولیدی ملزم به وارد کردن شناسه کالاهای تولیدی خود در سامانه الکترونیکی هستند.

در این جلسه موضوع تعیین تکلیف کالاهای رسوب‌شده در انبارهای سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان بررسی شد.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 55647 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60560 بازدید ]
9 سال پيش [ 35797 بازدید ]
9 سال پيش [ 21033 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14066 بازدید ]
9 سال پيش [ 12981 بازدید ]
6 سال پيش [ 11196 بازدید ]
8 سال پيش [ 10120 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9601 بازدید ]
5 سال پيش [ 9360 بازدید ]
5 سال پيش [ 8971 بازدید ]
6 سال پيش [ 8238 بازدید ]
7 سال پيش [ 8230 بازدید ]
5 سال پيش [ 8225 بازدید ]
3 سال پيش [ 8128 بازدید ]
5 سال پيش [ 7873 بازدید ]
5 سال پيش [ 7824 بازدید ]
4 سال پيش [ 7497 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 85 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1581 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1979 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2012 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1610 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1536 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1979 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1561 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1606 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1954 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1399 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1467 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1545 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1327 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1430 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1447 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1319 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1250 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1289 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1238 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 496 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 520 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 510 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 484 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 837 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 454 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 716 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 472 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 755 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 281 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 595 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 631 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 444 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 578 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 542 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 226 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 812 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1306 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 470 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید