دوشنبه, ۱۵ دی ۱۴۰۴ /
58020
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
387 بازدید
۰

فوری: استعفای خطیبی از سرمربیگری تراکتور

سرمربی تراکتور پس از دیدار با آلومینیوم از سرمربیگری این تیم استعفاء داد. به گزارش تبریز ما؛ رسول خطیبی که پس از صعود به لیگ برتر همراه با آلومینیوم و نتایج درخشان در نیم فصل اول همراه این تیم لیگ برتری تصمیم به جدایی از جمع اراکی ها گرفت و راهی تراکتور شد، امروز در […]



سرمربی تراکتور پس از دیدار با آلومینیوم از سرمربیگری این تیم استعفاء داد.

به گزارش تبریز ما؛ رسول خطیبی که پس از صعود به لیگ برتر همراه با آلومینیوم و نتایج درخشان در نیم فصل اول همراه این تیم لیگ برتری تصمیم به جدایی از جمع اراکی ها گرفت و راهی تراکتور شد، امروز در اقدامی غیرمنتظره از سرمربیگری سرخ پوشان آذربایجان کناره گیری کرد.
خطیبی پس از حضور در تراکتور و قبل از رقابت های آسیایی، یک پیروزی مقابل نساجی مازندران و دو تساوی برابر نفت مسجدسلیمان و مس رفسنجان داشت و در حالی از سپاهان شکست خورد که یک اخراجی دادند و یک پنالتی هم در زمانی که بازی یک بر صفر بود، توسط پیمان بابایی خراب کردند.
اما در شرایطی که کمتر هوادار تراکتور انتظار نتایج خوب از تراکتور بحران زده و بی پول در آسیا را داشت، شاگردان رسول خطیبی دست به کار بزرگی زدند و بدون شکست در ۶ مسابقه و کسب ۱۰ امتیاز، پشت سر شارجه از گروه B صعود کردند و حریف النصر عربستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان شدند.
اما پس از بازگشت تراکتور از آسیا بحران بی پول در این تیم رخنه کرد و به مرور بازیکنان صدای اعتراض بازیکنان بلند شد؛ تا جایی که مسعود شجاعی و اشکان دژاگه تصمیم به قطع همکاری گرفتند و دیگر بازیکنان هم یک جلسه تمرینی را برگزار نکردند و یک استوری اعتراضی مشترک گذاشتند تا در شرایط سختی قرار بگیرند.
هرچه بود، شاگردان رسول خطیبی در دو دیدار اخیرشان مقابل پیکان و صنعت نفت هم روند شکست ناپذیری آسیا را ادامه دادند و دو مساوی گرفتند، اما این روند آنها امروز در اراک و برابر آلومینیوم از بین رفت؛ اتفاقی که واکنش خطیبی را هم به همراه داشت.
تراکتور امروز در شرایطی مقابل آلومینیوم قرار گرفت که محمدرضا خانزاده را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت و از دقیقه ۵۷ نیز هادی محمدی را به علت اخراج از دست داد تا در این روز پرماجرا و سخت، ۲ بر صفر در اراک بازنده شود و این تیم شرایط بحرانی تری را سپری کند.
رسول خطیبی پس از پایان مسابقه با آلومینیوم و بنابر گفته بازیکنان تراکتور، از آنها خداحافظی کرده و به تنهایی و بدون اتوبوس تیم از ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک رفته است.
این سرمربی بومی تراکتور که پس از حضور در این تیم با چالش جدی کمبود بازیکن و وضعیت نامساعد مالی مواجه بود، در نهایت تصمیم به قطع همکاری با تراکتور گرفت تا این باشگاه برای چهارمین بار در این فصل که یک رکورد برای یک تیم پرهوادار محسوب می شود، به فکر انتخاب سرمربی باشد.
بازیکنان تراکتور عنوان کردند که خطیبی هفته قبل به آنها گفته بود اگر تا بازی با آلومینیوم، اعضای تیم دریافتی نداشته باشند از سمت خود کناره گیری می کند که امروز این اتفاق در اراک و ورزشگاه خاطره انگیزی که خطیبی در آن جشن صعود به لیگ برتر گرفته بود، افتاد.
بازیکنان تراکتور که پس از شکست تلخ مقابل آلومینیوم از استعفای سرمربی تیم هم شوکه شدند، در نیم فصل دوم و پس از حضور خطیبی هیچ دریافتی نداشتند که این موضوع می تواند شرایط آنها را در ادامه فصل سخت تر کند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/128551

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58020 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60147 بازدید ]
8 سال پيش [ 35341 بازدید ]
8 سال پيش [ 20647 بازدید ]
6 سال پيش [ 20261 بازدید ]
5 سال پيش [ 13934 بازدید ]
8 سال پيش [ 13649 بازدید ]
8 سال پيش [ 12567 بازدید ]
6 سال پيش [ 10801 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9678 بازدید ]
6 سال پيش [ 9223 بازدید ]
4 سال پيش [ 9019 بازدید ]
4 سال پيش [ 8532 بازدید ]
5 سال پيش [ 7868 بازدید ]
7 سال پيش [ 7856 بازدید ]
3 سال پيش [ 7731 بازدید ]
4 سال پيش [ 7726 بازدید ]
4 سال پيش [ 7484 بازدید ]
5 سال پيش [ 7474 بازدید ]
3 سال پيش [ 6845 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1013 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1264 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1308 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1046 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1049 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1313 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1024 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1016 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1304 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 890 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 935 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1003 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 881 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 916 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 919 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 852 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 812 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 861 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 819 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 419 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 465 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1016 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 611 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 508 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 415 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 488 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 430 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 554 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 358 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 432 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 571 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 528 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 473 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 553 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 509 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1086 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 84 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 564 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید