چهارشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۴ /
58020
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
347 بازدید
۰

فوری: استعفای خطیبی از سرمربیگری تراکتور

سرمربی تراکتور پس از دیدار با آلومینیوم از سرمربیگری این تیم استعفاء داد. به گزارش تبریز ما؛ رسول خطیبی که پس از صعود به لیگ برتر همراه با آلومینیوم و نتایج درخشان در نیم فصل اول همراه این تیم لیگ برتری تصمیم به جدایی از جمع اراکی ها گرفت و راهی تراکتور شد، امروز در […]



سرمربی تراکتور پس از دیدار با آلومینیوم از سرمربیگری این تیم استعفاء داد.

به گزارش تبریز ما؛ رسول خطیبی که پس از صعود به لیگ برتر همراه با آلومینیوم و نتایج درخشان در نیم فصل اول همراه این تیم لیگ برتری تصمیم به جدایی از جمع اراکی ها گرفت و راهی تراکتور شد، امروز در اقدامی غیرمنتظره از سرمربیگری سرخ پوشان آذربایجان کناره گیری کرد.
خطیبی پس از حضور در تراکتور و قبل از رقابت های آسیایی، یک پیروزی مقابل نساجی مازندران و دو تساوی برابر نفت مسجدسلیمان و مس رفسنجان داشت و در حالی از سپاهان شکست خورد که یک اخراجی دادند و یک پنالتی هم در زمانی که بازی یک بر صفر بود، توسط پیمان بابایی خراب کردند.
اما در شرایطی که کمتر هوادار تراکتور انتظار نتایج خوب از تراکتور بحران زده و بی پول در آسیا را داشت، شاگردان رسول خطیبی دست به کار بزرگی زدند و بدون شکست در ۶ مسابقه و کسب ۱۰ امتیاز، پشت سر شارجه از گروه B صعود کردند و حریف النصر عربستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان شدند.
اما پس از بازگشت تراکتور از آسیا بحران بی پول در این تیم رخنه کرد و به مرور بازیکنان صدای اعتراض بازیکنان بلند شد؛ تا جایی که مسعود شجاعی و اشکان دژاگه تصمیم به قطع همکاری گرفتند و دیگر بازیکنان هم یک جلسه تمرینی را برگزار نکردند و یک استوری اعتراضی مشترک گذاشتند تا در شرایط سختی قرار بگیرند.
هرچه بود، شاگردان رسول خطیبی در دو دیدار اخیرشان مقابل پیکان و صنعت نفت هم روند شکست ناپذیری آسیا را ادامه دادند و دو مساوی گرفتند، اما این روند آنها امروز در اراک و برابر آلومینیوم از بین رفت؛ اتفاقی که واکنش خطیبی را هم به همراه داشت.
تراکتور امروز در شرایطی مقابل آلومینیوم قرار گرفت که محمدرضا خانزاده را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت و از دقیقه ۵۷ نیز هادی محمدی را به علت اخراج از دست داد تا در این روز پرماجرا و سخت، ۲ بر صفر در اراک بازنده شود و این تیم شرایط بحرانی تری را سپری کند.
رسول خطیبی پس از پایان مسابقه با آلومینیوم و بنابر گفته بازیکنان تراکتور، از آنها خداحافظی کرده و به تنهایی و بدون اتوبوس تیم از ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک رفته است.
این سرمربی بومی تراکتور که پس از حضور در این تیم با چالش جدی کمبود بازیکن و وضعیت نامساعد مالی مواجه بود، در نهایت تصمیم به قطع همکاری با تراکتور گرفت تا این باشگاه برای چهارمین بار در این فصل که یک رکورد برای یک تیم پرهوادار محسوب می شود، به فکر انتخاب سرمربی باشد.
بازیکنان تراکتور عنوان کردند که خطیبی هفته قبل به آنها گفته بود اگر تا بازی با آلومینیوم، اعضای تیم دریافتی نداشته باشند از سمت خود کناره گیری می کند که امروز این اتفاق در اراک و ورزشگاه خاطره انگیزی که خطیبی در آن جشن صعود به لیگ برتر گرفته بود، افتاد.
بازیکنان تراکتور که پس از شکست تلخ مقابل آلومینیوم از استعفای سرمربی تیم هم شوکه شدند، در نیم فصل دوم و پس از حضور خطیبی هیچ دریافتی نداشتند که این موضوع می تواند شرایط آنها را در ادامه فصل سخت تر کند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/128551

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58020 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59706 بازدید ]
8 سال پيش [ 34896 بازدید ]
8 سال پيش [ 20199 بازدید ]
6 سال پيش [ 19782 بازدید ]
5 سال پيش [ 13496 بازدید ]
8 سال پيش [ 13225 بازدید ]
8 سال پيش [ 12120 بازدید ]
6 سال پيش [ 10390 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9240 بازدید ]
6 سال پيش [ 8847 بازدید ]
4 سال پيش [ 8588 بازدید ]
4 سال پيش [ 8128 بازدید ]
5 سال پيش [ 7484 بازدید ]
7 سال پيش [ 7445 بازدید ]
3 سال پيش [ 7315 بازدید ]
4 سال پيش [ 7135 بازدید ]
4 سال پيش [ 7109 بازدید ]
5 سال پيش [ 7086 بازدید ]
3 سال پيش [ 6158 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 450 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 571 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 556 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 454 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 456 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 575 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 436 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 424 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 557 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 381 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 410 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 395 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 349 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 412 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 404 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 364 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 360 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 178 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 60 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 493 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1127 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 581 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 189 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 604 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 363 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 334 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 409 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1084 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 137 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 510 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 366 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 683 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 452 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 449 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 126 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 99 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 4018 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 2958 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید