جمعه, ۲۳ آبان ۱۴۰۴ /
58455
۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۵
319 بازدید
۰

صندوق در رشد بیمه شده فعال رکورد زد/ بنگاه‌داری، در صندوق جایی ندارد/ حذف نابرابری‌ها با همسان‌سازی مستمری‌ها

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در گفت‌وگو با خبرنگاران: کد خبر : ۲۰۳۴۷ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۶:۰۶ مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: با عملیاتی شدن همسان‌سازی مستمری‌ها از اول فروردین ۹۹، نابرابری‌های موجود عملاً از میان رفته است. به گزارش آژانس خبری تبریز ما، علی شیرکانی در […]



مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در گفت‌وگو با خبرنگاران:

  • کد خبر : ۲۰۳۴۷
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۶:۰۶
صندوق در رشد بیمه شده فعال رکورد زد/ بنگاه‌داری، در صندوق جایی ندارد/ حذف نابرابری‌ها با همسان‌سازی مستمری‌ها

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: با عملیاتی شدن همسان‌سازی مستمری‌ها از اول فروردین ۹۹، نابرابری‌های موجود عملاً از میان رفته است.

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، علی شیرکانی در نشست خبری خود با خبرنگاران سراسر کشور که به مناسبت شانزدهمین سالگرد تاسیس صندوق و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با اشاره به طرح نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای میان صندوق‌های بازنشستگی اظهار داشت: این طرح سال گذشته بدنبال تصویب در شورای عالی رفاه، از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد و هم‌اکنون دستورالعمل‌های اجرایی نقل و انتقال سوابق در تامین اجتماعی و صندوق عشایری صادر و در حال انجام است.
وی یکی از اتفاقات خوب صندوق را همسان‌سازی مستمری‌ها دانست و گفت: با عملیاتی شدن همسان‌سازی مستمری‌ها از اول فروردین ۹۹، نابرابری‌های موجود در گذشته عملاً از میان رفته است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه حداقل و حداکثر دریافتی‌ها در صندوق با توجه به سطوح درآمدی افراد، متفاوت است، افزود: متوسط دریافتی مستمری‌بگیران صندوق بعد از همسان‌سازی به ۷۰۰ هزار تومان رسیده است.
وی ادامه داد: اگر برای همسان‌سازی منتظر مساعدت دولت می‌ماندیم، مطمئنا این مهم در سال ۱۴۰۰ محقق نمی‌شد. بنابراین برای رفع این مشکل، اجرای کامل همسان‌سازی را خود صندوق عهده‌دار شد.
شیرکانی با اشاره به اینکه به علت ماهیت کار کشاورزی، صندوق فواصل بیمه‌ای در عدم پرداخت حق بیمه تا زیر یک سال را می‌پذیرد، گفت: چنانچه این فاصله بیش از یک سال ‌شود حکم خرید بیمه را خواهد داشت و خرید وقفه بیمه‌ای با ذات و ماهیت بیمه‌ها مغایرت دارد.
وی ساختار بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر را اختیاری دانست و تاکید کرد: هیچ کس روستاییان را برای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی مجبور نمی‌کند، اما برای افزایش شمار اعضای تحت‌پوشش از شیوه‌های تبلیغی و تشویقی استفاده می‌کند.
وی مجموع بیمه‌شدگان تحت پوشش صندوق رابیش از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر اعلام کرد که از این تعداد حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار، بیمه شده فعال هستند،۳۵۰ هزار نفر به صندوق‌های دیگر رفته‌اند و یک عده نیز از صندوق منفصل شده‌اند.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، با تشریح اقدامات ترویجی برای افزایش پوشش بیمه‌شدگان روستایی اظهار داشت: از طریق شبکه ۱۸۰۰ نفری کارگزاران، تقریبا همه روستاها و آبادی‌های کشور را پوشش می‌دهیم که این نشان می‌دهد شناخت حداقلی از صندوق در روستاها ایجاد شده‌است. از سوی دیگر، دسترسی به افراد تحت پوشش، از طریق ایجاد یک سامانه بهبود یافته است.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به همه‌گیری ویروس کرونا و قطع پل‌های ارتباطی صندوق با روستاییان در یک سال اخیر گفت: علیرغم همه این مشکلات با بهره‌گیری از خرده ظرفیت‌های محلی و شیوه‌های ظریف تبلیغاتی، رشد بیمه شده فعال صندوق در سال گذشته با ۲۳۶ هزار نفر رکورد زد.
شیرکانی یکی از هدفگذاری‌های سال گذشته صندوق را فعال‌سازی بیمه شدگان غیرفعال اعلام کرد و افزود: در این طرح که از دهم اسفندماه آغاز به کار کرد، توانستیم ۹۲ هزار نفر از بیمه‌شدگان غیرمنفصل را مجددا فعال کنیم.
وی با بیان اینکه بنگاه‌داری جایی در برنامه کاری صندوق ندارد گفت: مبنای سیاست‌گذاری صندوق به سمت سرمایه‌گذاری است بطوری که تمام سرمایه‌گذاری سال گذشته صندوق در حوزه سهامداری و یا در حوزه سپرده‌گذاری بود.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر عدم رشد بیمه در ایران را به خاطر فرهنگ پس‌اندازگریزی حاکم بر کشور دانست و تصریح کرد: بی‌رغبتی به بیمه در روستاها به مراتب بیشتر از شهرهاست و این امر پیش‌بینی طرح‌های تشویقی در روستاها را ضروری می‌سازد.
وی جوانگرایی را از دیگر اولویت‌های صندوق برشمرد و گفت: تشویق‌ها و خدماتی چون بیمه‌پردازی موثر، امکان بیمه‌پردازی بیش از ۳۵ سال و نیز تلاش برای خرید خدمات سربازی همه در این راستا انجام می‌گیرد.
شیرکانی همچنین با تشریح طرح «یک میلیون و ۴۰۰ تا ۱۴۰۰» خاطرنشان کرد: در این طرح که پیش ثبت‌‌نام آن انجام گرفته و اجرای آن چشم‌انتظار تامین منابع از سوی دولت می‌باشد، به زنان سرپرست خانوار روستایی نگاه ویژه‌ای شده است و سعی می‌شود هیچ زن روستایی سرپرست خانوار بدون بیمه نباشند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20347

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58455 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59590 بازدید ]
8 سال پيش [ 34761 بازدید ]
8 سال پيش [ 20065 بازدید ]
6 سال پيش [ 19648 بازدید ]
5 سال پيش [ 13380 بازدید ]
8 سال پيش [ 13123 بازدید ]
8 سال پيش [ 11967 بازدید ]
6 سال پيش [ 10258 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9117 بازدید ]
6 سال پيش [ 8728 بازدید ]
4 سال پيش [ 8464 بازدید ]
4 سال پيش [ 7998 بازدید ]
5 سال پيش [ 7360 بازدید ]
7 سال پيش [ 7335 بازدید ]
3 سال پيش [ 7187 بازدید ]
4 سال پيش [ 7025 بازدید ]
4 سال پيش [ 6993 بازدید ]
5 سال پيش [ 6990 بازدید ]
3 سال پيش [ 5933 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 275 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 358 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 336 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 281 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 286 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 350 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 275 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 276 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 215 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 248 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 236 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 216 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 266 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 248 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 218 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 233 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 231 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 226 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 127 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 341 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 586 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 397 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 473 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 519 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 311 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1724 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 355 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 501 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 464 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 357 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 97 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 794 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 346 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 297 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 672 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 800 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 659 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید