پنجشنبه, ۶ آذر ۱۴۰۴ /
57644
۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۵
424 بازدید
۰

روشنگری و کمک به انتخاب اصلح وظیفه رسانه‌ها است/ سپاه هیچگاه به شکل مصداقی از کاندیدایی حمایت نمی‌کند

فرمانده سپاه ناحیه امامت در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه؛ کد خبر : ۱۹۴۵۱ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ – ۱۷:۲۲ فرمانده سپاه ناحیه امامت تبریز در نشست خبری و هم‌اندیشی با اصحاب رسانه استان گفت: رسانه‌ها در روشنگری و آگاهی بخشی آحاد جامعه نقش بسیار مهم و تأثیرگذار دارند. به گزارش آژانس خبری تبریز ما، سرهنگ […]



فرمانده سپاه ناحیه امامت در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه؛

  • کد خبر : ۱۹۴۵۱
  • ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ – ۱۷:۲۲
روشنگری و کمک به انتخاب اصلح وظیفه رسانه‌ها است/ سپاه هیچگاه به شکل مصداقی از کاندیدایی حمایت نمی‌کند

فرمانده سپاه ناحیه امامت تبریز در نشست خبری و هم‌اندیشی با اصحاب رسانه استان گفت: رسانه‌ها در روشنگری و آگاهی بخشی آحاد جامعه نقش بسیار مهم و تأثیرگذار دارند.

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، سرهنگ پاسدار حسین پوراسمعیل اظهار داشت: ترغیب و تشویق مردم به حضور در انتخابات و در کنار آن انتخاب یک فرد اصلح، در حال حاضر یکی از حیاتی ترین مسائل کشور است.
وی گفت: یکی از ابزارهای انتخابات پر شور و ترغیب مردم به این امر، رسانه‌ها هستند که انتظار می‌رود با تبیین اهداف و ضرورت انتخابات، اهمیت آن را به مردم گوشزد بکنند.
سرهنگ پاسدار پوراسمعیل با بیان اینکه خبرنگاران و رسانه‌ها سربازان خط مقدم جبهه نرم هستند، گفت: ایجاد موج امید و پرهیز از پمپاژ یأس و ناامیدی در جامعه، بیان مزایای شرکت در انتخابات و مضرات عدم شرکت در آن، مطالبه گری و رساندن خواسته‌های مردم به گوش مسئولین و… از مهم ترین اقداماتی است که رسانه‌ها در این برهه می‌توانند انجام دهند.
فرمانده سپاه ناحیه امامت در ادامه افزود: سپاه پاسداران همیشه و در همه بحرانها در کنار مردم بوده و نقش حمایتی خود را به نحو احسن انجام داده است و در دوران انتخابات هم سعی خواهد کرد با روشنگری، به مردم برای انتخابی بهتر کمک بکند.
وی عدم حمایت از کاندیدای خاص و عدم حمایت مصداقی را سیاست اصلی سپاه در حوزه انتخابات دانست و گفت: سپاه با اطاعت از فرامین امام راحل که حضور و دخالت نظامیان در انتخابات را منع کرده بودند، هیچ گاه کاندیدای خاصی در انتخابات نداشته و فقط در نقش روشنگری و مطالبه‌گری ایفای وظیفه کرده است.
سرهنگ پاسدار پوراسمعیل گفت: در حال حاضر هم اگر کاندیدایی به نام سپاه معرفی می‌شود، صحیح نیست و این افراد به واسطه فعالیت‌های سیاسی و اجرایی خارج از سپاه، در انتخابات شرکت کرده‌اند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه سپاه هیچوقت مردم را در دوران سخت تنها نگذاشته است گفت: نمونه بارز و آخرین موردی که می‌توان به آن اشاره کرد، حضور همه جانبه سپاهیان و بسیجیان برای کنترل و مقابله با شیوع ویروس کرونا است که در جبهه‌ها و حوزه‌های مختلف حضور داشتیم.
فرمانده سپاه ناحیه امامت گفت: علاوه بر این با توجه به تعطیلی کسب و کارها و بروز مشکلات در معیشت خانواده‌های کم‌برخوردار، سپاه اقدام به تهیه و توزیع میلیون‌ها بسته معیشتی کرد که سپاه ناحیه امامت تبریز هم علاوه بر صدها هزار بسته معیشتی، در ماه مبارک رمضان هم ۶۷۰۰ بسته معیشتی دیگر، تهیه و بین نیازمندان توزیع کرد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه امامت تبریز هم در ادامه این نشست گفت: خدمت به مردم بزرگترین عبادت است که نباید فرصت این خدمت بزرگ را با انتخاب افراد غیراصلح، از دست بدهیم.
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا رحمانی گفت: انتخابات دو بازیگر دارد که یکی مردم و دیگری دشمن است و طبیعتا دشمن سعی دارد به هر نحوی، مردم را از حضور در پای صندوق رأی دلسرد کند.
وی افزود: بازیگر دیگر و نقش اصلی انتخابات مردم هستند که وظیفه همه ما، روشنگری و دادن آدرس درست به مردم برای یک انتخاب اصلح و شایسته است.
رحمانی با اشاره به رسالت رسانه‌ها در مورد انتخابات گفت: تبیین شاخصه‌های کاندیدای انقلابی، تبیین اهداف شوم دشمن، نقد و بررسی منصفانه عملکرد دولت‌ها، تبیین پتانسیل‌ها و پیشرفت های کشور، از جمله اقداماتی است که رسانه‌ها می‌توانند به اطلاع مردم برسانند.
در ادامه این نشست خبری و هم اندیشی، اصحاب رسانه استان، سؤالات، انتقادات و پیشنهادات خود را با فرمانده سپاه ناحیه امامت در میان گذاشتند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=19451

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57644 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59710 بازدید ]
8 سال پيش [ 34899 بازدید ]
8 سال پيش [ 20207 بازدید ]
6 سال پيش [ 19788 بازدید ]
5 سال پيش [ 13500 بازدید ]
8 سال پيش [ 13231 بازدید ]
8 سال پيش [ 12129 بازدید ]
6 سال پيش [ 10398 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9247 بازدید ]
6 سال پيش [ 8856 بازدید ]
4 سال پيش [ 8592 بازدید ]
4 سال پيش [ 8134 بازدید ]
5 سال پيش [ 7493 بازدید ]
7 سال پيش [ 7457 بازدید ]
3 سال پيش [ 7322 بازدید ]
4 سال پيش [ 7150 بازدید ]
4 سال پيش [ 7110 بازدید ]
5 سال پيش [ 7089 بازدید ]
3 سال پيش [ 6164 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 459 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 581 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 571 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 460 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 462 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 585 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 447 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 430 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 565 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 388 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 412 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 409 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 416 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 412 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 373 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 374 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 369 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 351 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 179 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 108 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 412 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 942 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 446 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 576 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 485 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 911 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 624 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 883 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 163 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1798 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 122 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 809 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 378 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 635 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 612 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 466 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 477 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 193 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید