چهارشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۴ /
61555
۲۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۶
912 بازدید
۰

داداشی، نائب رئیس شورای اسلامی شهر باسمنج: به جای مخالفت با بخش شدن، برای توسعه منطقه و رفاه حال مردم همت کنید

تبریزما: نائب رئیس شورای اسلامی شهر باسمنج، گفت: به جای مخالفت با بخش شدن، برای توسعه منطقه و رفاه حال مردم همت کنید. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تبریز ما به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری باسمنج، مهندس یاور داداشی با اعلام مطلب فوق گفت: آنهایی که دایه مهربانتر از مادر […]



تبریزما: نائب رئیس شورای اسلامی شهر باسمنج، گفت: به جای مخالفت با بخش شدن، برای توسعه منطقه و رفاه حال مردم همت کنید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تبریز ما به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری باسمنج، مهندس یاور داداشی با اعلام مطلب فوق گفت: آنهایی که دایه مهربانتر از مادر برای باسمنج شده اند و پیام های وا مصیبت استوری می کنند، وقتی شهرداری تبریز چندین سال پیش با اعمال نفوذ و حمایت برخی نمایندگان و مسئولان استان اراضی منطقه را تصاحب نموده و به ریش همه اهالی باسمنج خندیدن، کجا بودند که حالا دلسوز تبریز و احقاق حق باسمنج را مانع توسعه تبریز شده اند؟؟؟!!!
وی با تشکر از صبر و شکیبایی همشهریان عزیز و محترم باسمنج که سالها متحمل سختی های بسیاری شده اند و با خادمان خود در شورای اسلامی شهر و شهرداری تعامل و همفکری خوبی دارند، افزود: به نوبه خودم از کلیه افرادی که به طور مستقیم و غیرمستقیم در تبدیل وضعیت و موقعیت باسمنج به بخش مستقل نقش داشته اند، کمال تشکر دارم و در خصوص ایجاد بخش مستقل و معرفی بخشدار محترم و شروع به کار رسمی بخشداری باسمنج باید عرض کنم؛ قدمت تاریخی منطقه باسمنج از بسیاری از شهرهای که هم اکنون تبدیل به شهر و به شکل فرمانداری اداره می شوند نه تنها کمتر نبوده بلکه بسیار بیشتر هم بوده است و سالها قبل باید این منطقه به بخش مستقل تبدیل می شد تا اهالی شریف از مزایا و فواید آن بهره مند می شدند که متاسفانه سالها بلاتکلیف مانده بود.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر باسمنج، ایجاد بخش مستقل باسمنج را اقدامی بسیار مبارک از سوی دولت بیان کرده و تصریح کرد: این اقدام کاملا قانونی و بعد از صرف مراحل قانونی از طریق تقسیمات کشوری صورت گرفته است و بعد از جلسات متعدد و بررسی کارشناسان امر و متخصصان شهرسازی در استانداری و وزارت کشور عملیاتی شده است و برخی اظهارنظرها در این خصوص کاملا مغرضانه و غیرمنصفانه است.
داداشی، اضافه کرد: جوسازی ها و هجمه ها از سوی برخی مدیران سابق استان، برخی از نمایندگان مجلس، برخی اعضای شورای اسلامی شهر فعلی تبریز و برخی افراد با انجام مصاحبه و صدور بیانیه کاملا غیرمنصفانه و زیاده خواهی و تضیع خواسته به حق اهالی محترم می باشد، برای اینجانب و اهالی محترم این سوال است چرا درست زمانی که سالها تلاش و پیگیری های دلسوزان این شهر نتیجه داده و این شهر در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفته است واقعا شایسته است که این افراد ساز مخالف زده و در جهت ضربه زدن به امید و پیشرفت این شهر گام بردارند؟؟؟!!! اگر این بزرگواران واقعا دلسوز باسمنج هستند، چرا با استفاده از موقعیت و جایگاه مدیریتی که داشته اند یک قدم برای حل مشکلات و ایجاد رفاه و آسایش اهالی برنداشته اند؟؟؟!!!
وی، ادامه داد: متاسفانه برخی از نمایندگان نامه به دولت برای لغو طرح بخش شدن باسمنج نوشته اند، آن موقع که برای نمایندگی نیازمند رای مردم بودند و برای گرفتن رای التماس می کردند حالا چه شده که بعد از گرفتن رای مخالف توسعه و پیشرفت منطقه شده اند؟ برای اینجانب و همه اهالی منطقه باسمنج جای سوال است که این آقایان فقط نماینده تبریز هستند؟؟؟!!! پس نماینده باسمنج و روستاهای تابعه آن چه کسانی هستند؟؟؟!!!
نائب رئیس شورای اسلامی شهر باسمنج، الحاق باسمنج به تبریز را به ضرر منطقه باسمنج بیان کرده و اضافه کرد: با یک بررسی وضعیت مناطقی که به تبریز الحاق شده اند کاملا مشخص می شود که نه تنها پیشرفت نکرده اند بلکه در سایه عدم توانایی شهرداری تبریز در رسیدگی به مسائل و مشکلاتشان و نگاه سودجویانه به منابع مالی، عملا پس رفت کرده اند و تنها شاهد افزایش میزان عوارض شهری و حق پروانه ساخت و … نسبت به قبل از الحاق می باشند.
داداشی، با درخواست از مسئولان و مدیران شهری تبریز برای همکاری در جهت حل مشکلات منطقه باسمنج اظهارداشت: از مسئولان شهری تبریز انتظار داریم برای توسعه و پیشرفت بخش باسمنج با شورای اسلامی شهر، شهرداری، بخشداری و امام جمعه معزز همکاری لازم را داشته باشند زیرا توسعه شهر باسمنج موجب توسعه تبریز و استان آذربایجان شرقی است.
وی در خاتمه همه را به تمکین از قانون دعوت کرده و با بیان اینکه اصل و اساس قانون بوده و وقتی قانون به صورت صریح به تبدیل باسمنج به بخش مستقل تاکید نموده است؛ گفت: همه باید در جهت تحقق و عملیاتی شدن قانون تلاش کرده و مطیع قانون باشیم تا اهالی فهیم و ولایتمدار منطقه باسمنج که در سایه ظلم آشکار تبریز سالها عقب نگه داشته شده بود، به جایگاه واقعی اش دست یافته و از خدمات شهری (عمران و آبادانی) و رفاه که حق آنهاست بهره مند شوند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61555 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59708 بازدید ]
8 سال پيش [ 34897 بازدید ]
8 سال پيش [ 20199 بازدید ]
6 سال پيش [ 19783 بازدید ]
5 سال پيش [ 13496 بازدید ]
8 سال پيش [ 13225 بازدید ]
8 سال پيش [ 12120 بازدید ]
6 سال پيش [ 10392 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9242 بازدید ]
6 سال پيش [ 8847 بازدید ]
4 سال پيش [ 8588 بازدید ]
4 سال پيش [ 8129 بازدید ]
5 سال پيش [ 7484 بازدید ]
7 سال پيش [ 7446 بازدید ]
3 سال پيش [ 7316 بازدید ]
4 سال پيش [ 7135 بازدید ]
4 سال پيش [ 7109 بازدید ]
5 سال پيش [ 7087 بازدید ]
3 سال پيش [ 6159 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 450 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 572 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 557 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 454 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 457 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 575 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 437 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 425 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 558 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 381 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 410 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 396 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 350 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 412 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 404 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 364 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 361 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 178 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 176 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 432 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 618 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 426 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 403 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 64 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 459 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 360 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 378 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 363 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 363 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 491 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 217 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 401 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 387 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 755 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 178 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 353 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 477 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید