یکشنبه, ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ /
28936
۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۷
912 بازدید
۰

خواننده پاپ سرشناس ترکیه‌ای برای تراکتورسازی می‌خواند

الیاس یالچین تاش، خواننده سرشناس ترکیه ای با اشاره به علاقه اش برای یادگیری زبان فارسی گفت: قصد دارم برای تیم فوتبال تراکتورسازی و هواداران پرشور این تیم ترانه بخوانم.    این خواننده ترک که ترانه هایش در سال‌های اخیر مورد توجه مردم ایران نیز قرار گرفته است، در ارتباط با مارشی که برای تیم […]



الیاس یالچین تاش، خواننده سرشناس ترکیه ای با اشاره به علاقه اش برای یادگیری زبان فارسی گفت: قصد دارم برای تیم فوتبال تراکتورسازی و هواداران پرشور این تیم ترانه بخوانم.

 

 این خواننده ترک که ترانه هایش در سال‌های اخیر مورد توجه مردم ایران نیز قرار گرفته است، در ارتباط با مارشی که برای تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در لیگ فوتبال ایران آماده کرده است، گفت: قبلا’ در توئیتر به این سورپرایز اشاره کرده بودم.

وی افزود: ساختار ملودی ترانه اخیرم «بیلمه جه» (ندانسته) برای ساخت یک مارش بسیار مناسب است، می خواهم به زودی شعر مناسب آن را برای تراکتورسازی نوشته و به هوادارانش هدیه کنم، تلاش مان در این زمینه ادامه دارد و به زودی اعلام می کنم.

وی، شور و شوق طرفداران تراکتورسازی را فوق العاده توصیف کرد و افزود: قبلا نیز بازی های تیم تراکتورسازی را دنبال می کردم.

یالچین تاش با اشاره به علاقه اش برای یادگیری زبان فارسی، اظهار داشت: یادگیری الفبای فارسی برای من دشوار بوده و تلاش زیادی می خواهد، فعلا به دلیل کارهایم وقت کافی ندارم اما دوست دارم که یاد بگیرم و شاید در آینده در بخشی از ترانه های مشترک به این زبان نیز بخوانم.

وی با اشاره به استقبالی که از کنسرتش در تابستان گذشته در جزیره کیش انجام گرفت، گفت: این نخستین کنسرت یک خواننده پاپ ترکیه بعد از چند دهه در ایران بود؛ ۴ روز متوالی در کیش کنسرت برگزار کردیم و با استقبال بسیار پرشور ایرانی ها مواجه شدیم، به طوری که بلیت های برنامه خیلی پیشتر به فروش رسیده بود.

این خواننده جوان پاپ ترکیه اعلام کرد: دوست دارم در شهرهای دیگر ایران به ویژه تهران و تبریز نیز کنسرت برگزار کنم. یالچین تاش پیشاپیش فرار رسیدن عید نوروز را به ایرانیان تبریک گفت و در مورد برنامه هایش در این زمینه افزود: در ترکیه و سایر کشورها از جمله کانادا و استرالیا برای هواداران ایرانی کنسرت های ویژه برگزار می کنیم و در نوروز امسال مجموعا’ ۶ اجرا برای ایرانی ها در نظر گرفته ایم.

یالچینتاش با بیان اینکه کارهای برخی از خواننده های ایرانی مانند محسن یگانه، همایون شجریان و گروه «کاکوبند» را دنبال می کند، در مورد احتمال همخوانی با خواننده های ایرانی، اظهار داشت: خواننده های بسیار مستعدی در این کشور وجود دارد، پیشنهاداتی هم برای همخوانی با برخی از خوانندگان دارم، ولی فعلا نمی توانم نامشان را ذکر کنم.

او درباره علاقه ایرانی ها به ترانه هایش، گفت: موسیقی یک مبحث جهانی است؛ انسان ها بدون آشنایی با زبان شعری که برای ترانه نوشته شده است، می توانند با آن انس گرفته و گوش دهند؛ هر ترانه احساسات خاصی را در دل انسان ها بر می انگیزد و به همین دلیل نیازی به آشنایی با زبان آن وجود ندارد. گروه کاکوبند در ایران بدون استفاده از کلمات ترانه های خود را می سرایند، اما هزاران نفر با آن آشنایی دارند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 28936 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60369 بازدید ]
8 سال پيش [ 35567 بازدید ]
9 سال پيش [ 20856 بازدید ]
6 سال پيش [ 20461 بازدید ]
5 سال پيش [ 14151 بازدید ]
8 سال پيش [ 13875 بازدید ]
9 سال پيش [ 12763 بازدید ]
6 سال پيش [ 11009 بازدید ]
8 سال پيش [ 9917 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9403 بازدید ]
4 سال پيش [ 9198 بازدید ]
4 سال پيش [ 8745 بازدید ]
7 سال پيش [ 8050 بازدید ]
5 سال پيش [ 8049 بازدید ]
4 سال پيش [ 7964 بازدید ]
3 سال پيش [ 7940 بازدید ]
4 سال پيش [ 7683 بازدید ]
5 سال پيش [ 7646 بازدید ]
4 سال پيش [ 7177 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1319 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1627 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1683 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1345 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1320 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1664 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1295 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1336 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1669 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1144 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1216 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1281 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1121 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1199 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1197 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1119 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1041 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1086 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1037 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 534 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 664 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 607 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 696 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 878 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1014 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 11009 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 629 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 784 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1780 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 758 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1374 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 961 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1818 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 844 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1143 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1064 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3512 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 902 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 621 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید