شنبه, ۶ تیر ۱۴۰۵ /
28871
۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۷
1331 بازدید
۰

جناب آقای نوبخت سال هاست که مردم به دولت یارانه می دهند

  ✍️ حمید مظاهری راد با گران تر شدن و افزایش بی رویه اقلام مصرفی، خوراکی و مایحتاج عمومی بدلیل عدم کارایی کارگزاران دولتی و بی اعتنایی نمایندگان مجلس، مبالغ فراوانی از جیب مردم به خزانه ی دولتی واریز شده و درآمد سرشاری از محل هزینه های زندگی و خورد و خوراک سر سفره ی […]



 

✍️ حمید مظاهری راد
با گران تر شدن و افزایش بی رویه اقلام مصرفی، خوراکی و مایحتاج عمومی بدلیل عدم کارایی کارگزاران دولتی و بی اعتنایی نمایندگان مجلس، مبالغ فراوانی از جیب مردم به خزانه ی دولتی واریز شده و درآمد سرشاری از محل هزینه های زندگی و خورد و خوراک سر سفره ی اقشار مختلف مردم نصیب خزانه ی دولتی گردیده و عملا بازگشت پنجاه درصد حقوق کارمندان در سال جاری به جیب دولت محقق شد!
بودجه سال جاری چنانچه می دانیم با دلار پایین تر از چهار هزارتومانی بسته شده بود و فروش ارزهای موجود در بانک ها با سه الی پنج برابر رقم تصویب شده، رقم سرشاری را با تدبیر دولت، سکوت مجلس و انعطاف قوه ی قضائیه نصیب صندوق دولت کرد.
کوته فکرانی که با وجود ناوگان ضعیف حمل و نقل، کم ارزش شدن فزاینده ی پول ملی بدلیل بی کفایتی سیستم نظارتی و مدیریتی قوای سه گانه، توهم افزایش قیمت حامل های انرژی های خصوصا بنزین را زمزمه نموده و در فکر خویش می پرورانند مطمئنا در محاسبات خویش ره به خطا رفته و یارانه ای را که مردم برای معیشت دولت می پردازند، محاسبه نمی کنند.
آقای نوبخت یقینا در نگاه، فکر و روش های خویش سالی را برای ۹۸ به تصور می آورد که رقم این یارانه دهها درصد افزایش می یابد و انصاف به خرج نمی دهد که درصد ناچیزی از ارقامی را که از زندگی مردم به یغما می رود را به خودشان با هزاران منت بازگرداند و وقیحانه می گوید که افزایش حقوق کارمندان دولت و بازنشستگان چهارصد هزارتومان باضافه ی پنج درصد حقوق خواهد بود. البته بسیاری هم که درآمد و شغلی نداشته و تحت فشار شدید قرار دادند. بازگشتی برای یارانه ای که می دهند را نخواهند دید.
به کجا می رویم.
دهها هزارتن گوشت با دلار ۴۲۰۰ تومنی اختصاص یافته وارد کشور شده و تنها قسمت بسیار ناچیزی از آن بدست نیازمندان می رسد، ارز دولتی بسیار زیادی برای واردات قطعات، مواد اولیه و لوازم از کشور خارج گردیده و سرنوشت آن ها مشخص نمی گردد و طبق گفته رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس سهم هر فرد ایرانی از ارز اختصاصی ماهانه ۵۰۰ هزارتومان تا یک میلیون تومان می باشد و بهره مندی مردم از آن برای بسیاری حتی ماهانه ده هزارتومان نیز نمی باشد.
و آیا در این وضعیت آیا کسی می تواند ادعا کند که دولت به مردم یارانه ای پرداخت می نماید و البته در مقابل براحتی می توان مدعی پرداخت فزاینده ی یارانه ای بود که مردم برای جبران عدم کفایت حکمرانان می پردازند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 28871 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60553 بازدید ]
8 سال پيش [ 35788 بازدید ]
9 سال پيش [ 21024 بازدید ]
6 سال پيش [ 20632 بازدید ]
6 سال پيش [ 14339 بازدید ]
8 سال پيش [ 14060 بازدید ]
9 سال پيش [ 12971 بازدید ]
6 سال پيش [ 11189 بازدید ]
8 سال پيش [ 10114 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9594 بازدید ]
5 سال پيش [ 9348 بازدید ]
5 سال پيش [ 8956 بازدید ]
6 سال پيش [ 8226 بازدید ]
7 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 8211 بازدید ]
3 سال پيش [ 8117 بازدید ]
5 سال پيش [ 7867 بازدید ]
5 سال پيش [ 7817 بازدید ]
4 سال پيش [ 7485 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 69 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1570 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1971 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2001 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1601 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1526 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1971 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1556 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1595 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1943 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1389 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1454 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1438 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1307 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1244 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1227 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3393 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 640 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1271 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 161 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 247 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 184 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 699 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1654 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 171 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 708 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 851 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 297 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 862 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 659 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 158 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 262 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 730 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 627 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 855 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 921 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید