پنجشنبه, ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ /
58888
۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۲
314 بازدید
۰

تغییر ریل اقتصادی کشور ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالناصر همتی عصر جمعه در برنامه ایران سرای من که از شبکه استانی سهند پخش می‌شد، اظهار داشت: مشکل اصلی کشور ما این است که سیاست بیش از حد بر اقتصاد غالب شده است و مسائل اقتصادی تحت تأثیر نگاه سیاسی در استان‌ها قرار گرفته است که باعث شده ما نتوانیم […]



به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالناصر همتی عصر جمعه در برنامه ایران سرای من که از شبکه استانی سهند پخش می‌شد، اظهار داشت: مشکل اصلی کشور ما این است که سیاست بیش از حد بر اقتصاد غالب شده است و مسائل اقتصادی تحت تأثیر نگاه سیاسی در استان‌ها قرار گرفته است که باعث شده ما نتوانیم از ظرفیت‌های استان‌ها بهره بگیریم.
وی ادامه داد: شرایط اقتصادی کشور مطلوب نیست و اگر این روند ادامه یابد نتایج بدتری متوجه کشور خواهد شد.
همتی گفت: باید سیاست در اختیار اقتصاد قرار بگیرد تا شرایط زندگی و معیشت مردم بهبود یابد. من تنگناهای اقتصادی را زیر نظر داشته‌ام و می‌دانم مشکل کشورمان کجاست.
وی ادامه داد: من می‌خواهم فقط ۴ سال رئیس‌جمهور شوم و در این مدت فارغ از هرگونه محافظه کاری امور کشور را اصلاح کنم. چرا که معتقدم باید نگاه متمرکز به کشور را از صحنه اقتصادی برداریم.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری تصریح کرد: نباید در پایتخت متمرکز شویم چرا که شهرهای دیگر کشورمان در حاشیه قرار می‌گیرند. برنامه من این است که هر سه ماه با نخبگان هر استان جلسه تشکیل دهم تا ویژگی‌های هر استان را بشناسیم و برنامه ریزی کنیم.
همتی ادامه داد: در حوزه گردشگری هر کدام از استان‌ها ظرفیت خاصی دارند و باید در جذب توریست‌های خارجی ساده سازی کنیم و سختگیری نکنیم چون هر مسافر خارجی با خودش ارز و فرصت اشتغال می‌آورد.
وی بیکاری جوانان را به علت غلط بودن نگرش اقتصادی دانست و گفت: در سال‌های اخیر فقط ۵ درصد افزایش ثروت در کشور صورت گرفته و سفره مردم کوچک‌تر شده است و اشتغالزایی از بین رفته است.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ادامه داد: توانمندسازی در دولت من شامل دو اصل است. اولاً باید حداقل دستمزدها اصلاح شود و دوم اینکه یارانه‌ها عادلانه و منطقی بین دهک‌های پایین جامعه توزیع شود.
وی با اشاره به مشکلات بخش کشاورزی اضافه کرد: قیمت خرید محصولات کشاورزی عادلانه نیست. خرید محصولات باید تضمینی باشد نه قیمت آنها. از طرفی تأمین نهاده‌های دام نظیر بذر و کود و سمّ در کشور دچار مشکل شده است‌.
همتی افزود: دولت سیزدهم باید آزادی‌های اجتماعی احترام بگذارد. چرا جوانان ما اوقات فراغت ندارند و از زندگی شأن ناراضی هستند؟ چرا زمینه تفریح دختران و زنان که نیمی از جامعه هستند وجود ندارد؟
وی اظهار کرد: در شهرهای کوچک که محیط بسته‌تر است عرصه بر دختران و پسران تنگ شده است.
همتی در ادامه صحبت‌های خود در باره برنامه دولت خود برای آذربایجان شرقی گفت: تبریز روزگاری شهر اولین‌ها بود اما امروز از این رتبه فاصله گرفته است. تلاش می‌کنم این موقعیت را به تبریز برگردانم.
وی ایجاد قطار سریع‌السیر تبریز – تهران و گسترش صنعت پوشاک و فرش را از دیگر برنامه‌های خود برای این استان اعلام کرد.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/129418

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58888 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59001 بازدید ]
8 سال پيش [ 34136 بازدید ]
8 سال پيش [ 19498 بازدید ]
6 سال پيش [ 19091 بازدید ]
5 سال پيش [ 12824 بازدید ]
8 سال پيش [ 12578 بازدید ]
8 سال پيش [ 11386 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9682 بازدید ]
7 سال پيش [ 8566 بازدید ]
6 سال پيش [ 8173 بازدید ]
4 سال پيش [ 7915 بازدید ]
4 سال پيش [ 7459 بازدید ]
5 سال پيش [ 6791 بازدید ]
7 سال پيش [ 6770 بازدید ]
3 سال پيش [ 6687 بازدید ]
5 سال پيش [ 6479 بازدید ]
4 سال پيش [ 6460 بازدید ]
4 سال پيش [ 6450 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 271 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 494 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 247 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 211 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 736 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 271 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 574 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 720 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 357 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 345 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 474 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 253 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 525 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 483 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3766 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 263 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 374 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 385 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 97 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 367 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید