دوشنبه, ۵ مرداد ۱۴۰۵ /
61545
۱۹ شهریور ۱۴۰۰ - ۰:۰۲
951 بازدید
۰

تراکتورسواری در تبریز مه آلود (گزارش)

به گزارش تبریز ما؛ تراکتور اکنون با دو موضوع کاملا متفاوت دست و پنجه نرم می کند که اولی موضوع فنی آن و دیگری موضوع مالکیت آن است. درخصوص مسائل فنی و حضور این تیم در آسیا و پنجره های بسته، باشگاه تراکتور از طریق رسانه رسمی و جمشید نظمی اطلاع رسانی می کند و […]



به گزارش تبریز ما؛ تراکتور اکنون با دو موضوع کاملا متفاوت دست و پنجه نرم می کند که اولی موضوع فنی آن و دیگری موضوع مالکیت آن است. درخصوص مسائل فنی و حضور این تیم در آسیا و پنجره های بسته، باشگاه تراکتور از طریق رسانه رسمی و جمشید نظمی اطلاع رسانی می کند و در بیست و چهار ساعت سفر به قطر را لغو می کند و دوباره پای پرواز حاضر می شود از طرفی حداقل این است که تکلیف فنی مشخص است. تراکتور تیمی با جوانان و کم هزینه برای فصل آتی. مورد پیچیده تراکتور مربوط به بحث مالکیت می شود و موضوعی است که می خواهیم فریم به فریم از آغاز تاکنون آن را بررسی کنیم.
موضوع مالکیت را در ابتدای کار جواد ششگلانی در جمع هواداران مطرح و اعلام کرد که انتقال تراکتور به بخش خصوصی از اول اشتباه بوده و الان این باشگاه ۳۸۸ میلیارد بدهی دارد! البته در این رقم شبهات زیادی وجود دارد و هیچگاه از طرف باشگاه تائید و یا تکذیب نشد. موضوع به اعتراضات هواداران در جریان اکبر ایمانی رسید و این بار جمشید نظمی اعلام تعلیق فعالیت ها و تحویل امور به هئیت فوتبال داد. این اتفاق بیشتر به این شباهت داشت که حامل پیامی به ششگلانی باشد و اینکه وقتی قدرت اجرایی ندارید، اظهار نظر نکنید.
بعد از این موضوع کنترل از دست باشگاه خارج و اظهار نظر های غیرکارشناسی آغاز شد. در ابتدا موضوع مالکیت باشگاه مس سونگون مطرح گردید. دهقانی نماینده ورزقان در مجلس در باشگاه تراکتور حضور یافته و در کنار جمشید نظمی و صادق پورحسین از کمپ تراکتور بازدید و موضوع انتقال مالکیت را مطرح کردند. یک نقل و قول از دهقانی هم در این خصوص مطرح شد که اعلام کرد: به درخواست مسئولین، مس سونگون از تراکتور حمایت خواهد کرد. البته چه نوع حمایتی مشخص نشد تا اینکه روابط عمومی باشگاه در صفحه شخصی خود به موضوع مالکیت مس سونگون بر تراکتور رسمیت داد و دو روز بعد باشگاه رسما این موضوع را تکذیب کرد و  البته امروز نامه استعفای این مدیر نیز در رسانه ها منتشر شد! و شاید این تاوان یک اظهارنظر نسنجیده بود.
در این یک هفته تراکتور روزهای خوشی نداشت ولی هواداران تراکتور در فضای مجازی اعلام آرام باش برای دیدار با النصر را دادند و شرایط اجتماعی تبریز رو به آرامی میرفت که دوباره یک استارت دیگر با موضوع انصراف از آسیا کلیک خورد. هجمه وارد شده فنی بود ولی خیلی زود موضوع مدیریتی و البته امنیتی شد و اینبار بهتاج مدیر کل ورزش استان آذربایجان شرق و مدیرعامل سابق تراکتور با عمر مدیریتی دو ماهه  از جلسه فوری استاندار و تامین استان خبر داد. این جلسه دو خروجی داشت که اولی اعزام تراکتور به قطر که قابل پیش بینی بود و دیگری انتقال قطعی مالکیت بعد از دیدار با النصر..
ادعای بهتاج خیلی بزرگی میتواند باشد و موضوع را زمانی مهمتر میکند که هئیت فوتبال اعلام کرده بود بهتاج سخنگوی اتفاقات پیرامون تراکتور است و البته مشخص نبود این سخنگو از طرف چه ارگانی انتخاب شده است و البته سخنگویی که با خبرهای تلگرافی خود شهر را بهم می ریزد و این سئوال بزرگ که آیا تراکتور واقعا یک هفته دیگر با تغییر مالکیت مواجه خواهد شد؟
موضوع با این سئوال بزرگ تمام نمی شود و اکنون نوبت به دهقانی نماینده ورزقان رسیده است و نقل و قول هایی که ابهامات را زیاد تر از قبل می کند. نماینده ورزقان می گوید: “زنوزی را ملزم به پرداخت عمده بدهی ها میکنیم و مالکیت را واگذار میکنیم و بعدا موضوع مس را پیگیری میکنیم و اگر زنوزی انتقال مالکیت را نپذیرد، سلب مالکیت میکنیم و با توجه به اهرم فشاری که داریم زنوزی را مجبور میکنیم تا حد توان بدهی را پرداخت کند.” سئوال اینجاست که اگر زنوزی بدهی ها را پرداخت کند دیگر مشکلی برای ادامه مالکیت ندارد و اینکه با اهرم فشاری که از مالکیت سلب خواهد شد چرا برای حل مشکلات استفاده نمی شود؟ و مهمتر اینکه در این پروسه هدف حل مشکلات تراکتور است یا سلب مالکیت زنوزی؟
دهقانی در صحبت های خود اعلام کرده است که با کمک های امام جمعه محترم تبریز و فرمانده لشگر عاشورا موضوع را پیگیری خواهند کرد که همین موضوع ابهامات را بیشتر از قبل می کند و اینکه آیا تراکتور در سه سال گذشته به زنوزی واگذار نشده بود که اکنون برای حل مشکلات پای لشگر عاشورا به وسط کشیده می شود؟ این ادعا ها در شرایطی رقم خورده است که بارها لشگر عاشورا خود را خارج از موضوع تراکتور دانسته و اعلام کرده است که به موضوع مالکیت بازنخواهد گشت و در خصوص حجت‌الاسلام دکتر آل هاشم نیز گفتنی است که محبوبیت امام جمعه تبریز در بین جوانان این شهر غیر قابل انکار است و اکنون این نماینده خود را در سطح مذاکره و همکاری با امام جمعه تبریز و فرمانده لشگر عاشورا قرار می دهد؟
ورزقان با منابع طبیعی سرشار یکی از محروم ترین مناطق کشور است و آیا نماینده این شهر تاکنون در آبادانی منطقه ای که نماینده آن است فعال، مشکل گشا و البته سخنور بوده است؟ و یا تنها موج تراکتور لذت بخش است؟ وقتی نقل و قول های روزهای اخیر را مرور می کنیم به یک نکته می رسیم و اینکه اظهار نظر ها بین هئیت فوتبال، اداره کل ورزش استان و نماینده ورزقان در مجلس پاسکاری میشوند و در واقع هیچ یک از این نفرات قدرت اجرایی و مدیریتی لازم برای رسیدگی به امورات تراکتور را ندارند و صرفا از حل مشکلاتی صحبت میکنند که منبع حل این مشکلات نیز مشخص نیست.
جواد ششگلانی از اشتباه بودن مدیریت تراکتور در بخش خصوصی  صحبت می کند ولی زمانی که مسئولیت را تلوحیا به هئیت فوتبال دادند در سریع ترین زمان ممکن اعلام کردند که به ما ربطی ندارد و پای خود را از ماجرای تراکتور بیرون کشیدند. ایوب بهتاج نیز به عنوان سخنگوی موضوع بحران در تراکتور تنها از انتقال مالکیت خبر می دهد ولی اینکه چگونه و به کجا انتقال داده می شود سخنی نمی گوید و تنها تیری در تاریکی است و اما دهقانی نیز عملا می گوید ابتدا با اهرم فشار تیم را بی مالک کنیم و بعدا روی مس کار کنیم تا پای کار بیاوریم.
و اما ابهام بزرگ این است که چرا ششگلانی که جایگاه اجتماعی مناسبی ندارد، بهتاج که با تغییر دولت روزهای پایانی دوران مدیریتی را طی می کند و دهقانی، نمانیده ای که در موضوع به سرانجام نرسیدن یک آزادراه در ورزقان مورد انتقاد است، تنها تکه های پازل تبریز مه آلود هستند؟ چرا وزیر ورزش و یا استاندار که قدرت اجرایی بیشتری دارند در این مورد صحبتی به میان نمی آوردند؟ تراکتور در گرداب مدیرانی قرار گرفته است که سخن از انتقال مالکیت تراکتور به مس میزنند ولی نه در تراکتور خبری است و نه در مس.
(این نوشته توسط نویسنده مهمان نوشته شده است.)

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131984

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61545 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60587 بازدید ]
9 سال پيش [ 35821 بازدید ]
9 سال پيش [ 21066 بازدید ]
6 سال پيش [ 20666 بازدید ]
6 سال پيش [ 14387 بازدید ]
9 سال پيش [ 14082 بازدید ]
9 سال پيش [ 13011 بازدید ]
7 سال پيش [ 11222 بازدید ]
8 سال پيش [ 10184 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9622 بازدید ]
5 سال پيش [ 9380 بازدید ]
5 سال پيش [ 9003 بازدید ]
6 سال پيش [ 8273 بازدید ]
5 سال پيش [ 8254 بازدید ]
7 سال پيش [ 8250 بازدید ]
3 سال پيش [ 8162 بازدید ]
5 سال پيش [ 7901 بازدید ]
6 سال پيش [ 7848 بازدید ]
4 سال پيش [ 7527 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 ماه پيش [ 120 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1610 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 2026 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 2060 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1629 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1559 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 2024 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1595 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1975 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1488 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1574 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1341 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1446 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1465 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1334 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1271 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1300 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1256 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 644 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 411 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 497 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 478 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 907 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 475 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 501 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1321 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 746 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 619 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 496 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 628 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 447 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1085 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 453 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 638 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 539 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 164 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 542 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید