شنبه, ۱ آذر ۱۴۰۴ /
58344
۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۱
610 بازدید
۰

باید راه را برای فعالیت‌های اقتصادی رقابتی باز کنیم

به گزارش تبریز ما، محسن مهرعلیزاده نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری پس از ضبط برنامه رادیویی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: ما باید راه را برای فعالیت‌های اقتصادی رقابتی باز کنیم. وی افزود: باید بتوانیم این سهم بیش از ۶۰ درصدی اقتصاد که در دست دولت است را به رقم‌های پائین‌تر با طی یک روند […]



به گزارش تبریز ما، محسن مهرعلیزاده نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری پس از ضبط برنامه رادیویی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: ما باید راه را برای فعالیت‌های اقتصادی رقابتی باز کنیم.
وی افزود: باید بتوانیم این سهم بیش از ۶۰ درصدی اقتصاد که در دست دولت است را به رقم‌های پائین‌تر با طی یک روند طبیعی حداکثر ۲۰ الی ۲۵ درصد در طی ۴ سال برسانیم. اگر این روش را پیش ببریم می‌توانیم اقتصاد رقابتی را حاکم کنیم و اگر اقتصاد رقابتی حاکم شود، تولید رشد کرده و با رشد تولید، تورم کنترل می‌شود.
مهرعلیزاده تصریح کرد: با کنترل تورم، نوسانات قیمتی در بازار کنترل خواهد شد. اینها مراحلی است که باید در پی هم در حوزه اقتصاد طی شوند تا بتوانند به آن مقصد مدنظر برسند. ما امیدواریم با الگوی صحیحی که اتخاذ خواهیم کرد، از پس این کار بربیاییم و قطعاً برخواهیم آمد.
نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت: با همکاری دوستانم حدود دو سال است که بر روی این الگو کار کرده‌ایم و این الگو پایه‌گذاری شده و اصول صحیح علمی و تجربه شده‌ای در سطح دنیا تحت عنوان اقتصاد اجتماعی دارد.
وی اقتصاد اجتماعی را یک اقتصاد توسعه‌ای همراه با مراقبت‌های اجتماعی به نحوی که بتواند حمایت‌های اجتماعی از بّعد تأمین اجتماعی، حقوق بازنشستگی، خدمات، بهداشت، هزینه‌های پزشکی و حداقل دستمزد دانست و ادامه داد: اقتصاد اجتماعی می‌تواند حداقل‌های یک زندگی اجتماعی را برای مردم فراهم کند و در عین حال مانع توسعه هم نمی‌شود.
مهرعلیزاده اظهار داشت: مفهوم اقتصاد اجتماعی این است که اقتصاد راهش را باز می‌کند اما اجازه له شدن اقشار ضعیف در زیر چرخ‌های سنگین توسعه و رشد را هم نمی‌دهد.
مهرعلیزاده بیان کرد: از برنامه‌هایی که دارم و ان‌شاءالله از روز اول دولت و در عرض حداکثر سه تا چهار ماه انجام خواهم داد این است که ریشه‌های اصلی ایجاد تورم را از بین می‌بریم.
وی ادامه داد: این اقدامات با رفع موانع تولید و بخشنامه‌های سریع که بتواند قوانین و بخشنامه های ناکارآمد و بعضاً متناقض و متعارض را از بین ببرد و راه تولید و صادرات را باز کند، محقق خواهد شد و اثرات خود را در ماه اول و دوم در بازار و عرصه تولید از خودش نشان خواهد داد.
کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: در خصوص اصلاح نظام بانکی، حتی اگر از روز اول عملیاتی شود، باز هم کار خواهد برد. در خصوص کسری بودجه خوشبختانه راه حل‌های خوبی دارم و برای مثال راه حل های سابق مانند آینده فروشی، اوراق مشارکت یا چاپ کردن پول و … را نخواهیم داشت.
مهرعلیزاده اظهار کرد: با روش‌هایی مانند حذف یارانه های پنهان بدون اثرگذاری در زندگی مردم و اثرگذاری فزاینده در کالاهای مصرفی، پول مردم را به شکل تزریق در تولید و تزریق در تسهیلات تولید در اختیارشان قرار می‌دهیم و موانع را برخواهیم داشت.
وی گفت: اثر این روش‌ها در چهار و پنج ماه اول دولت خودش را نشان خواهد داد؛ در مرحله اول، توقف تورم و سپس کاهش تورم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم گفت: ما یک رانت تحت عنوان ارز ۴۲۰۰ تومانی داشتیم و داریم. در سال گذشته نزدیک به ۱۸ میلیارد دلار در این زمینه به بازار تزریق شد با قصد اینکه کالاهای اساسی ارزان به دست مردم برسد ولی در این جهت کمک موثری نکرد، بلکه به عکس آن تبدیل شد.
وی ادامه داد: مردم با قیمت های بالا و حتی بعضا بر مبنایی قیمت های آزاد دلار و یورو در داخل اقلام را تهیه کردند در حالی که مبنا این بود کالاهای اساسی ارزان به دست مردم برسد اما این اتفاق کمک موثری نکرد.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/128880

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58344 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59668 بازدید ]
8 سال پيش [ 34850 بازدید ]
8 سال پيش [ 20156 بازدید ]
6 سال پيش [ 19737 بازدید ]
5 سال پيش [ 13461 بازدید ]
8 سال پيش [ 13196 بازدید ]
8 سال پيش [ 12073 بازدید ]
6 سال پيش [ 10353 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9210 بازدید ]
6 سال پيش [ 8806 بازدید ]
4 سال پيش [ 8548 بازدید ]
4 سال پيش [ 8086 بازدید ]
5 سال پيش [ 7441 بازدید ]
7 سال پيش [ 7413 بازدید ]
3 سال پيش [ 7279 بازدید ]
4 سال پيش [ 7098 بازدید ]
4 سال پيش [ 7075 بازدید ]
5 سال پيش [ 7050 بازدید ]
3 سال پيش [ 6076 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 399 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 503 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 481 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 385 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 388 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 500 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 389 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 378 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 493 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 361 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 309 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 315 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 321 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 316 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 163 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 127 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 377 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 423 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 463 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 289 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 395 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 442 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 321 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 445 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1073 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 459 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 452 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 546 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 594 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 402 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 207 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 551 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 334 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید