جمعه, ۳۰ آبان ۱۴۰۴ /
58383
۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
533 بازدید
۰

اپلیکیشن درشو متوقف شد

بدنبال سنگ‌اندازی‌های مختلف؛ کد خبر : ۲۰۲۰۵ ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۳:۵۲ به دنبال توقف و ضبط چندین باره ضایعات خریداری شده شرکت تجارت سپیدار شایگان شایان توسط پیمانکار سازمان پسماند شهرداری تبریز، فعالیت اپلیکیشن درشو متوقف شد. محمدحسین اصغری؛ یکی از بنیانگذاران استارت‌آپ دانش‌بنیان درشو در گفت‌وگو با خبرنگار آژانس خبری تبریز ما با […]



بدنبال سنگ‌اندازی‌های مختلف؛

  • کد خبر : ۲۰۲۰۵
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۳:۵۲
اپلیکیشن درشو متوقف شد

به دنبال توقف و ضبط چندین باره ضایعات خریداری شده شرکت تجارت سپیدار شایگان شایان توسط پیمانکار سازمان پسماند شهرداری تبریز، فعالیت اپلیکیشن درشو متوقف شد.

محمدحسین اصغری؛ یکی از بنیانگذاران استارت‌آپ دانش‌بنیان درشو در گفت‌وگو با خبرنگار آژانس خبری تبریز ما با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: اپلیکیشن درشو فعالیت خود را از سال ۱۳۹۷ با هدف تفکیک و جداسازی ضایعات از پسماند در دو سطح برای مشتریان و رانندگان آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه شرکت تجارت سپیدار شایان نگار عضو پارک علم و فناوری مالک اپلیکشن درشو، دارای مجوزات لازم از اینماد، مجوز کسب و کار از اتحادیه کشوری کسب و کار‌های مجازی، مرکز فناوری‌های اطلاعات و رسانه‌های دیجیتالی
و نیز جواز کسب می‌باشد، گفت:
مشتری با نصب اپلیکیشن درشو می‌تواند قیمت به روز ضایعات را مشاهده و از طریق اپلیکیشن و با وارد کردن آدرس و زمان مراجعه، درخواست فروش ضایعات خود را ارایه دهد.
مدیرعامل شرکت تجارت سپیدار شایگان شایان ادامه داد: راننده درشو در زمان تعیین شده به آدرس مذکور مراجعه و با وزن ضایعات و وارد کردن آن به فاکتور مشتری، پول ضایعات خریداری شده به کیف پول مشتری در اپلیکیشن درشو واریز می‌شود.
وی اضافه کرد: مشتریان درشو می‌توانند نسبت به انتقال مبلغ فروش ضایعات به کارت بانکی خود و یا بهره‌مندی از خدمات شارژ تلفن همراه و اینترنت تلفن همراه اقدام کنند.
اصغری افزود: همچنین مشتریان در صورت تمایل به کار خیر، براساس قراردادی که اپلیکیشن با خیریه تسکین منعقد کرده، می‌توانند مبلغ ضایعات خود را به حساب خیریه تسکین ارجاع دهند.
وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه در ۱۸ ماه فعالیت اپلیکیشن درشو، پیمانکاران سازمان پسماند شهرداری تبریز اقدام به ضبط خودرو شرکت بدلیل حمل پسماند می‌کنند، خاطرنشان کرد: پیمانکار سازمان پسماند متاسفانه ضایعات خریداری شده را به اسم پسماند، مصادره می‌کنند و تلاش‌ها و درخواست‌های متعدد مستقیم و غیرمستقیم ما از سازمان پسماند، شورای شهر و پارک علم فناوری برای حل مشکل، راه به جایی نبرده است.
بنیانگذار استارت‌آپ دانش‌بنیان درشو با اشاره به اینکه این قبیل کارشکنی‌ها و سنگ‌اندازی‌ها، تیم ما را در دست‌انداز اداری متوقف نموده، گفت: باور تیم درشو علاوه بر کارآفرینی بر این است که بتواند فرهنگ تفکیک زباله از مبدا را از طریق تشویق همشهریان، جایگزین فرهنگ‌های غلط فعلی نماید.
اصغری در خاتمه سخنانش، تعداد کاربران ثبت‌نام کرده در اپلیکیشن درشو در طول ۱۸ ماه فعالیت را ۸۲۰۰ نفر و تعداد فاکتورهای ثبت شده را ۷۰۲۹ فقره اعلام کرد.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20205

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58383 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59654 بازدید ]
8 سال پيش [ 34834 بازدید ]
8 سال پيش [ 20138 بازدید ]
6 سال پيش [ 19720 بازدید ]
5 سال پيش [ 13450 بازدید ]
8 سال پيش [ 13186 بازدید ]
8 سال پيش [ 12049 بازدید ]
6 سال پيش [ 10338 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9187 بازدید ]
6 سال پيش [ 8788 بازدید ]
4 سال پيش [ 8530 بازدید ]
4 سال پيش [ 8071 بازدید ]
5 سال پيش [ 7428 بازدید ]
7 سال پيش [ 7390 بازدید ]
3 سال پيش [ 7256 بازدید ]
4 سال پيش [ 7089 بازدید ]
4 سال پيش [ 7061 بازدید ]
5 سال پيش [ 7040 بازدید ]
3 سال پيش [ 6045 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 377 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 477 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 458 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 368 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 371 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 480 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 375 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 466 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 341 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 331 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 288 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 336 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 340 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 293 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 295 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 299 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 291 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 157 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 370 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 581 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 825 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 391 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 393 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 348 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 128 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 353 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 178 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 640 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 377 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1003 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 214 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 650 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1011 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 402 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 431 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 434 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 367 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید