سه شنبه, ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ /
58383
۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
499 بازدید
۰

اپلیکیشن درشو متوقف شد

بدنبال سنگ‌اندازی‌های مختلف؛ کد خبر : ۲۰۲۰۵ ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۳:۵۲ به دنبال توقف و ضبط چندین باره ضایعات خریداری شده شرکت تجارت سپیدار شایگان شایان توسط پیمانکار سازمان پسماند شهرداری تبریز، فعالیت اپلیکیشن درشو متوقف شد. محمدحسین اصغری؛ یکی از بنیانگذاران استارت‌آپ دانش‌بنیان درشو در گفت‌وگو با خبرنگار آژانس خبری تبریز ما با […]



بدنبال سنگ‌اندازی‌های مختلف؛

  • کد خبر : ۲۰۲۰۵
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۳:۵۲
اپلیکیشن درشو متوقف شد

به دنبال توقف و ضبط چندین باره ضایعات خریداری شده شرکت تجارت سپیدار شایگان شایان توسط پیمانکار سازمان پسماند شهرداری تبریز، فعالیت اپلیکیشن درشو متوقف شد.

محمدحسین اصغری؛ یکی از بنیانگذاران استارت‌آپ دانش‌بنیان درشو در گفت‌وگو با خبرنگار آژانس خبری تبریز ما با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: اپلیکیشن درشو فعالیت خود را از سال ۱۳۹۷ با هدف تفکیک و جداسازی ضایعات از پسماند در دو سطح برای مشتریان و رانندگان آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه شرکت تجارت سپیدار شایان نگار عضو پارک علم و فناوری مالک اپلیکشن درشو، دارای مجوزات لازم از اینماد، مجوز کسب و کار از اتحادیه کشوری کسب و کار‌های مجازی، مرکز فناوری‌های اطلاعات و رسانه‌های دیجیتالی
و نیز جواز کسب می‌باشد، گفت:
مشتری با نصب اپلیکیشن درشو می‌تواند قیمت به روز ضایعات را مشاهده و از طریق اپلیکیشن و با وارد کردن آدرس و زمان مراجعه، درخواست فروش ضایعات خود را ارایه دهد.
مدیرعامل شرکت تجارت سپیدار شایگان شایان ادامه داد: راننده درشو در زمان تعیین شده به آدرس مذکور مراجعه و با وزن ضایعات و وارد کردن آن به فاکتور مشتری، پول ضایعات خریداری شده به کیف پول مشتری در اپلیکیشن درشو واریز می‌شود.
وی اضافه کرد: مشتریان درشو می‌توانند نسبت به انتقال مبلغ فروش ضایعات به کارت بانکی خود و یا بهره‌مندی از خدمات شارژ تلفن همراه و اینترنت تلفن همراه اقدام کنند.
اصغری افزود: همچنین مشتریان در صورت تمایل به کار خیر، براساس قراردادی که اپلیکیشن با خیریه تسکین منعقد کرده، می‌توانند مبلغ ضایعات خود را به حساب خیریه تسکین ارجاع دهند.
وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه در ۱۸ ماه فعالیت اپلیکیشن درشو، پیمانکاران سازمان پسماند شهرداری تبریز اقدام به ضبط خودرو شرکت بدلیل حمل پسماند می‌کنند، خاطرنشان کرد: پیمانکار سازمان پسماند متاسفانه ضایعات خریداری شده را به اسم پسماند، مصادره می‌کنند و تلاش‌ها و درخواست‌های متعدد مستقیم و غیرمستقیم ما از سازمان پسماند، شورای شهر و پارک علم فناوری برای حل مشکل، راه به جایی نبرده است.
بنیانگذار استارت‌آپ دانش‌بنیان درشو با اشاره به اینکه این قبیل کارشکنی‌ها و سنگ‌اندازی‌ها، تیم ما را در دست‌انداز اداری متوقف نموده، گفت: باور تیم درشو علاوه بر کارآفرینی بر این است که بتواند فرهنگ تفکیک زباله از مبدا را از طریق تشویق همشهریان، جایگزین فرهنگ‌های غلط فعلی نماید.
اصغری در خاتمه سخنانش، تعداد کاربران ثبت‌نام کرده در اپلیکیشن درشو در طول ۱۸ ماه فعالیت را ۸۲۰۰ نفر و تعداد فاکتورهای ثبت شده را ۷۰۲۹ فقره اعلام کرد.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20205

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58383 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58984 بازدید ]
8 سال پيش [ 34121 بازدید ]
8 سال پيش [ 19484 بازدید ]
6 سال پيش [ 19070 بازدید ]
5 سال پيش [ 12807 بازدید ]
8 سال پيش [ 12566 بازدید ]
8 سال پيش [ 11375 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9664 بازدید ]
7 سال پيش [ 8551 بازدید ]
6 سال پيش [ 8157 بازدید ]
4 سال پيش [ 7902 بازدید ]
4 سال پيش [ 7435 بازدید ]
5 سال پيش [ 6779 بازدید ]
7 سال پيش [ 6760 بازدید ]
3 سال پيش [ 6674 بازدید ]
5 سال پيش [ 6472 بازدید ]
4 سال پيش [ 6445 بازدید ]
4 سال پيش [ 6434 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 290 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 747 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 308 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 348 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 445 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 579 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 752 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 79 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 386 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 351 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 512 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 649 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 541 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 360 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 112 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 359 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 715 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1052 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید