یکشنبه, ۴ خرداد ۱۴۰۴ /
9585
۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۹:۱۴
264 بازدید
۰

توسعه دوچرخه سواری؛ بازگشت فرهنگی برای حفظ محیط زیست

[ad_1] تبریز ما: معاون حمل ونقل وترافیک شهرداری تبریز توسعه دوچرخه سواری را بازگشتی فرهنگی برایس حفظ محیط زیست عنوان کرد. به گزارش تبریز ما به نقل از معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز، مهدی یوسفی با بیان این مطلب افزود:حمل و نقل پاک یکی از اولویت‌های اصلی شهرهای بزرگ برای حفظ محیط […]



[ad_1]

تبریز ما: معاون حمل ونقل وترافیک شهرداری تبریز توسعه دوچرخه سواری را بازگشتی فرهنگی برایس حفظ محیط زیست عنوان کرد.

به گزارش تبریز ما به نقل از معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز، مهدی یوسفی با بیان این مطلب افزود:حمل و نقل پاک یکی از اولویت‌های اصلی شهرهای بزرگ برای حفظ محیط زیست و مقابله با آلودگی هوا است و مانیز سعی داریم زیرساخت های لازم را برای توسعه دوچرخه سواری یکی از ارکان اصلی حمل و نقل پاک ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: زندگی مدرن باعث شده تا بسیاری از شهرها از بسترهای طبیعی و فرهنگی خود جدا شوند ، در حوزه استفاده از مدهای حمل و نقل پاک اگر به درستی برنامه‌ریزی کنیم؛ می‌توانیم شهروندان را در این بازگشت فرهنگی به طبیعت زندگی خود کمک کنیم .

معاون حمل ونقل وترافیک شهرداری تبریز با تأکید بر اینکه وابستگی بیش از اندازه مردم به خودروهای شخصی معضلات دیگری مانند ترافیک و آلودگی هوا را به وجود می‌آورد؛ ادامه داد: وابستگی بیش از اندازه مردم به خودرو باعث شده تا الگوی رفتاری نامناسبی را درسطح شهرشاهد باشیم.

توسعه دوچرخه سواری؛ بازگشت فرهنگی برای حفظ محیط زیست

یوسفی ادامه داد: استفاده از دوچرخه بعنوان یک مد حمل ونقلی در ترافیک شهرها وایجاد زیرساختهای لازم بدین منظور وازهمه مهمتر فرهنگ صحیح استفاده ازآن ازجمله مواردی است که مستلزم برنامه ریزی طولانی مدت و تمرکز و استمرار و تاکید بیشتر است.

وی یادآورشد: امروز موضوع آلودگی زیست محیطی (هوا-صدا) در تبریز بسیار حائز اهمیت بوده و باتوجه به ارتباط جدی آن با سلامت شهروندان باید قطعا موردتوجه قرارگیرد.

وی همچنین گفت: دراین راستا استفاده ازمدهای حمل ونقل پاک وسبز وایجاد انگیزه وترویج استفاده ازدوچرخه درسفرهای کوتاه شهری کمتراز ۵ کیلومتر باید در مباحث آموزش شهروندی و  سیاست گذاریهای حوزه ترافیک شهری گنجانده شود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9585 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58147 بازدید ]
7 سال پيش [ 33374 بازدید ]
8 سال پيش [ 18736 بازدید ]
5 سال پيش [ 18333 بازدید ]
5 سال پيش [ 12085 بازدید ]
7 سال پيش [ 11776 بازدید ]
8 سال پيش [ 10663 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8934 بازدید ]
7 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7421 بازدید ]
3 سال پيش [ 7264 بازدید ]
4 سال پيش [ 6756 بازدید ]
5 سال پيش [ 6081 بازدید ]
6 سال پيش [ 6051 بازدید ]
2 سال پيش [ 5998 بازدید ]
4 سال پيش [ 5815 بازدید ]
4 سال پيش [ 5779 بازدید ]
4 سال پيش [ 5709 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 361 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 615 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 388 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 370 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 221 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 601 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 856 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 295 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 715 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 435 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 774 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 280 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 293 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 279 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید