جمعه, ۱۱ مهر ۱۴۰۴ /
82737
۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
29 بازدید
۰

تلاش برای بازنمایی مقاومت تبریز در «شب‌های پرستاره»

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،امیر نصیر بیگی، در نشست خبری ویژه برنامه«شب‌های پرستاره» اظهار کرد: ما مفتخریم که در کنار موسسه حیات طیبه حضور داریم و تلاش می‌کنیم تبریز را در بُعد مقاومت، پایداری و ایستادگی تاریخی به نمایش بگذاریم. او با اشاره به جایگاه تبریز در مقاطع مختلف تاریخ، از […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،امیر نصیر بیگی، در نشست خبری ویژه برنامه«شب‌های پرستاره» اظهار کرد: ما مفتخریم که در کنار موسسه حیات طیبه حضور داریم و تلاش می‌کنیم تبریز را در بُعد مقاومت، پایداری و ایستادگی تاریخی به نمایش بگذاریم.

او با اشاره به جایگاه تبریز در مقاطع مختلف تاریخ، از مشروطه تا دفاع مقدس و مدافعان حرم، افزود: تبریز هموار

ه یکی از شهرهای پیشگام در ایستادگی بوده و این برنامه بستری است تا روایت‌های جذاب از شهدای دفاع مقدس، مدافعان حرم و چهره‌های تاریخی شهر بازگو شود.
نصیر بیگی از رسانه‌های رسمی، فعالان فضای مجازی و شبکه‌های سراسری خواست با تولید و بازنشر محتواهای این رویداد، نقش مؤثری در معرفی این حرکت فرهنگی ایفا کنند و خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که محتوای تولید شده در طول یک سال آینده به دست مردم ایران برسد و جایگاه تبریز در تاریخ مقاومت به درستی بازتاب یابد.

سپس، زینب مقدس مسئول موسسه حیات طیبه، با اشاره به برگزاری ویژه‌برنامه «شب‌های پرستاره» در تبریز گفت: این رویداد با هدف زنده نگه داشتن یاد شهدا، تقویت وحدت ملی و انتقال روایت‌های دست‌نخورده دفاع مقدس به نسل جوان برگزار می‌شود.

وی اعلام کرد: این مراسم از دوم تا چهارم مهرماه پس از نماز مغرب به مدت یک‌ونیم ساعت در بیست نقطه تبریز برگزار می‌شود و اتوبوس‌هایی برای انتقال مردم به گلزار شهدای وادی رحمت در نظر گرفته شده است.

او با بیان اینکه موسسه حیات طیبه بر پایه آرمان‌های انقلاب اسلامی و فرهنگ ایثار و شهادت بنا شده، گفت: این حرکت از برگزاری مراسم‌های چهلم شهدا آغاز شد و اکنون با برنامه‌هایی همچون شب‌های پرستاره در استان‌های مختلف و شب‌های بله‌برون در جنوب کشور ادامه دارد.

مقدس با اشاره به برگزاری نخستین دوره شب‌های پرستاره» در سال ۱۳۹۸ در گلزار شهدای بهشت زهرا(س) تهران افزود: هدف ما صرفاً یادبود شهدا نیست، بلکه تقویت وحدت ملی، روایت صحیح از گذشته و مقابله با جریان‌های تفرقه‌افکن از مهم‌ترین رسالت‌های این برنامه است.

او با تأکید بر اهمیت انتقال روایت‌های دفاع مقدس به نسل جوان تصریح کرد: جنگ روایت‌ها امروز به فضای مجازی کشیده شده و رسالت رسانه‌ها برای انعکاس درست این رویدادها سنگین‌تر شده است. موسسه حیات طیبه تلاش می‌کند با تولیدات فرهنگی و برگزاری اردوهای راهیان نور، پیام شهدا و واقعیت‌های جنگ را دست‌نخورده به مردم منتقل کند.

همچنین یاسر صابری، مدیر اجرایی ویژه‌برنامه «شب‌های پرستاره»، نیز در حاشیه این نشست خبری با اعلام میزبانی تبریز از این محفل ملی گفت: این برنامه به احترام مردم شهیدپرور آذربایجان شرقی و برای بازخوانی سبک زندگی شهدا از دوم تا چهارم مهرماه در گلزار شهدای وادی رحمت برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: این برنامه سال‌هاست در نقاط مختلف کشور برگزار می‌شود و امسال به احترام و افتخار مردم غیور و شهیدپرور تبریز به این شهر منتقل شده است.
او با بیان اینکه «شب‌های پرستاره» محفل روایتگری با محوریت یاد و خاطره شهداست، افزود: این برنامه با روایتگری حاج حسین یکتا، از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، هر سال در یکی از استان‌ها برپا می‌شود و به محفل معنوی و اثرگذار در فضای فرهنگی کشور تبدیل شده است.

صابری درباره علت نامگذاری این رویداد به سخنان رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: شهدا ستاره‌های هدایت‌اند و در شب تاریک فتنه‌ها چراغ راه ملت شدند.

وی با مرور میزبانی شهرهای مختلف از این برنامه از سال ۱۳۹۸ تاکنون، تبریز را به دلیل پیشینه درخشان در تاریخ مقاومت، نقش‌آفرینی لشکر ۳۱ عاشورا در دفاع مقدس، حضور تأثیرگذار مردم آذربایجان در جهادهای مختلف و جایگاه ویژه این خطه در نگاه امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب شایسته میزبانی امسال دانست.

به گفته صابری، «شب‌های پرستاره» تنها یک روایت جنگ نیست بلکه «مدرسه پهلوانی تاریخ انقلاب» است که علاوه بر تکریم شهدای آذربایجان، پیوندی عمیق با مقاومت امت اسلامی برقرار می‌کند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82737 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59121 بازدید ]
8 سال پيش [ 34264 بازدید ]
8 سال پيش [ 19612 بازدید ]
6 سال پيش [ 19207 بازدید ]
5 سال پيش [ 12933 بازدید ]
8 سال پيش [ 12704 بازدید ]
8 سال پيش [ 11488 بازدید ]
6 سال پيش [ 9794 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8680 بازدید ]
6 سال پيش [ 8292 بازدید ]
4 سال پيش [ 8023 بازدید ]
4 سال پيش [ 7552 بازدید ]
5 سال پيش [ 6899 بازدید ]
7 سال پيش [ 6890 بازدید ]
3 سال پيش [ 6778 بازدید ]
5 سال پيش [ 6574 بازدید ]
4 سال پيش [ 6572 بازدید ]
4 سال پيش [ 6564 بازدید ]
3 سال پيش [ 5242 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 325 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 358 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 179 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 552 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 401 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 351 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 589 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 425 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1341 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 317 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 400 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 374 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 961 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید