سه شنبه, ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ /
76019
۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
53 بازدید
۰

سوباسا چرا گل نمی زند؟!

هافبک تیم تراکتورسازی در بازی شب گذشته تیمش چند موقعیت خوب گلزنی را از دست داد.



سوباسا چرا گل نمی زند؟!
سوباسا چرا گل نمی زند؟!

هافبک تیم تراکتورسازی در بازی شب گذشته تیمش چند موقعیت خوب گلزنی را از دست داد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، یکی از خصوصیات مثبت یوکی سوگیتا، هافبک تیم تراکتورسازی که او را از بسیاری از بازیکنان کناری حاضر در فوتبال ایران متمایز می کند، توانایی شرکت در حملات هم به صورت ایجاد موقعیت برای هم تیمی ها و به صورت ایفای نقش به عنوان زننده ضربه نهایی است. علی رغم این توانایی مثبت، سوگیتا اما هنوز موفق به گلزنی برای تراکتورسازی در طول ۹ هفته اخیری که از رقابت های لیگ برتر می گذرد نشده است. این باعث شده تا به جای ثبت تصاویر شادی پس از گل، معمولا عکس هایی از حسرت پس از ناکامی در گلزنی را از این بازیکن ژاپنی در میان تصاویر بازی های تیم تراکتورسازی مشاهده کنیم.

سوگیتا در بازی شب گذشته مقابل صنعت نفت آبادان نیز به خوبی خود را در چند موقعیت گلزنی خوب قرار داد اما در گل کردن این موقعیت ها ناکام بود. این اتفاق باعث شد تا هافبک ژاپنی تراکتوری ها یک بازی دیگر را نیز به منوال قبل سپری کرده و با وجود داشتن چند فرصت خوب گلزنی، همچنان در حسرت زدن گل برای تیمش بماند. در این اتفاق چند عامل می تواند تاثیر گذار باشد. عامل اول عجله سوگیتا در ضربه زدن به توپ است که در برخی از موقعیت هایی که او موفق به گل کردن شان نشده مشاهده شده است. سوگیتا در صورتی که بتواند بر این نقطه ضعف خود غلبه کرده و با تمرکز بیشتر به زدن ضربه نهایی اقدام کند بی شک خواهد توانست نام خود را در لیست گلزنان تراکتور جای دهد.

عامل دوم که در ارتباط بسیار نزدیک با عامل اول قرار دارد، بی دقتی در زدن ضربات نهایی است. به نظر می رسد که این موضوع با عامل اول که عجله در زدن ضربه نهایی است در یک سو قرار بگیرد چرا که سوگیتا در صورت تمرکز و تصمیم گیری بهتر می تواند دقت خود را در لحظه ضربه زدن به توپ بالا برده و شانس گل شدن ضربات خود را ارتقا ببخشد. مورد سومی که در این زمینه می توان به آن اشاره کرد، بدشانسی سوگیتا است. بدشانسی، واژه ای است که معمولا در فوتبال بسیار کاربرد دارد. سوگیتا در بازی با ماشین سازی در تبریز و بازی شب گذشته مقابل صنعت نفت شوت های سهمگینی را روانه دروازه حریفان تراکتور کرد که این ضربه ها با بدشانسی به تیرک دروازه برخورد کرد تا کم شانس بودن هم به عاملی برای ناکامی هافبک ژاپنی در گلزنی افزوده شود.

در صورتی که یوکی سوگیتا بتواند این نقطه ضعف خود را برطرف کند، به یک هافبک طلایی برای تراکتوری ها تبدیل خواهد شد. هر چند در شرایط فعلی نیز سوگیتا یکی از بهترین های تیمش به شمار می رود اما زدن گل یک موضوع بسیار مهم در فوتبال است که هر بازیکنی را می تواند در موفق تر بودن یاری کند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 76019 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58385 بازدید ]
7 سال پيش [ 33626 بازدید ]
8 سال پيش [ 18959 بازدید ]
5 سال پيش [ 18558 بازدید ]
5 سال پيش [ 12313 بازدید ]
7 سال پيش [ 11991 بازدید ]
8 سال پيش [ 10870 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9178 بازدید ]
7 سال پيش [ 8048 بازدید ]
5 سال پيش [ 7649 بازدید ]
4 سال پيش [ 7470 بازدید ]
4 سال پيش [ 6950 بازدید ]
5 سال پيش [ 6292 بازدید ]
6 سال پيش [ 6267 بازدید ]
2 سال پيش [ 6210 بازدید ]
4 سال پيش [ 5997 بازدید ]
4 سال پيش [ 5987 بازدید ]
4 سال پيش [ 5897 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 39 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 44 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 15 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 15 روز پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 38 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 46 بازدید ]
عصر تبریز 15 روز پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 56 بازدید ]
عصر تبریز 19 روز پيش [ 39 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 54 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید