شنبه, ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ /
75922
۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
78 بازدید
۰

پدربزرگ ظریف به سرکرده فرقه بهاییت ارادت داشت

کامران غضنفری گفت: «براساس اسناد تاریخی برجای‌مانده، پدربزرگ مادری آقای ظریف یعنی پدر و مادر ایشان، جزء ارادتمندان “عباس افندی”، سرکرده فرقه ضاله بهاییت بوده است.»



پدربزرگ ظریف به سرکرده فرقه بهاییت ارادت داشت
پدربزرگ ظریف به سرکرده فرقه بهاییت ارادت داشت

کامران غضنفری گفت: «براساس اسناد تاریخی برجای‌مانده، پدربزرگ مادری آقای ظریف یعنی پدر و مادر ایشان، جزء ارادتمندان “عباس افندی”، سرکرده فرقه ضاله بهاییت بوده است.»

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، کامران غضنفری، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی، درباره آخرین وضعیت پرونده محمدجواد ظریف و پیگیری‌های نمایندگان مجلس در این زمینه، گفت: براساس «قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس»، حکم انتصابی که آقای پزشکیان برای آقای ظریف صادر کرده، غیرقانونی است و خود رئیس‌جمهور محترم هم می‌داند که این حکم برخلاف قانون است. در سال ۱۴۰۱ که این قانون در مجلس تصویب می‌شد، آقای پزشکیان خودش نماینده مجلس بود، یعنی ایشان از روند تصویب این قانون کاملا خبر دارد و با علم به غیرقانونی بودن این حکم انتصاب، برای آقای ظریف حکم معاونت صادر کرده است.

به گزارش دیده‌بان ایران، غضنفری در بخش دیگری از صحبت‌های خود به آنچه ارادت خاص پدربزرگ مادری محمدجواد ظریف به سرکرده فرقه بهاییت خوانده اشاره کرد و مدعی شد: براساس اسناد تاریخی برجای‌مانده، پدربزرگ مادری آقای ظریف یعنی پدر و مادر ایشان، جزو ارادتمندان «عباس افندی»، سرکرده فرقه ضاله بهاییت بوده است؛ به نحوی که پدربزرگ آقای ظریف، در محل کار خود در یکی از ادارات دولتی در دوره پهلوی اول، عکس عباس افندی را بالای سر خود نصب کرده بود و بسیاری از کارمندانی که زیر دست او کار می‌کردند نیز جزو شبکه بهاییت بودند؛ یعنی پدربزرگ مادری آقای ظریف، افراد بهایی را در مجموعه خود آورده و آنها را استخدام کرده بود. سند این موضوع نیز مربوط به مطالبی است که در روزنامه‌های دوره رضاخان منتشر شده است.

وی در پایان باز هم مدعی شد: آقای ظریف در کتاب خاطرات خود صراحتا نقل کرده‌اند که پدر ایشان، قبل از انقلاب جزو مخالفان انقلابیون بود و بعد از انقلاب هم مخالف جمهوری اسلامی بود. همچنین خود آقای ظریف در طی زمان تحصیل در دبیرستان علوی در دوره پهلوی دوم، جزو هوادران انجمن انحرافی حجتیه بود؛ بنابراین آقای ظریف در چنین فضا و چنین خانواده‌ای بزرگ شده است که البته حتی اگر تمام این موارد اثبات‌شده هم وجود نداشت، بازهم اصل انتصاب ایشان در سمت معاونت راهبردی رئیس‌جمهور، به دلیل برخورداری فرزندانشان از تابعیت آمریکا، غیرقانونی بود.

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 75922 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58218 بازدید ]
7 سال پيش [ 33452 بازدید ]
8 سال پيش [ 18810 بازدید ]
5 سال پيش [ 18388 بازدید ]
5 سال پيش [ 12166 بازدید ]
7 سال پيش [ 11847 بازدید ]
8 سال پيش [ 10724 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9002 بازدید ]
7 سال پيش [ 7897 بازدید ]
5 سال پيش [ 7487 بازدید ]
4 سال پيش [ 7328 بازدید ]
4 سال پيش [ 6821 بازدید ]
5 سال پيش [ 6135 بازدید ]
6 سال پيش [ 6108 بازدید ]
2 سال پيش [ 6059 بازدید ]
4 سال پيش [ 5872 بازدید ]
4 سال پيش [ 5846 بازدید ]
4 سال پيش [ 5774 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 27 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 61 بازدید ]
عصر تبریز 5 روز پيش [ 66 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 116 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 102 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 123 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 78 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 110 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 96 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 84 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 77 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 217 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 110 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 89 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 113 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 395 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 127 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 66 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید