یکشنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۵ /
73875
۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
335 بازدید
۰

دولت بدون کار کارشناسی قیمت بنزین را افزایش نخواهد داد

سخنگوی دولت گفت: نرخ بنزین ارزان است اما باید توجه داشته باشیم که دولت به هیچ وجه بدون کار کارشناسی و بدون آماده‌سازی اذهان مردم افزایش قیمت نخواهد داد.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در برنامه تلویزیونی «گفت‌وگوی ویژه خبری» به پرسش‌های مختلفی درباره تصمیمات اقتصادی دولت پرداخت.

در ادامه گزیده ای از اظهارات سخنگوی دولت به نقل از خبرگزاری ایسنا، آمده است:

* در برنامه هفتم تکلیفی برای دولت مشخص شده است که با راه‌اندازی سامانه مبادله ارزی، ارز در بازار عرضه و تقاضا قیمت بخورد.

* این کار یک ماه پیش اتفاق افتاد و طبیعی بود که به واسطه جریان عرضه و تقاضا، نرخ ارز بالاتر رفت.

* افزایش نرخ ارز تک عاملی نیست، اصولا نرخ ارز تابع جریانات بین‌المللی است و مسائل سیاسی و اقتصادی و اجتماعی به یکدیگر مرتبط هستند.

*آنچه به عنوان نرخ ارز در دولت و بازارهای رسمی شناخته می‌شود حدود ۶۰ هزار تومان سامانه مبادله ارزی است و حدود دو هفته است که ثابت است اما آنچه در بازارهای غیررسمی خرید و فروش می‌شود و با نرخ ۸۰ هزار تومان ارایه می‌شود که بعضا ناشی از مداخلات سوداگرانه است.

*نرخ بنزین ارزان است اما باید توجه داشته باشیم که دولت به هیچ وجه بدون کار کارشناسی و بدون آماده‌سازی اذهان مردم افزایش قیمت نخواهد داد.

*ما باید با مردم به جمع‌بندی برسیم، وفاق فقط موضوع سیاسی نیست بلکه بدین معناست که ما باید بتوانیم مردم را با دولت در مسائل اقتصادی نیز همراه کنیم.

*ما با ناترازی و بی تدبیری در مدیریت منابع انرژی مواجه هستیم، نرخ تولید بنزین هواپیما بسیار بالاتر است و ما هزینه زیادی صرف تولید آن می‌کنیم اما بدین معنا نیست که فردا قرار است نرخ آن را افزایش دهیم.

* دو معاهده CFT و پالرمو مورد بحث است که ایران هیچ یک را انجام نمی‌دهد، ما پولشویی نمی‌کنیم اما هزینه آنرا می‌پردازیم. ما به تروریسم کمک نمی‌کنیم پس چرا باید هزینه کاری که انجام نمی‌دهیم را بپردازیم؟

* موضوع این است که اگر در پذیرش برخی معاهده‌ها بیش از این تعلل کنیم حتی با همسایگان، کشورهای عضو شانگهای، کشورهای عضو بریکس هم نمی‌توانیم ارتباطات بانکی و روابط اقتصادی داشته باشیم.

*فرآیند خارج شدن ایران از لیست سیاه به سادگی محقق نمی‌شود و زمانبر است اما راه ما در بسیاری از تعاملات بین‌المللی باز خواهد شد.

* ما برای خوشایند و بدآیند دیگران کار نمی‌کنیم بلکه برای منافع ملی و کاهش فشار بر مردم کار می‌کنیم.

*دولت درک می‌کند که وقتی حقوق مردم تا این حد پایین است و تورم تا این حد بالاست، مردم با چه مشکلاتی مواجه هستند.

*دکتر پزشکیان در هنگام اخذ هر تصمیمی به تاثیر آن بر معیشت مردم می‌اندیشد.

*«ظریف» سرمایه ارزشمند جمهوری اسلامی ایران است

*قضاوت درباره صحبت‌های دیگران بدون شنیدن تمام صحبت‌ها معقولانه نیست، اظهار نظر درباره برشی از صحبت‌های فرد منطقی نیست.

*بعید می‌دانم که کسی صحبت‌های کامل دکتر ظریف در اجلاس داووس را گوش بدهد و نگاهی جز این داشته باشد که وی یکی از سرمایه‌های ارزشمند جمهوری اسلامی ایران است.

*دعوت می‌کنم همه کسانی که نسبت به صحبت‌های ایشان نقد دارند، یکبار برنامه گفت‌وگوی ایشان را کامل ببینید.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 73875 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60654 بازدید ]
9 سال پيش [ 35883 بازدید ]
9 سال پيش [ 21152 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14138 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9096 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8314 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7613 بازدید ]
ادمین تبریز ما 8 روز پيش [ 49 بازدید ]
ادمین تبریز ما 17 روز پيش [ 71 بازدید ]
ادمین تبریز ما 23 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 26 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 59 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 65 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1697 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2111 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2185 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1632 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1757 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1641 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 382 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 550 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 273 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 399 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 337 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 179 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 191 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 325 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 371 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 397 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 36 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 433 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 144 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 648 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 383 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 146 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید