یکشنبه, ۵ اسفند ۱۴۰۳ /
72263
۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
74 بازدید
۰

پرونده گروگانگیری ۲۹ ماهه در رشت، افسانه نیست؟

روزنامه ایران نوشت: با گذشت حدود یک هفته از افشای پرونده جنجالی گروگان‌گیری ۲۹ ماهه اعضای یک خانواده در رشت و دستگیری متهمان، همچنان ابهامات زیادی در این پرونده وجود دارد که نیازمند شفاف‌سازی است.



پرونده گروگانگیری ۲۹ ماهه در رشت، افسانه نیست؟
پرونده گروگانگیری ۲۹ ماهه در رشت، افسانه نیست؟

روزنامه ایران نوشت: با گذشت حدود یک هفته از افشای پرونده جنجالی گروگان‌گیری ۲۹ ماهه اعضای یک خانواده در رشت و دستگیری متهمان، همچنان ابهامات زیادی در این پرونده وجود دارد که نیازمند شفاف‌سازی است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، پس از انتشار جزئیات حادثه گروگان‌گیری یک خانواده در رشت که بازتاب زیادی در افکار عمومی داشت، گفته شده بود متهمان که دو برادر و یک زن میانسال هستند در شهرستان هشتگرد سابقه گروگان‌گیری داشتند و در دادگستری هشتگرد به ۸ سال حبس محکوم شده و با سپردن وثیقه آزاد شده بودند. اما دادستان رشت با تکذیب این موضوع اعلام کرد، متهمان متواری بودند و به علت فرار از اجرای مجازات به شهرستان رشت آمده بودند و مخفیانه زندگی می‌کردند تا حکم در مورد آنها اجرا نشود.

مهدی فلاح‌میری، دادستان رشت درباره این پرونده گفت: گزارش این گروگان‌گیری ۱۹ تیرماه امسال، پس از گزارش مردمی در ملاقات با مقامات قضایی اعلام شد و در کمتر از یک ساعت از گزارش اولیه با دستور ویژه قضایی مأموران آگاهی در محل حاضر شدند و اعضای خانواده گروگان‌گرفته‌شده را نجات دادند و دو برادر گروگان‌گیر نیز دستگیر شدند، یک خانم که با این گروگان‌گیرها همدست بوده است نیز در ۲۱ تیرماه دستگیر شد و در حال حاضر هر سه نفر در بازداشت موقت به سر می‌برند.

در جریان رسیدگی به پرونده، با تمام اعضای این خانواده ملاقات حضوری در دادستانی برگزار شده و به لحاظ شرایط بد روحی و روانی، کمک‌های پزشکی با معرفی به روانشناسان و اقدامات حمایتی و مراقبتی در مورد این خانواده انجام شده و با دستورات قضایی صادر شده، اموالی که از این خانواده گرفته شده نیز در حال برگشت است. گروگان‌گیرها همدستان دیگری خارج از استان داشتند و اموال این خانواده را به نام یکی از گروگان‌گیرها که سابقه محکومیت نداشته منتقل کرده و بعد به نام افراد دیگری در خارج از استان گیلان انتقال می‌دادند.

فلاح‌میری گفت: «گروگان‌گیرها اعضای این خانواده را به دفتر اسناد رسمی برده بودند و ۳ دستگاه خودرو، یک واحد آپارتمان و دفتر وکالت پدر خانواده را به نام افراد از قبل تعیین‌شده کرده، سپس به نام خود منتقل یا به دیگران می‌فروختند. در ادامه تحقیقات ۲ نفر که با گروگان‌گیرها در ارتباط بودند و اموال به آنها منتقل شده بود نیز در کرج دستگیر شدند.»

هرچند جزئیات کامل این پرونده هنوز مشخص نیست اما به واقع گروگان‌گیری ۹ نفر در خانه خودشان آن هم به مدت ۲۹ ماه با هدف تصرف اموال و املاک با این شیوه و البته کمی دقت در روایت‌های موجود از این سناریوی عجیب، ما را با سؤالات و ابهامات بسیاری روبه‌رو می‌کند؛ سؤالاتی که نه پلیس در حال حاضر برای آنها پاسخ مناسبی دارد و نه قوه قضائیه، و هرکدام پاسخ مورد قبول به این سؤال‌ها را به آینده و تکمیل تحقیقات بیشتر محول کرده‌اند. اینکه چرا این پرونده بعد از ۶ ماه رسانه‌ای شد و در روزهای اول پلیس و دستگاه قضایی در این پرونده سکوت کرده بودند نیز از دیگر سؤالات افکار عمومی است.

از سوی دیگر به گفته یک حقوقدان، زندگی ۲۹ ماهه با گروگان‌گیرها در یک خانه و انتقال اموال در دفترخانه به نام آنها و بیرون رفتن تفریحی فرزندان خانواده با گروگان‌گیرها و شرکت در مراسم تدفین مادر خانواده و بسیاری موارد دیگر تا حد زیادی وصف مجرمانه قضیه را زیر سؤال می‌برد.

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 72263 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57203 بازدید ]
7 سال پيش [ 32485 بازدید ]
8 سال پيش [ 17852 بازدید ]
5 سال پيش [ 17478 بازدید ]
4 سال پيش [ 11200 بازدید ]
7 سال پيش [ 10897 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9771 بازدید ]
5 سال پيش [ 8081 بازدید ]
7 سال پيش [ 6991 بازدید ]
5 سال پيش [ 6550 بازدید ]
3 سال پيش [ 6456 بازدید ]
3 سال پيش [ 5905 بازدید ]
4 سال پيش [ 5230 بازدید ]
6 سال پيش [ 5217 بازدید ]
2 سال پيش [ 5203 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
4 سال پيش [ 5017 بازدید ]
3 سال پيش [ 5007 بازدید ]
3 سال پيش [ 4923 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 14 روز پيش [ 52 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 928 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 30 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 58 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 732 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 36 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 77 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 75 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 67 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید