سه شنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۴ /
7202
۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۴:۵۳
468 بازدید
۰

تئاتر کشور گرفتار تلاطم امواج طوفانی/ “گیشه” جای “اندیشه” را گرفته است!

[ad_1] تبریز ما: مدیرعامل خانه تئاتر کشور اعلام کرد: تئاتر کشور بدلیل سیاست های نادرست سالیان گذشته در تلاطم امواج طوفانی گیر کرده و وضعیت اسفباری را تجربه می کند. به گزارش تبریز ما به نقل از روابط عمومی انجمن هنرهای نمایشی آذربایجان شرقی، اصغر همت شامگاه شنبه در آئین افتتاح انجمن دانش آموخته های […]



[ad_1]


تئاتر کشور گرفتار تلاطم امواج طوفانی/ “گیشه” جای “اندیشه” را گرفته است!

تبریز ما: مدیرعامل خانه تئاتر کشور اعلام کرد: تئاتر کشور بدلیل سیاست های نادرست سالیان گذشته در تلاطم امواج طوفانی گیر کرده و وضعیت اسفباری را تجربه می کند.

به گزارش تبریز ما به نقل از روابط عمومی انجمن هنرهای نمایشی آذربایجان شرقی، اصغر همت شامگاه شنبه در آئین افتتاح انجمن دانش آموخته های تئاتر تبریز ادامه داد: با این اوضاع، نمی دانیم تئاتر و هنرهای نمایشی کشور چه موقع از روند کنونی خلاص شده و به ساحل نجات خواهد رسید.
وی با بیان اینکه برخی مسئولان در سالهای گذشته به تئاتر کشور “ظلم” کرده اند گفت: تئاتر ایران هرگز اوضاع بسامانی نداشته ولی در سال های بعد از انقلاب وضعیت بدتر شده است.
اصغر همت یادآور شد: برای انقلابی که بر اساس مسایل فرهنگی استوار شده، وضعیت امروز حوزه فرهنگ و هنر به هیچ عنوان زیبنده نیست.
مدیرعامل خانه تئاتر کشور اظهار داشت: امیدواریم با وجود مردان و زنان فرهیخته ای که در راس امور قرار می گیرند، کاستی های سالیان گذشته به زودی مرتفع و عقب ماندگی های موجود جبران مافات شود.
وی در ادامه سخنان خود، نگاه تجاری به مقوله فرهنگ و هنر به ویژه تئاتر را آسیب جدی به این حوزه دانست و گفت: اینکه عده ای انتظار دارند تئاتر به هنری سودآور تبدیل شده و بتواند خودش هزینه های خودش را در بیاورد جای تعجب دارد!
وی با بیان اینکه هیچ جای دنیا نگاه اقتصادی به تئاتر ندارند تصریح کرد: تئاتر برای تنویر افکار عمومی همواره نیازمند حمایت و سوبسید ارگان های دولتی و عمومی است تا جامعه و اقتصاد و فرهنگ بهتری داشته باشیم و کمتر آسیب پذیر باشیم.
اصغر همت تاکید کرد: فکر خامی از دهه گذشته در کشور حاکم شده که گیشه دارد جای اندیشه می گیرد و این روند تنها ابتذال را در حوزه هنرهای نمایشی گسترش خواهد داد چراکه برخی کیفیت را فدای مسایل اقتصادی خواهند کرد.
این کارگردان و بازیگر مطرح کشور با تاکید بر اینکه اگر سیاست های نادرست اصلاح نشود، بیراهه رفته ایم گفت: باید اذعان داشت که در حوزه فرهنگ و هنر چهار دهه عقب مانده ایم و باید به سرعت کاستی های موجود را مرتفع سازیم.
وی در ادامه سخنان خود با انتقاد شدید از دولتی سازی تئاتر در کشور یادآور شد: راه اندازی انجمن های هنرهای نمایشی با هدف دولتی کردن این حوزه یکی از بدترین کارهای ممکن بود که در دولت وقت صورت گرفت و امیدواریم دولت تدبیر و امید نسبت به اصلاح آن اقدام نماید.
اصغر همت با اشاره به تغییر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت جدید گفت: یک “صالح” رفته و یک”صالح” دیگر آمده و امیدواریم روندی که اواخر دولت گذشته آغاز شده بود، در دوران جدید با جدیت ادامه یابد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7202 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58167 بازدید ]
7 سال پيش [ 33401 بازدید ]
8 سال پيش [ 18762 بازدید ]
5 سال پيش [ 18346 بازدید ]
5 سال پيش [ 12110 بازدید ]
7 سال پيش [ 11802 بازدید ]
8 سال پيش [ 10679 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8953 بازدید ]
7 سال پيش [ 7855 بازدید ]
5 سال پيش [ 7440 بازدید ]
3 سال پيش [ 7285 بازدید ]
4 سال پيش [ 6775 بازدید ]
5 سال پيش [ 6092 بازدید ]
6 سال پيش [ 6070 بازدید ]
2 سال پيش [ 6018 بازدید ]
4 سال پيش [ 5829 بازدید ]
4 سال پيش [ 5795 بازدید ]
4 سال پيش [ 5727 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 302 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 312 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 302 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 297 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 285 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 288 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 663 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 385 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 388 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 264 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 889 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 456 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 305 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 414 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 266 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 498 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید