رئیس اولین کنگره اورآسیایی علوم ورزشی ارتباط با دنیا را لازمه پیشرفت دانست.
به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، دانشگاه تبریز از صبح روز چهارشنبه میزبان اولین کنگره اورآسیایی علوم ورزشی بود. این کنگره که با توجه به رویداد تبریز ۲۰۱۸ میزبانی آن به شهر تبریز اعطا شده بود عصر روز پنج شنبه با برگزاری مراسم اختتامیه در سالن کنفرانس دانشکده برق دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد.
دکتر سعید نیکوخصلت، رئیس اولین کنگره اورآسیایی علوم ورزشی در مراسم اختتامیه این کنگره صحبت های زیر را انجام داد:
اتفاقات بسیار خوبی رخ داد
اتفاقات بسیار خوبی رخ داد و کنگره اورآسیایی علوم ورزشی با موفقیت برگزار شد. روزی که تصمیم برگزاری این کنگره را اتخاذ کرده و سال گذشته از اساتید دانشگاه در مورد چنین هدفی سوال کردم بدون اینکه حرفی از ناامیدی به میان بیاورند اعلام کردند که برو جلو و ما هم کنارت هستیم. چه زیبا این اتفاق افتاد. به یاد یک جمله از ژوزف کمپل افتادم که می گوید لزومی ندارد آخر مسیر را ببینی، فقط پله اول را بردار. ما در گام اول در آنتالیا دست مان را بلد کرده و با جسارت اعلام کردیم که مصادف با رویداد بزرگ تبریز ۲۰۱۸ خواهان میزبانی اولین کنگره کنگره اورآسیایی علوم ورزشی هستیم. پرفسور گونای نیز با روی خوش از هدف ما استقبال کرده و اعلام نمودند که ما نیز پشت تان هستیم و با مهمانان بسیار در این کنگره حضور به عمل خواهیم آورد.
برندهای بزرگ بخش های مختلف اتفاق بزرگی را رقم زدند
از بزرگان رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی که از سراسر کشور به این کنگره تشریف آوردند نهایت قدردانی را دارم. بزرگانی که به عنوان برندهای معتبر بخش های مختلف با حضورشان یک اتفاق بسیار بزرگ را رقم زدند. ما در این راه تنها نماندیم و استاید بزرگ کشور به هر طریقی که امکان داشت یاری مان کردند. دوستانمان از جای جای کشور سعی کردند که از این کنگره حمایت کنند و من متواضعانه مقابل تمامی آنها ادای احترام می کنم. از مجموعه دانشگاه تبریز که به نوعی نمایندگی و زحمات ما را بر دوش داشت تشکر می کنم. پرفسور کوزه کنانی عزیز فضای دانشکده الکترونیک، کامپیوتر و برق را در اختیار ما قرار دادند و متوضاعانه ما را در برگزاری کنگره یاری کردند نیز شایسته یک تقدیر بلند تمام عیار هستند.
نکته کلیدی ما وحدت است
همواره در بحث علم، توجه ما به ایجاد شبکه های قدرتمند بوده است. زمانی که فیزیولوژی به مدیریت می رسد، مدیریت به فناوری ملحق می شود، فناوری به پزشکی، پزشکی به روانشناسی مسیرهای جدید به وجود می آید. همین اتفاق در کشورها و شهرها نیز وجود دارد. نکته کلیدی ما وحدت است چرا که کل آفرینش بر اساس وحدت بنا شده است. اینکه با منیت پیش برویم و همه در سلول های خودمان تنیده شویم به جایی نخواهیم رسید. دنیا هم علاقمند است که به چنین سمتی حرکت کند. شبکه ای که از آن صحبت می کنم به ما می گوید با یکدیگر ارتباط برقرار کنیم. بزرگترین مردان تجارت دنیا، فن ارتباط را بزرگترین برگ برنده خود می دانند. هدف ما ایجاد چنین ارتباطی بود که خوشبختانه به آن دست یافتیم.
از کشورهای رومانی و امریکا سخنرانان داشتیم
یادی می کنم از دوست قدیمی خودم که سال های سال در تیم ملی با ایشان هم تیمی بودم و تحصیلات شان را در ترکیه به پایان رسانده بودند. با جسارت در مسیر روابط بین الملل قدم برداشتند و من برگزاری این همایش را مدیون شان هستیم چرا که راه های ارتباط بنده با دانشگاه های بزرگ ترکیه را هموار کردند. این زنجیره تا حدی پیش رفت که با دانشگاه های مقدونیه و بوسنی نیز وارد ارتباط شده و از کشورهای رومانی و امریکا نیز در این کنگره سخنرانانی داشتیم.
یک کار تیمی بزرگ را تمرین کردیم
ارتباط داخلی کشوری و ایجاد فضای کار تیمی در داخل دانشکده و همکاری با دانشگاه آزاد و دانشگاه شهید مدنی و همچنین ارتباطی که بین بدنه فارغ التحصیلان و کارکنان آموزش پرورش به وجود آمد، سه هدف بزرگی بود که ما در برگزاری کنگره اورآسیایی علوم ورزشی به دنبال تحقق آن بودیم. ما در این کنگره یک کار تیمی بزرگ را تمرین کردیم. هیچ وقت کار خوب نمی تواند فردی باشد. من همواره در حال یاد گرفتن هستم که هر کسی می تواند کار بزرگ انجام دهد.
کشوری هستیم که از ارتباط برقرار کردن ترس داریم
مطمئنا شبکه های ارتباطی خوبی به وجود آمد. لینک های ارتباطی خوبی بین دانشجویان داخلی با دانشگاه های خارجی باز شد. بی شک حاصل چنین ارتباطاتی دگردیسی در فضای تحقیفات این منطقه به ویژه منطقه شمالغرب خواهد بود. بسیار امیدواریم که نتایج مثبت ارتباطات به وجود آمده را به کل کشور بسط بدهیم. این اتفاق می تواند بیافتد. همواره ما از ارتباط می ترسیم. کشوری هستیم که از ارتباط برقرار کردن ترس داریم. ولی این ها را باید در آموزش و پروش و دانشگاه تمرین کنیم تا کم کم مبادلات عملی، تجاری و تکنولوژی را با سایر کشورها داشته باشیم. داشتن ارتباطات گسترده با دنیا می تواند یک برند برای شهر تبریز به حساب بیاید. ما در این رویداد با عنوان صلح و دوستی و تندرستی چنین ارتباطاتی را جست و جو می کردیم.
دانشجویان قدرت انجام کارهای بزرگ را دارند
از دکتر کوشافر که رئیس افتخاری کنگره بودند نیز نهایت تشکر را دارم. ایشان هر موقع که خواستیم کنارمان بودند. از دکتر بدری آذر به عنوان رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی بسیار تشکر می کنم و امیدوارم که شاگرد خلفی برایشان بوده باشم. از مسئولین کمیته های علمی، مسئولین کمیته ها و همکاران دانشکده بسیار سپاسگذارم. یک خسته نباشید ویژه و خدا قوت نیز به تمامی دانشجویان عزیز دانشکده می گویم که بار دیگر نشان دادند که قدرت انجام کارهای بزرگ را دارند. ما توانستیم انجام دهیم همان گونه که در آنکارا قول آن را به پروفسور گونای، رئیس اتحادیه اوراسیایی علوم ورزشی داده بودیم.
انتهای پیام/س