چهارشنبه, ۶ اسفند ۱۴۰۴ /
61484
۱۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
2689 بازدید
۰

هماهنگی و همدلی با اعضای شورای شهر، رمز موفقیت شهردار تبریز است

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم جمعه شب، ۱۲ شهریور ماه در برنامه‌ی تلویزیونی پیام جمعه‌ اظهار کرد: استقرار کارگزاران و مدیران انقلابی در رأس مدیریت‌های کشور برای برقراری قسط و عدل و خدمت‌رسانی به مردم بویژه مستضعفان و پابرهنگان و تحقق دولت اسلامی، دو نیاز مبرم جمهوری […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما، حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم جمعه شب، ۱۲ شهریور ماه در برنامه‌ی تلویزیونی پیام جمعه‌ اظهار کرد: استقرار کارگزاران و مدیران انقلابی در رأس مدیریت‌های کشور برای برقراری قسط و عدل و خدمت‌رسانی به مردم بویژه مستضعفان و پابرهنگان و تحقق دولت اسلامی، دو نیاز مبرم جمهوری اسلامی در آغاز به کار دولت سیزدهم هستند.

گفتار و عمل مدیران باید یکی باشد

وی ادامه داد: تحقق آرمان‌های انقلاب و جلب رضایت مردم وابسته به مدیرانی انقلابی است که گفتار و عمل‌شان یکی بوده و در راستای فقرزدایی و خدمت به مردم از هیچ کوششی دریغ نکنند چرا که نظام تنها با اعتماد مردم پایدار می‌شود و صاحبان اصلی انقلاب، مردم هستند.

وی با بیان اینکه دولت اسلامی به معنای اسلامی شدن منش و روش دولتمردان است، گفت: ساز و کار نظام اسلامی بر اساس معارف اسلام ناب محمدی (ص) است که این موضوع کلیدواژه‌ی شاخصی در ادبیات و گفتمان انقلابی اسلامی و منظومه‌ی فکری امامین انقلابی محسوب می‌شود.

تشریح مولفه های دولت اسلامی

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی در رابطه با مولفه‌های اصلی دولت اسلامی افزود: رفتار اعتقادی و اخلاقی، خدمت به خلق، عدالت، سلامت اقتصادی، مبارزه با فساد، حکمت و خردگرایی در کارها و تکیه به ظرفیت درون‌زای کشور، از شاخص‌های اصلی دولت اسلامی است.

سخنان وزیر امورخارجه عزتمندانه بود

وی با اشاره به سخنان وزیر امور خارجه کشورمان در اجلاس بغداد خاطرنشان کرد: محتوای سخنان امیر عبداللهیان در محکومیت آمریکا و اعلام مواضع عزتمندانه و حکیمانه‌ی جمهوری اسلامی ایران در اجلاس بغداد، بازتاب زیادی را در افکار عمومی منطقه و جهان ایجاد کرد.

وی متذکر شد: نشست وزیر امور خارجه ایران با رهبران گروه‌های جهادی فلسطینی در سفر به سوریه آن هم بعد از لفاظی‌های مضحک نفتالی بنت علیه ایران، پیام روشنی را  برای ما به ارمغان آورده و اقتدار مردم ایران را به رخ جهانیان کشید.

طرح«صلح بلند مدت با فلسطینی‌ها» همان طرح معامله قرن ترامپ است

امام جمعه تبریز با بیان اینکه طرح جدید دولت آمریکا برای منطقه تحت عنوان «صلح بلند مدت با فلسطینی‌ها» همان طرح معامله قرن ترامپ با برخی تغییرات است، افزود: مراکز مطالعاتی آمریکا تاکید دارند که آمریکا باید معامله‌ی قدرت در خاورمیانه را با محوریت رژیم صهیونسیتی تغییر دهد لذا خلأ حضور آمریکا در خاورمیانه با ایجاد «قدرت هم‌توان» با محوریت اسرائیل باید جبران شود.

مبارزه با فساد مهمترین انتظار از شهردار تبریز است

وی در بخش دیگری از سخنان خود در برنامه این هفته پیام جمعه در خصوص شهرداری تبریز گفت: مهمترین انتظار ما از شهردار تبریز  مبارزه با فساد مالی و اداری در این مجموعه است که موجب آزرده خاطر شدن مردم شده است و امیدواریم که با حمایت‌های شورای شهر این وظیفه‌ی مهم به خوبی انجام شود.

وی اضافه کرد: تلاش برای احیای معماری اسلامی شهر، ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی، انتصاب همکاران پاک دست و متخصص، دوری از قانون فروشی، توجه ویژه به حاشیه نشینی، برنامه‌ریزی برای تسهیل و تسریع امور مردم و استفاده از روش‌های برای اداره‌ی شهر از ویژگی‌های مهم شهردار هستند.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم تاکیدکرد: همکاری با اساتید، نخبگان، جوانان مبتکر و اخلاق و حل مشکلات حاشیه نشینی به هیچ وجه نباید زیر بار قانون فروشی و سهم‌خواهی‌های جناحی و سیاسی رود.

وی با تاکید به اینکه خدمت صادقانه در راستای دوری از جناح بازی، جناح پذیری و شائبه‌های حزبی است، گفت: شهردار باید دغدغه‌های شهر و مردم را تفکیک کرده و با اولویت‌بندی اجرا کند.

وی گفت: شهردار تبریز باید با همکاری سایر شهرداران مناطق، در شأن تبریز کار کرده و تعامل با اساتید و جوانان نخبه، مبتکر و خلاق را سر لوحه کار خود قرار داده و به زیباسازی شهر، بهداشت عمومی و توسعه‌ی مراکز فرهنگی و ورزشی توجه بیشتری داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: از مسئولین اقتصادی کشور و استان، استدعا داریم که نسبت به اثرات سنگین مشکلات اقتصادی در ناتوانی خانواده‌ها در تامین نیازهای ضروری فرزندان خود توجه داشته باشند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=25081

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61484 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60486 بازدید ]
8 سال پيش [ 35698 بازدید ]
9 سال پيش [ 20954 بازدید ]
6 سال پيش [ 20573 بازدید ]
5 سال پيش [ 14270 بازدید ]
8 سال پيش [ 13990 بازدید ]
9 سال پيش [ 12879 بازدید ]
6 سال پيش [ 11122 بازدید ]
8 سال پيش [ 10032 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9514 بازدید ]
4 سال پيش [ 9278 بازدید ]
4 سال پيش [ 8862 بازدید ]
7 سال پيش [ 8165 بازدید ]
5 سال پيش [ 8151 بازدید ]
4 سال پيش [ 8090 بازدید ]
3 سال پيش [ 8046 بازدید ]
4 سال پيش [ 7779 بازدید ]
5 سال پيش [ 7753 بازدید ]
4 سال پيش [ 7371 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1851 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1883 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1509 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1439 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1834 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1487 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1831 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1287 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1354 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1254 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1332 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1333 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1245 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1176 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1146 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 604 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 242 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 734 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 478 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 442 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 490 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 717 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 534 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 359 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 500 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 515 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 535 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 512 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 435 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 805 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 438 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 465 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 546 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 324 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 867 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید