جمعه, ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ /
58608
۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
205 بازدید
۰

مردم از مشکلات معیشتی، گرانی و تورم گلایه دارند

به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم در خطبه‌های امروز نماز جمعه تبریز که پس از چندین هفته تعطیلی در مصلی اعظم امام خمینی (ره) تبریز برگزار شد، ضرورت رعایت اخلاق انتخاباتی را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: کاندیداها و طرفداران کاندیداهای شوراها و ریاست جمهوری از تخریب دیگر کاندیداها خودداری کرده […]



به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم در خطبه‌های امروز نماز جمعه تبریز که پس از چندین هفته تعطیلی در مصلی اعظم امام خمینی (ره) تبریز برگزار شد، ضرورت رعایت اخلاق انتخاباتی را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: کاندیداها و طرفداران کاندیداهای شوراها و ریاست جمهوری از تخریب دیگر کاندیداها خودداری کرده و به اثبات توانمندی خود بپردازند.
وی فرارسیدن سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) را تسلیت گفت و افزود: امام خمینی نشان داد که تا مرز عصمت می‌توان رفت، امام، حامی مستضعفان و ضد مستکبران بود. امروز امام خامنه‌ای عزیز راه امام خمینی (ره) را به خوبی پیش می‌برد و در این راه وحدت مردم را مورد تاکید قرار داده‌اند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه مقام معظم رهبری و امام راحل درس ایستادگی برای عزت و استقلال دادند، خاطر نشان کرد: ویژگی‌های فردی امام، الگوی ارزشمندی برای نسل‌های مختلف کشور و حتی جهان است.
وی بیانات امروز مقام معظم رهبری درمورد امام راحل را یادآور شد و گفت: با صلابت و قاطعیت امام و پیروزی‌های بزرگ ایران در جنگ، به شجاعت و قاطعیت امام پی می‌بریم. مهمترین ابتکار امام، راه اندازی جمهوری اسلامی با رویکرد مردم سالاری دینی است که در بین نظام‌های جهان چنین نمونه‌ای نداریم و دشمنان همواره به دنبال فروپاشاندن آن هستند.
امام جمعه تبریز، با اشاره به اینکه حتی در داخل کشور از جمله مجلس ششم، افرادی علیه کشور بیانیه دادند و به دنبال فروپاشی انقلاب بودند و هستند، افزود: با وجود این تلاش‌ها این جمهوری اسلامی با عنایات الهی و پشتیبانی مردم، به اهداف خود ادامه خواهد داد.
وی، با تاکید بر اینکه نباید قیام ۱۵ خرداد در تاریخ ایران فراموش شود، ابراز داشت: مطالعه تاریخی و زنده نگه‌داشتن این حادثه برای کشور اهمیت دارد و به نسل‌های مختلف کشور باید از این وقایع تاریخی اطلاعات کافی و لازم را ارائه داد.
آل‌هاشم، مشکلات معیشتی، گرانی، تورم، کاهش ارزش پول ملی را از جمله گلایه‌های مردم در شرایط کنونی دانست و گفت: گلایه داریم ولی باید برای افزایش مشارکت در انتخابات و انتخاب اصلح وارد میدان شده و از این حق خود برای انتخاب، استفاده کنیم.
وی شاخص‌های کاندیداهای ریاست جمهوری و شورا را برشمرد و گفت: مردم افرادی را که شاخص‌ها و معیارهای انقلابی داشته و کارآمد و جهادی باشند را انتخاب کنند تا به حل مشکلات اقدام کنند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه دشمنان تلاش می‌کنند تصویری غلط از انقلاب نشان دهند افزود: تصویرسازی مخدوش از ایران و ناامید کردن مردم رویکرد دشمنان است که باید مردم را نسبت به آینده امیدوار کنیم.
وی تاکید کرد: در تاریخ کشورمان، تبریز و آذربایجان قهرمان همواره پیشتاز بوده و اکنون هم با حضور حداکثری در انتخابات، پیشتاز خواهد بود تا نام اولین‌ها را همچنان در تاریخ زنده نگه دارد.
امام جمعه تبریز با بیان اینکه به اینکه هر کس به ایران پایبند است، برای افزایش قدرت ملی و اقتدار ایران در انتخابات شرکت کند، ابراز داشت: هر زمان دشمن علیه ما فعالیت زیادی داشتند، با افزایش انسجام داخلی، مشکلات را حل کرده و بر دشمن غلبه کردیم.
آل‌هاشم تصریح کرد: مردم حرف‌ها دارند و گلایه‌مند هستند اما باشکوه‌تر از گذشته برای پاسخ به یاوه‌گویی دشمنان و حل مشکلات خود با یک دولت کارآمد در انتخابات شرکت خواهند کرد.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/129118

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58608 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57667 بازدید ]
7 سال پيش [ 32919 بازدید ]
8 سال پيش [ 18294 بازدید ]
5 سال پيش [ 17916 بازدید ]
5 سال پيش [ 11621 بازدید ]
7 سال پيش [ 11335 بازدید ]
8 سال پيش [ 10241 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8496 بازدید ]
7 سال پيش [ 7411 بازدید ]
5 سال پيش [ 6980 بازدید ]
3 سال پيش [ 6865 بازدید ]
3 سال پيش [ 6341 بازدید ]
4 سال پيش [ 5676 بازدید ]
6 سال پيش [ 5610 بازدید ]
2 سال پيش [ 5598 بازدید ]
4 سال پيش [ 5408 بازدید ]
3 سال پيش [ 5354 بازدید ]
3 سال پيش [ 5329 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 229 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1303 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 53 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 836 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 274 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 513 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 44 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 351 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 274 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 264 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 510 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 327 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 212 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 237 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 334 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 327 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 224 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 366 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 229 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 210 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید