یکشنبه, ۴ خرداد ۱۴۰۴ /
58533
۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵
508 بازدید
۰

نسخه نویسی الکترونیکی به صورت کامل در بخش خصوصی عملیاتی شده است

به گزارش تبریز ما به نقل از روابط عمومی بیمه سلامت استان،دکتر «وحید مجیدی» افزود: برنامه نسخه نویسی الکترونیکی تقریباً به صورت کامل در بخش خصوصی آذربایجان شرقی عملیاتی شده است ضمن اینکه بخش عمده ای از مراکز دانشگاهی و دولتیِ استان نیز به این برنامه پیوسته اند و پیش بینی می کنیم تیر امسال […]



به گزارش تبریز ما به نقل از روابط عمومی بیمه سلامت استان،دکتر «وحید مجیدی» افزود: برنامه نسخه نویسی الکترونیکی تقریباً به صورت کامل در بخش خصوصی آذربایجان شرقی عملیاتی شده است ضمن اینکه بخش عمده ای از مراکز دانشگاهی و دولتیِ استان نیز به این برنامه پیوسته اند و پیش بینی می کنیم تیر امسال جشن اتصال همه بخش دولتی و همه بخش خصوصیِ آذربایجان شرقی به این پروژه عظیم را بتوان گرفت.

وی همچنین با اشاره به روند اجرای برنامه ارسال الکترونیکی اسناد بستری در سطح آذربایجان شرقی گفت: این برنامه که اجرای آن، بدواً به صورت پایلوت و از تیر ۱۳۹۸ در آذربایجان شرقی کلید خورد، ۱۰۰درصد عملیاتی شده و امروز همه بیمارستان های خصوصی، دانشگاهی و حتی غیردولتی هایی مانند بیمارستان های نظامی اسناد بستری شدگان را به صورت الکترونیکی به ما ارسال می کنند.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی گفت: خوشبختانه با حذف فیزیکی اسناد بستری، از هدر رفتن ۳٫۴ میلیون برگ کاغذ در استان جلوگیری شده و اگر هزینه های مربوط به کاهش آلودگی هوا، صرفه جویی در وقت، کاهش مصرف آب به واسطۀ جلوگیری از مصرف درختان جهت تهیه کاغذ و کلاً هزینه های زیست محیطی و … را نیز محاسبه کنیم، ارزشمند بودن اجرای این پروژۀ عظیم ملموس تر خواهد شد.

دکتر مجیدی در بخش دیگری از این جلسه به تحت پوشش بودنِ ۴۱۵۰ بیمار خاص در زیر چتر حمایتیِ اداره کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی اشاره و عنوان کرد: بیمه سلامت با افتخار تمام هزینه های این بیماران را پرداخت کرده و به عبارتی این بیماران و خانواده های آنان تقریباً خدمات درمانیِ مورد نیاز را به صورت رایگان دریافت کرده اند.

به گفته وی بیمارانِ خاصِ زیر پوشش بیمه سلامت، در ۵ گروه تالاسمی ها، اِم اِسی ها، بیماران پیوند کلیه، هموفیلی ها و دیالیزی ها قرار می گیرند و بعضاً تجربه شده که حتی هزینه های میلیاردیِ یک بیمار، تماماً توسط بیمه سلامت پرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی در ادامه از هزینه کرد ۷۸ میلیارد تومانی این اداره کل برای درمان بیماران کرونایی در استان نیز خبر داد و افزود: این حجم از تزریق مالی فقط مربوط به پوشش هزینه های بیماران کروناییِ بستری در مراکز درمانی استان طی سال گذشته بوده که حقیقتاً رقم قابل توجهی است.

وی به وسیع شدن دایرۀ حمایتیِ بیمه سلامت از بیماران کرونایی هم اشاره و اضافه کرد: با تصمیم ارزشمندی که گرفته شده، بیمه ‌شدگانی که با تشخیص پزشک معالج در بیمارستان ها و با تأیید او، سیر درمان بیماری خود را در منزل تعقیب می کنند می توانند صورت ‌حساب ‌های هزینه‌ های پزشکی خود را از سازمان بیمه سلامت دریافت کنند.

دکتر مجیدی افزود: در همین چارچوب بوده که داروهایی مانند فاویپیراویر و ویال رمدسیویر برای درمان کرونازدگان، تحت پوشش بیمه قرار گرفته و به لیست سایر داروهای تحت پوشش بیمه‌ای درمان کووید ۱۹ اضافه شده است.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی همچنین به راه اندازی سرویس جدیدی با هدف صیانت از حقوق شهروندیِ بیمه شدگان و تامین رضایت حداکثری آنان اشاره و عنوان کرد: سامانه پاسخگویی به شکایات سازمان بیمه سلامت به نشانی https://shekayat.ihio.gov.ir علاوه بر دریافت و رسیدگی به شکایات بیمه شدگان، آماده دریافت و رسیدگی به شکایات پزشکان، مالکان و کادر موسسات تشخیصی درمانی و صاحبان دفاتر پیشخوان دولتِ طرف قرارداد نیز هست ضمن اینکه در همین سامانه امکان ثبت تخلفات احتمالی اداری فراهم شده است.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20559

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58533 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58146 بازدید ]
7 سال پيش [ 33373 بازدید ]
8 سال پيش [ 18736 بازدید ]
5 سال پيش [ 18333 بازدید ]
5 سال پيش [ 12085 بازدید ]
7 سال پيش [ 11776 بازدید ]
8 سال پيش [ 10662 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8934 بازدید ]
7 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7421 بازدید ]
3 سال پيش [ 7264 بازدید ]
4 سال پيش [ 6756 بازدید ]
5 سال پيش [ 6081 بازدید ]
6 سال پيش [ 6051 بازدید ]
2 سال پيش [ 5998 بازدید ]
4 سال پيش [ 5814 بازدید ]
4 سال پيش [ 5778 بازدید ]
4 سال پيش [ 5709 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 346 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 237 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1538 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 320 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 228 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 252 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 299 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 879 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 273 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 246 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 264 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 469 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 420 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 685 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 351 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 270 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 94 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 414 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 745 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید