جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
53529
۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۹
492 بازدید
۰

فضای درمانی بیمارستان اهر ۲۰۰۰ مترمربع توسعه می‌یابد

اهر- نماینده مردم اهر و هریس در مجلس از افزایش ۴۶ تخت بستری در بیمارستان باقرالعلوم اهر تا دهه فجر خبرداد و گفت: فضای درمانی این بیمارستان دوهزار مترمربع توسعه می‌یابد.



فضای درمانی بیمارستان اهر ۲۰۰۰ مترمربع توسعه می‌یابد

اهر- نماینده مردم اهر و هریس در مجلس از افزایش ۴۶ تخت بستری در بیمارستان باقرالعلوم اهر تا دهه فجر خبرداد و گفت: فضای درمانی این بیمارستان دوهزار مترمربع توسعه می‌یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محرم‌زاده صبح امروز در جلسه بررسی موانع و مشکلات طرح‌های توسعه‌ای بیمارستان باقرالعلوم اهر ضمن تبریک روز پرستار با گلایه از کمبود امکانات و نیروی پرستاری در بیمارستان باقرالعلوم اهر تصریح کرد: معیشت و درآمد کادر درمان در مقابل خدمات‌رسانی بسیار اندک است از این‌رو مجلس از طرح و لوایحی که بتواند از مشکلات کادر درمان بکاهد حمایت می‌کند.

وی از توسعه دوهزار مترمربعی فضای درمانی بیمارستان باقرالعلوم اهر خبر داد و افزود: بخش‌های جدید ال‌. دی‌. آر با ۱۵ تخت، دیالیز با ۲۱ تخت و بخش ویژه مراقبت با ۱۰ تخت و مجموع سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰ میلیارد تومانی تا دهه فجر در بیمارستان باقرالعلوم اهر راه‌اندازی می‌شود و در مجموع ۴۶ تخت بستری به ظرفیت این بیمارستان اضافه خواهد شد.

وی تأمین و نصب دستگاه اکسیژن‌ساز در بیمارستان باقرالعلوم اهر را جزو اولویت‌ها و نیازهای اساسی در شرایط کرونایی عنوان کرد، یادآور شد: در ایام کرونایی برای اینکه مشکلی در تأمین اکسیژن نداشته باشیم لازم است تا شرکت طرف قرارداد دستگاه اکسیژن‌ساز را در محل تعیین شده این بیمارستان نصب کند.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نصب و راه‌اندازی دستگاه MRI بیمارستان باقرالعلوم اهر که قرار بود در خدمت مردم باشد با گذشت ماه‌ها هنوز این وعده تحقق نیافته است.

وی با بیان اینکه پرستاری که شب‌ها و در شرایط کرونایی دقیقه‌ای خواب ندارد و هر لحظه از بیماران مراقبت می‌کند، قابل ستایش است افزود: نمایندگان مجلس وظیفه دارند تا در سنگر پارلمان از حق و حقوق پرستاران دفاع کنند.

فضای درمانی بیمارستان اهر ۲۰۰۰ مترمربع توسعه می‌یابد

وی گفت: پرستاران شاغل در بیمارستان‌های اهر و هریس در مقایسه با برخی شهرستان‌ها از نظر امکانات و تجهیزات با کمترین تجهیزات و امکانات به مردم خدمات‌رسانی می‌کنند.

محرم‌زاده خاطرنشان کرد: سختی شغل و زحمات کادر درمان به خصوص پرستاران در شرایط کرونایی مضاعف‌تر شده است و کادر درمان در این شرایط همانند سربازان گمنام در خط مقدم جبهه نبرد با ویروس کرونا فعالیت می‌کنند.

وی با گرامیداشت یاد و نام شهدای مدافع سلامت شهرستان اهر و منطقه ارسباران یادآور شد: هر پزشک و پرستاری که در مقابله با کرونا به فیض شهادت نائل گردیده در واقع سرمایه‌ای از دست داده‌ایم که وجودشان برای سلامتی مردم ضروری بود؛ لذا قدردانی از فداکاری و مجاهدت کادر درمان کمترین کاری است که می‌توانیم انجام دهیم.

۵۱۰۰۰۳۹

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 53529 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8354 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7898 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 42 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 67 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 61 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 62 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2181 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1561 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 649 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1304 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 453 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 805 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 295 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 723 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1651 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 482 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 754 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1015 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 799 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 264 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 633 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 880 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 798 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1704 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 351 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 736 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 846 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 936 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید