یکشنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۵ /
51425
۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۶
518 بازدید
۰

مشکل اینترنت روستای اسکندان اسکو رفع شد

فرماندار شهرستان اسکو گفت: با پیگیری‌های انجام شده، مشکل اینترنتی روستای اسکندان با تقویت دکل و نصب تجهیزات نسل سوم ۳G مرتفع شد.


مشکل اینترنت روستای اسکندان اسکو رفع شد

فرماندار شهرستان اسکو گفت: با پیگیری‌های انجام شده، مشکل اینترنتی روستای اسکندان با تقویت دکل و نصب تجهیزات نسل سوم ۳G مرتفع شد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایسنا، بابک رضی منش با اشاره به انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر وجود مشکل اینترنتی دانش آموزان روستای اسکندان، اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده مشکل اینترنتی این روستا با تقویت دکل و نصب تجهیزات نسل سوم ۳G مرتفع شد.

وی افزود: با شیوع کرونا و لزوم گسترش آموزش مجازی، ضرورت تقویت زیرساخت‌های اینترنتی در روستاها با قید فوریت در دستور کار شهرستان قرار گرفت و پیگیری‌های جدی و مستمر از شورای هماهنگی ICT استان و اداره کل ارتباطات و فنآوری اطلاعات انجام شد.

وی با بیان اینکه برقراری سیستم‌های ارتباطی در روستاها، دسترسی به خدمات توسعه فضای دولت الکترونیک و ارائه خدمات الکترونیکی روستاها در دولت تدبیر و امید در سطح کلان کشور به ۹۵ درصد ارتقا یافته است، ادامه داد: ارائه خدمات ارتباطی و فن‌آوری اطلاعات به منظور فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی موثر با هدف کاهش مهاجرت از روستاها و ارتقای سطح درآمدزایی روستاییان از ابتدای دولت در دستور کار بوده و دستاوردهای ارزشمندی به‌دست آمده است.

فرماندار شهرستان اسکو گفت: با پیگیری‌های انجام شده، تا کنون ۴۳ درصد روستاهای شهرستان به تکنولوژی نسل چهارم ۴G مجهز شده‌اند و روستاهای کندوان، کهنمو، اسفنجان، باویل، کلجاه، دیزج امیرمدار، گنبرف، کردلر، خاصبان از این جمله هستند.

وی با اشاره به اینکه ۱۹ درصد روستاهای شهرستان به تکنولوژی نسل سوم ۳G مجهز هستند، افزود: روستای خورخور، سرای آغگنبد، گمیچی، آمقان و اسکندان از این جمله هستند که پیگیر ارتقای آنان به تکنولوژی نسل چهارم هستیم و در این روستاها مشکلی از بابت استفاده دانش آموزان از شبکه شاد وجود ندارد.

وی از احداث دو سایت جدید با تکنولوژی در روستای تیمورلو و روستای بهرام آباد خبر داد و گفت: با احتساب این دو روستا و همچنین روستای قندیلو، میزان بهرمندی روستاهای شهرستان از تکنولوژی نسل دوم به ۱۵ درصد رسید که از محل طرح USO در مرحله طراحی و تامین اعتبار جهت ارتقا به تکنولوژی بالاتر هستند؛ خوشبختانه در این روستاها نیز مشکلی برای بهرمندی دانش آموزان جهت استفاده از سامانه شاد وجود ندارد.

رضی منش با بیان اینکه کماکان تعدادی از روستاها از تلفن همراه روستایی “WLL” از جمله عنصرود، اربط، کردآباد، مجارشین، زین الحاجیلو و قپچاق استفاده می‌کنند، افزود: در تلاش هستیم تا از طریق طرح USO و تامین اعتبار لازم نسبت به ارتقای تکنولوژی در این سایت‌ها اقدام شود.

وی یادآور شد: روستاهای کردآباد، مجارشین و زین الحاجیلو دارای دیتای ایرانسل بوده و همچنین دانش آموزان از طریق اینترنت پرسرعت”ADSL” از بستر شاد استفاده می‌کنند.

وی با بیان اینکه شهرستان اسکو مقصد گردشگران داخلی و خارجی است، بر ضرورت ارتقای پوشش تلفن همراه و ارتقای ضریب نفوذ اینترنت در محورهای گردشگری شهرستان تاکید و از اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست تا برابر سیاست دولت در ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در امر رونق تولید در اولویت‌های اصلی استان قرار گیرد.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 51425 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60654 بازدید ]
9 سال پيش [ 35883 بازدید ]
9 سال پيش [ 21152 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14138 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9096 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8314 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7613 بازدید ]
ادمین تبریز ما 8 روز پيش [ 49 بازدید ]
ادمین تبریز ما 17 روز پيش [ 71 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 26 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 59 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 65 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1697 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2111 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2185 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1632 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1757 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1641 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 506 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 224 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 544 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 514 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 553 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 540 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 967 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1000 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 826 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 492 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 452 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 195 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 542 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 681 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 982 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 748 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 644 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 579 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 949 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 781 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید