یکشنبه, ۲۳ آذر ۱۴۰۴ /
49859
۰۲ آذر ۱۳۹۹ - ۹:۴۵
625 بازدید
۰

سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت منصوب شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر فرید نجفی را به عنوان سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت منصوب کرد.



سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت منصوب شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر فرید نجفی را به عنوان سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سعید نمکی در این حکم یادآور شده است: مدتهاست جهت راهگشایی محققین جوان و پرتلاش و تغییر رویکرد در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری جستجو کردم تا بتوانم در میان پزشکان و اساتید بالنده، مبتکر، نوآور و خلاق عنصری را بیابم و از وجودش در مسند معاونت تحقیقات و فناوری بهره مند شوم.

از آنجا که اولویت با پژوهشگران صاحب نام جوان در استانها بود، سوابق ارزنده علمی جنابعالی، تعداد پژوهش های مسئله محور و ارجاعات متعدد، نسبت به سن و سال و همچنین ضیق منابع و امکانات در یکی از استانهای محروم کشور یعنی کرمانشاه مرا بر آن داشت تا از جنابعالی در این جایگاه مهم بهرهمند شویم.

لذا به موجب این ابلاغ بعنوان «سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری» منصوب می شوید. لازم به ذکر است که استفاده از جوانان خلاق از توصیه های رئیس جمهور نیز است.

وزیر بهداشت اهم انتظارات از سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت را برشمرده است:

۱. اولویت کنونی کشور مدیریت تمام عیار بیماری COVID-۱۹ است که متأسفانه نظام سلامت، اقتصاد، جامعه و سیاست را در جهان متأثر ساخته و همکاران سخت کوشمان در نظام سلامت ماههاست در فشار سنگینی قرار دارند و در این راستا داغ تعداد زیادی از هموطنان و همراهانمان را بر دل داریم.

سال گذشته در نامه مهم و آنی که ضمیمه است از معاونت تحقیقات و فناوری درخواست کردم تا با استفاده از ظرفیت بی بدیل دانشگاههای علوم پزشکی کشور به جنبه های مختلف بیماری که در نامه مذکور قید شده بود بپردازند و اینجانب را بطور مستمر در جریان قرار دهند، متأسفانه تا این لحظه به هیچکدام از این موارد نپرداختند و هرگز مکتوب قابل استنادی که بتوان بعنوان چراغ راه آینده مدیریت بیماری بکار گرفت ارائه نکردند.

بعضی از موارد غیرعالمانه از قبیل عدم ابتلا مجدد، گرفتاری سی میلیون نفر هموطن و ترویج اندیشه ایمنی دسته جمعی از تراوشات آن مجموعه بود که کار را در مدیریت بیماری و اوضاع مدیران ارشد سخت تر کرد. پرداختن جنابعالی به مفاد نامه ضمیمه بسیار حائز اهمیت است.

۲. تعیین اولویت های پژوهشی در نظام سلامت، بخصوص کار بین بخشی بدلیل تأثیر مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت، تأثیر شیوه زندگی مردم بر شاخص های تندرستی، تحقیق در اجزا نظام ارائه دهنده خدمت، HSR و رابطه تنگاتنگ با معاونت های پذیربط، پیش بینی ضرورت های نظام سلامت مبتنی بر یافته های علمی و همچنین بار بیماری های آینده و ارائه راهکارهای پیشگیرانه جهت پرهیز از تلنبار آنها بر نظام سلامت سالهای آتی از وظایف گرانسنگ آن مجموعه است.

۳. گرچه چاپ مقالات ارزشمند می تواند یکی از شاخص های پیشرفت کشور در عرصه پژوهش جهان باشد و قدردان دانشمندانی هستم که در چاپ مقالات فاخر افتخارآفرینی می کنند.

مع الوصف چاپ مقاله صرفاً نمی تواند راهگشای مشکلات کشور در حال توسعه باشد پژوهش های ما باید بتواند محصولات دیگری هم داشته باشد که با تولید فرآورده ای، ارائه شیوه پیشگیری یا بیماریابی سریع تر و یا راهکاری برای اصلاح نظام ارائه خدمت و افزایش بهره وری آن بتوان گره ای از گرفتاری های کشور گشود. بدیهی است این اندیشه مانع از تحقیقات بنیادین که ممکن است سالها طول بکشد تا به دستاوردی بیانجامد نخواهد شد.

۴. توزیع عادلانه منابع پژوهش و بهره مندی پژوهشگران با بضاعت علمی در دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی دور دست حتماً مورد توجه قرار گیرد.

نباید احساس بی عدالتی، دانشمندان جوان کشور را در دانشگاههای مناطق محروم مأیوس کند. جنابعالی رنج کشیده فعالیت در یک دانشگاه نسبتاً محروم بوده اید و می دانید که پایتخت نشینی نباید امتیاز بزرگ بهره مندی از منابع کلان کشور باشد.

۵. گرچه در بند ۳ ابلاغ ۲۹ دی ماه ۱۳۹۷ معاون قبلی نیز ذکر کردم که مراکز تحقیقاتی باید از شیوه مدیریت جزیره ای به شبکه تحقیقاتی متصل بدل شوند و بتوانند با تبادل تجربه و حاصل پژوهش با تقسیم وظایف و اولویت ها از دوباره کاری بپرهیزند، مع الوصف هنوز کارهای موازی و تکراری تحقیقات مشابه با درصدی مختصر تفاوت ادامه دارد. قطب های تحقیقاتی باید بر مسائل مختلف کشور، متمرکز و حمایت شوند و حاصل تحقیقاتشان جهت طی طریق مناسب به وزیر و دست اندرکاران نظام اجرائی کشور ارائه شود. 

۶. ارتباط مستمر با پژوهشگران دانشگاه های غیر علوم پزشکی و همچنین مراکز تحقیقاتی خصوصی در داخل و خارج از کشور بخصوص متخصصین هموطنمان در دانشگاههای خارج با برنامه ریزی منسجم، اولویت سنجی و استفاده از ظرفیت های مادی، معنوی و تخصصی آنها می تواند موجب اعتلای کمی و کیفی پژوهش شود.

۷. تمرکز بر شرکت های دانش بنیان و استفاده از ظرفیت بی بدیل آنها باید تسریع شود. در این راستا هرگونه پیشنهاد جهت ارتقاء آنها مورد حمایت مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و دیگر مسئولان قرار خواهد گرفت.

۸. در مورد ساخت واکسن و داروهای موثر بر COVID-۱۹ اینجانب کمیته ای تشکیل داده ام که دست آوردهای مطلوبی در عرصه بین المللی بروز خواهد داد. ورود سریع جنابعالی به این امر مهم موجب تسریع خواهد شد.

توفیق آن برادر ارجمند را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.»

دکتر فرید نجفی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است.

وزیر بهداشت همچنین در نامه ای از خدمات دکتر ملک زاده در در مدت تصدی مسئولیت معاونت تحقیقات و فناوری تشکر کرد.

در این این نامه آمده است: «خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان برگزیده خویش عطا می‌فرماید. بدینوسیله از خدمات ارزشمند و تلاش مستمر و شایسته شما در مدت تصدی مسئولیت معاونت تحقیقات و فناوری صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

از خداوند متعال سلامتی، بهروزی و دوام توفیق شما را در خدمتگزاری به نظام اسلامی و مردم شریف ایران، در مناصب و جایگاه‌های دیگر خواستارم.»

۵۰۷۶۹۹۸

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 49859 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59889 بازدید ]
8 سال پيش [ 35098 بازدید ]
8 سال پيش [ 20430 بازدید ]
6 سال پيش [ 20012 بازدید ]
5 سال پيش [ 13702 بازدید ]
8 سال پيش [ 13447 بازدید ]
8 سال پيش [ 12340 بازدید ]
6 سال پيش [ 10572 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9450 بازدید ]
6 سال پيش [ 9026 بازدید ]
4 سال پيش [ 8793 بازدید ]
4 سال پيش [ 8316 بازدید ]
5 سال پيش [ 7658 بازدید ]
7 سال پيش [ 7639 بازدید ]
3 سال پيش [ 7505 بازدید ]
4 سال پيش [ 7362 بازدید ]
4 سال پيش [ 7275 بازدید ]
5 سال پيش [ 7264 بازدید ]
3 سال پيش [ 6481 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 710 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 879 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 910 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 746 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 731 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 909 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 731 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 702 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 900 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 614 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 643 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 687 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 590 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 641 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 653 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 578 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 569 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 581 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 574 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 304 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 363 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 321 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 351 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 664 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 406 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 385 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 585 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 571 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 447 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 446 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 367 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 132 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 149 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 627 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 84 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 400 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 499 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 170 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 508 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 420 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید